IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
Cindy
post Mar 30 2007, 09:48 PM
Post #141

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

in mod sigur o sa fii..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si apropo de "raschetat", ai intrebat-o pe dna doctor? ai voie?
Go to the top of the page

+Quote Post
andreica
post Mar 30 2007, 09:52 PM
Post #142

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

N-am apucat sa o intreb, dar o intreb miercuri. Am inteles ca procedura cu injectatul dureaza cam o ora, aproape, asa ca o sa am timp atunci sa o intreb tot felul.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 31 2007, 04:31 AM
Post #143

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Andreica nu vazusem ca ai postat si aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. sa stii ca are dreptate dna dct adica la mine asa a fost, s-au mai atenuat problemele si cu cremele si pastilele de dupa peeling... deci poate trebuie sa mai astepti putin... despre acidul hialuronic am auzit si eu ca umple ridurile de ex deci cred ca merge bine si la cicatrici abia astept sa-mi spui rezultatele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kamelya78
post Sep 13 2007, 12:09 PM
Post #144

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,208

Buna fetelor
Eu deschisesem un nou topic cu peeling laser dar am fost directionata aici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
V-am citit pe toate de la inceputsi am vz ca discutati despre peelingul chimic cel cu laser eu stiu ca este diferit, dar dak ar putea sa ma ajute si pe mine cineva cu niscaiva informatii tare bine ar fi. Imi fac curaj s aapelez si eu la o asemenea procedura dar undeva prin luna oct noiemb si cum practica e mama teoriei va rog mult si cel mai banal sfat mi-ar fi de mare folos...multumesc si va doresc la toate un ten de bebelush... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
yanna
post Sep 30 2007, 06:51 AM
Post #145

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 2,275

QUOTE(kamelya78 @ Sep 13 2007, 01:09 PM) *
Buna fetelor
Eu deschisesem un nou topic cu peeling laser dar am fost directionata aici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
V-am citit pe toate de la inceputsi am vz ca discutati despre peelingul chimic cel cu laser eu stiu ca este diferit, dar dak ar putea sa ma ajute si pe mine cineva cu niscaiva informatii tare bine ar fi. Imi fac curaj s aapelez si eu la o asemenea procedura dar undeva prin luna oct noiemb si cum practica e mama teoriei va rog mult si cel mai banal sfat mi-ar fi de mare folos...multumesc si va doresc la toate un ten de bebelush... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

peelingul cu laser se numeste microlaserpeel(una dintre procedurile cu laser mai noua) si eu mi-am facut saptamana trecuta. diferenta dintre proceduriile de peeling chimic si cele cu laser este ca recuperarea se face mai repede in cazul peelingului cu laser (3-4 zile) si nu e asa de periculos ca si cel chimic( dupa cate am citit despre produsele chimice folosite la peelingul chimic!!!! unde mai pui ca se foloseste o substanta care iti distruge pigmentul pielii). ideea e ca dincolo sa inlocuit peelingul chimic cu microlaserpeel sau "Laser Resurfacing".....

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 30 2007, 07:57 AM
Post #146

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

yanna povesteste-ne te rog putin despre peelingul tau, pentru ce l-ai facut, cum a decurs, esti multumita?

+Quote Post
CATHERINE
post Oct 20 2007, 01:47 PM
Post #147

Musafir

Am suferit 2 peelinguri anul trecut la o luna interval unul in nov si unul in decembrie, un phytopeeling prima oara, si a doua oara un pytopeeling urmat de un peeling cu acizi AHA 20% in aceeasi sedinta. Am avut 14 ani de acnee puternica de la 9 la 23 ani si am scapat dupa cele 2 peeling-uri de cicatrici, am scapat de micro-chisturi si pete pigmentare. Ma simt f bine si vreau ca o data pe an in iarna sa fac cate un peeling ca pielea mea sa arate mereu impecabil.
Am terminat anul asta si scoala de dermato-cosmetica (6 luni) si acum o sa am dreptul sa imi cumpar singura solutiile si sa imi fac peeling-ul la domiciliu.
Pentru alte intrebari va astept.
Scoala de dermato-cosmetica am facut-o pentru ca ma saturasem ca si multe dintre voi sa ma duc la un salon si sa vin acasa cu puncte rosii sau semne, si m-am hotarat sa invat singura sa ma tratez" si acum sunt f multumita nu ma mai las decat pe mana mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Partile bune au fost ca am facut bine si clientelor mele, ca sunt mereu informata in acest domeniu, ca am mereu acces la produse f bine (lucrez cu reclama- care sunt f bune, desi cunosc si alte marci JULIETTE ARMAND, MACON, BRUNO VASSARI, GUINOT, ACADEMIE, din pacate gama BABOR nu o pot cumpara din Romania) si mai ales ca m-am intors la pasiunea mea - frumusetea, desi de meserie sunt culmea economista.

+Quote Post
Diana.
post Oct 20 2007, 02:14 PM
Post #148

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Catherine, bine ai venit la noi. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
O precizare importanta:
• Este strict interzisa de regulamentul forumului creerea de utilizatori in vederea "racolarii" de clienti indiferent de tipul serviciilor/produselor promovate.

Daca ai o anumita afinitate cu o anumita firma de distributie de produse cosmetice din Romania, incearca sa te abtii sa o promovezi.
Ar fi pacat sa ne despartim inainte de a ne cunoaste mai bine pentru ca nu se face absolut nici o exceptie.

+Quote Post
kamelya78
post Oct 22 2007, 11:07 AM
Post #149

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,208

yanna...please...spune-mi mai multe despre peeling...ce rezulktate ai obtinut....esti multumita...eu am inteles ca nu e deloc agresiv...si ca poti sa-ti reiei activitatile in ziua respectiva...asa e?
...astazi voi merge si eu sa ma programez pt o sedinta cu laser...am f mari emotii...o sa va dau mai multe detalii pt cele interesate...

+Quote Post
gabriela croitor...
post Oct 26 2007, 04:24 PM
Post #150

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,506

QUOTE(kamelya78 @ Oct 22 2007, 12:07 PM) *
yanna...please...spune-mi mai multe despre peeling...ce rezulktate ai obtinut....esti multumita...eu am inteles ca nu e deloc agresiv...si ca poti sa-ti reiei activitatile in ziua respectiva...asa e?
...astazi voi merge si eu sa ma programez pt o sedinta cu laser...am f mari emotii...o sa va dau mai multe detalii pt cele interesate...

kamelya astept detalii in legatura cu peelingul pe care il faci(clinica,pret,timp de recuperare..etc)vreau sa apelez si eu la aceasta metoda pt.a indeparta niste pete de pe pometzi(nu le cunosc natura)mersi

+Quote Post

20 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:44 AM