IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
Diana.
post Oct 26 2007, 04:25 PM
Post #151

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ai venit la noi, Gabriela! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kamelya78
post Oct 29 2007, 01:33 PM
Post #152

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,208

QUOTE(gabriela croitoriu @ Oct 26 2007, 05:54 PM) *
kamelya astept detalii in legatura cu peelingul pe care il faci(clinica,pret,timp de recuperare..etc)vreau sa apelez si eu la aceasta metoda pt.a indeparta niste pete de pe pometzi(nu le cunosc natura)mersi

Asa cum am spus, in ziua in care m-am dus sa-mi fac programarea, pt ca era mai libera dr., am facut si prima sedinta de peeling.
A durat cam 15 min., nu m-a durut deloc, doar am simtit ca niste piscaturi pe piele dar suportabile, pt ca mi-a aplicat inainte pe piele o crema f rece, care avea probabil efect de anestezie. A costat 125 Eoro/sedinta, pe toata fata(obraji, frunte, barbie) + 500 mii lei vechi o crema pe care tre s-o fol o data pe zi/ seara dupa 4 zile de la peeling.A fost f bine , si eu tot pt pete l-am facut si pt o usoara cuperoza....aku, dupa o sapt de la peeling sunt multumita, pielea e f fina, aveam un ten f deshidratat inainte si gras totodata, o combinatie nu tocmai placuta......nu au disparut petele in toatalitate dar mai urmeaza inca 2 sedinte la interval de o luna....atunci o sa vad adevaratle rezultate....imi place aceasta procedura cu laser pt ca nu este agresiva deloc....in afara de o roseata mai accentuata pielea arat bien dupa un peeling...cu un strat subtire de fdt a doua zi puteam sa ies bine mersi din casa fara nici un stres....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
gabriela croitor...
post Oct 29 2007, 09:53 PM
Post #153

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,506

QUOTE(kamelya78 @ Oct 29 2007, 01:33 PM) *
Asa cum am spus, in ziua in care m-am dus sa-mi fac programarea, pt ca era mai libera dr., am facut si prima sedinta de peeling.
A durat cam 15 min., nu m-a durut deloc, doar am simtit ca niste piscaturi pe piele dar suportabile, pt ca mi-a aplicat inainte pe piele o crema f rece, care avea probabil efect de anestezie. A costat 125 Eoro/sedinta, pe toata fata(obraji, frunte, barbie) + 500 mii lei vechi o crema pe care tre s-o fol o data pe zi/ seara dupa 4 zile de la peeling.A fost f bine , si eu tot pt pete l-am facut si pt o usoara cuperoza....aku, dupa o sapt de la peeling sunt multumita, pielea e f fina, aveam un ten f deshidratat inainte si gras totodata, o combinatie nu tocmai placuta......nu au disparut petele in toatalitate dar mai urmeaza inca 2 sedinte la interval de o luna....atunci o sa vad adevaratle rezultate....imi place aceasta procedura cu laser pt ca nu este agresiva deloc....in afara de o roseata mai accentuata pielea arat bien dupa un peeling...cu un strat subtire de fdt a doua zi puteam sa ies bine mersi din casa fara nici un stres....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mersi kamelya. poti sa-mi dai nr de la clinica si numele doc?trebuie sa incerc si eu cat mai repede, in noiembrie.

+Quote Post
goga
post Oct 30 2007, 06:46 PM
Post #154

Contaminat
*

Member No.: 2,528

QUOTE(gabriela croitoriu @ Oct 29 2007, 09:53 PM) *
mersi kamelya. poti sa-mi dai nr de la clinica si numele doc?trebuie sa incerc si eu cat mai repede, in noiembrie.

buna gabriela....daca ai aflat ceva in leg cu microlaserpeel (la ce clinica,doctor)te rog sami spui si mie..as vrea sa-mi fac si eu ms mult

+Quote Post
kamelya78
post Oct 30 2007, 07:54 PM
Post #155

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 2,208

Fetelor, eu sunt din Galati....Peelingul l-am facut la clinica Hyperion tot din Galati, la D-na Dr. Dobos....dar cred ca voi sunteti din Bucuresti...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....oricum cred ca gasiti clinici si in Buc. dotate cu aparatura ultramoderna, poate unele mai performante decat la noi......merita sa incercati..eu sunt multumita...va dau si mai multe detalii dupa a 2 a si a 3 a sedinta, in lunile ce urmeaza.... pupici

+Quote Post
gabriela croitor...
post Oct 30 2007, 09:15 PM
Post #156

Contaminat
*

Member No.: 2,506

QUOTE(kamelya78 @ Oct 30 2007, 07:54 PM) *
Fetelor, eu sunt din Galati....Peelingul l-am facut la clinica Hyperion tot din Galati, la D-na Dr. Dobos....dar cred ca voi sunteti din Bucuresti...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ....oricum cred ca gasiti clinici si in Buc. dotate cu aparatura ultramoderna, poate unele mai performante decat la noi......merita sa incercati..eu sunt multumita...va dau si mai multe detalii dupa a 2 a si a 3 a sedinta, in lunile ce urmeaza.... pupici

ai presupus bine...sunt din buc. speram ca si tu esti...o sa incerc sa mai caut,poate cineva imi recomanda o clinica,un dr...astept vesti, bune, de la tine.sper sa fi pe deplin multumita de rezultate.pupici

+Quote Post
roxxanne
post Oct 31 2007, 05:33 PM
Post #157

Contaminat
*

Member No.: 685

Andreica, ce pret are la Leventer injectarea cu acid hyaluronic , ai facut-o deja? Urmeaza sa fac si eu o umplere tot asa dar la alt dermato prin decembrie si ma costa 200E , eram curioasa sa stiu oare chiar se merita adik se vede o diferenta mare , se mentin efectele cat timp , efecte secundare ceva , tie leventer ti-a mai dat si alte detalii despre chestia asta?

+Quote Post
andreica
post Nov 1 2007, 02:20 PM
Post #158

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Nu mai tin minte exact cit a costat umplerea, ceva in jur de 10 milioane, daca imi amintesc bine.
Dar sa stii ca mie mi s a parut ca nu a avut mare efect.

+Quote Post
roxxanne
post Nov 1 2007, 04:29 PM
Post #159

Contaminat
*

Member No.: 685

nu ? eu imi pusesem toate sperantele in chestia asta , am niste gaurele ramase in urma acneei si dr mi-a spus ca se va vedea o imbunatatire majora . la tine cam in ce procent s-a vazut si cat timp a durat efectul? Andreica stiu ca te bombardez cu intrebari dar sunt f nelamurita pt ca am inteles ca dak repet la 6 luni aceasta umplere de 2-3 ori se va mentine efectul permanent.

aa si era sa uit... doare rau, se face anestezie ceva ? si cam cat dureaza? te pup si daca esti draguta sa imi raspunzi...astept.

+Quote Post
andreica
post Nov 4 2007, 10:08 PM
Post #160

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Buna, Roxanne.
De durut a durut un pic, pentru ca te inteapa in fata cu un ac, dar e suportabil zic eu. La mine a durat cam jumatate de ora, dar depinde cit de multe "gaurele" ai de umplut. Anestezie nu mi a facut dr., a zis ceva de genul ca efectele ar fi mai bune daca nu se face anestezie, nu mai tin minte exact din ce motiv.
Mie mi se pare ca la mine nu prea a dat rezultate umplerea, dar e posibil sa difere de la caz la caz asa ca nu te descuraja.
Acum ma chinui cu fraxelul, dar nici asta nu stiu cite rezultate va da. Dar sper sa se imbunatateasca situatia in urmatoarele luni, pentru ca am auzit ca dureaza citeva luni refacerea colagenului.
Te pup si multa bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post

20 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:25 AM