![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 30-October 07 Member No.: 2,528 ![]() |
buna fetelor,am vazut ca discutati despre peelingul cu laser,va rog sa-mi spuneti si mie daca a facut cineva aceasta procedura la Class MediaSpa la doamna doctora Dana Harbuz si cum a fost, a dat rezultate va multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Fetelor , aveti grija cu peelingurile chimice , mi-a spus o doamna doctor ca stie ea persoane care isi fac peelinguri si isi da seama ca pe fiecare an arata si mai rau pielea si iti da tie o senzatie de piele de bebelush la inceput , insa in timp se vad adevaratele rezultate ..
e cum sunt mastile acelea cu scrub , cu .. -nu gasesc cuvantul!- , acel tip de masca cu care te freci pe fatza si sapunezi imediat , face bine pe moment insa pe termen lung poti sa dai in iritatii , sa ti sensibilizezi pielea , sincer , nu vreau sa dezamagesc pe nimeni , respectiva doctorita a zis ca nu exista nimic care sa ajute pentru a scapa de semne .. dansa sugereaza un fond de ten tip camouflage pentru cele cu semne de la acnee si sa nu incerce ceva precum peelingul chimic. poate daca stiti alte solutii in afara de peeling .. sau daca ea greseste in ce spune si deci si eu , va rog , corectati-ma! dermatixul este bun pentru gaurele de la acnee , insa mentionez!! doar daca acele semne nu sunt mai vechi de 6 luni de cand incepi tratamentul cu dermatix. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Oare fetele peelinguite mai viziteaza topicul asta?
By the way...Di, Angelul...va sugerez sa mutati topicul asta la Acnee si probleme cu tenul ca numai cu google-ul am dat de el si asta pt a stiam ca e pe aici undeva da l-am cautat de mi-au sarit capacele.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deci...proaspat peelinguita cu laser am nevoie de sfaturi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ariana, cum este? S-a format coaja maronie? A incepute sa 'crape' pielea arsa? Te dai cu ceva pana se ia stratul asta de piele arsa?
Cat de adanci erau semnele tale si ce intensitate a avut peelingul? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Ioii ce bine ca esti aici!
Peelingul l-am facut joi si a fost unul mediu din ce am inteles.Initial trebuia sa fie un peeling cu laser combinat cu Profraction un laser adus de doamna doctor in februarie.Dar dupa ce am vazut cum arata cineva dupa o astefel de interventie am preferat sa aleg doar peelingul simplu cu laser. Pentru mine a fost extrem de traumatizant procedeul.L-am facut sub anestezie pentru ca nu am suportat mirosul si zgomotul.Intai a incercat sa vada daca suport sa il faca doar sub efectul cremei. Am primit o crema anestezianta dupa si acum ma dau Bepanthene care miroase insa ingrozitor. Am vazut ca pe voi va sfatuia sa va spalati cu apa calduta cu otet.Ei mie nu mi-a spus asa ceva.M-a cam deranjat ca nu mi-a dat mai multe sfaturi despre cum sa ma ingrijesc dupa. Asa...tenul meu....e seboreeic si am pori imensi si semne pe care le-am dobandit in ultimii doi ani dupa ce imi tot bibileam fata.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (O sa imi leg degetele.) Ieri m-am simtit ca naiba.Fata imi era ca o hartie creponata,umflata ,ma ustura si eram si nedormita caci de joi spre vineri nu am putut dormi deloc. Acum e doar maro,e mai dezumflata si m-am mai linistit si eu. Dar nu stiu ce ma asteapta, cand ma pot spala si eu normal, cand o sa mi se despinda coaja. Si tare mi-e teama ca o sa fiu dezamagita de rezultate.Nu prea am o atitudine pozitiva. Plus ca iar nu stiu ce creme voi folosi in continuare.Mi-ar fi de mare ajutor un sfat de la tine. Multam ca mi-ai ascultat tirada. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te inteleg ca esti speriata, si eu am fost motiv pentru care o bombardam pe Leventer cu emailuri din 3 in 3 ore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Partea buna a fost ca mi-a raspuns, m-a linistit, toate simptomele mele erau normale dupa un peeling chimic. Acum, nu stiu daca etapele de vindecare sunt aceleasi, daca pielea arata la fel si dupa peelingul cu laser ca sa-mi dau seama ce si cum dar eu in locul tau as suna la clinica si as vorbi macar cu o asistenta. Eu nu-mi amintesc sa fi avut fata umflata, a fost foarte rosie si ma durea prima zi dupa care s-a calmat si a inceput sa se schimbe culoarea spre maro pe masura ce s-a format coaja. Apa cu otet avea rolul de a ajuta pielea arsa sa se usuce si sa se desprinda mai usor dar am mai avut o crema data de dna dct cu care dadeam imediat ce crapa pielea undeva, asta cred ca era pentru a ajuta pielea noua. Mie combinatia asta mi-a mers f bine, bepanthen am folosit doar cand am facut tatuaj pentru a-l vindeca, a mers f bine dar mi s-a parut extrem de grasa pentru a o aplica pe fata. Acum, o sti doctorita ce-o sti daca ti-a recomandat-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu am mai folosit: detralex pastile pentru reducerea rosetii care era destul de accentuata la mine si dupa o luna de la peeling, auriderm tot pentru roseata in alternanta cu flavo-c, leventer mi-a spus ca si cremele folosite dupa peeling sunt extrem de importante pentru ca intensifica regenerarea pielii (vit c stimuleaza productia de colagen etc). Din pacate eu am o piele foarte dificila, mi-ar fi greu sa recomand o crema altcuiva pentru ca la mine au avut efect foarte putine. Totusi cele mentionate mai sus mi s-au parut foarte bune dupa peeling. Cand am incercat sa le mai folosesc dupa vreo jumatate de an de la 'interventie' nu mi s-au mai parut asa de grozave (deja imi aparusera iar puncte negre iar flavo-c-ul mi le colora (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) A, sa folosesti neaparat protectie solara, eu am avut vichy 50+ Cam atat imi amintesc eu, daca te mai pot ajuta cu ceva sunt pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am uitat sa te intreb si eu de preturi: cat a fost consultatia, peelingul in sine? This post has been edited by bebe_maria: Apr 26 2008, 04:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Maria multumesc din suflet pentru raspunsul prompt.
Interventia a costat ENORM(nici nu-mi vine sa spun)..580 de euro cu tot cu anestezie.Consultatia costa 500 de mii vechi. Din ce am citit pe net cele doua tipuri de peeling seamana singura diferenta e ca cel cu laser poate fi tinut sub control mai bine si cica se vindeca mai repede.Ceea ce la cum art eu mi-e greu sa cred. O sa incerc si eu sa aplic combinatia aceea de apa si otet de care povesteati voi.In ce concentratie?Stiu ca ai scris pe undeva dar mi-e un pic groaza sa reiau iar cititul. Ma gandesc sa folosesc si eu Auridermul.Stii cumva preturile la Auriderm si la Detralex? Simptomele pe care le am eu se pare ca sunt normale.Au mai facut acelasi peeling niste fete din alta parte si o cunostinta de-a mea. Acum pe mine ce m-a surprins dupa tot ce am citit ca se posta pe forumuri despre peeling e faptul ca era oarecum descris ca o procedura nu atat de traumatizanta pe cat o simt eu.E clar faptul ca sunt fricoasa.Am descoperit cu ocazia asta. :)Dar eu uneia ca si mine i-as spune sa se gandeasca de o mie de ori inaine de a face asta. Pana la urma medicul dermatolog tot medic dermatolog ramane.Nu stiu de ce dar nu am o parere suta la suta buna despre ei chiar daca rezultatele sa zicem sunt ok.Uite mai mult ma ajuta ce gasesc pe forumuri ca totul vine din experienta personala a cuiva. Ti-am spus am ramas f dezamagita de reactia doamnei doctor mai ales ca la asa un pret as fi asteptat sa stea mai mult de vorba cu mine.Sa-mi dea detalii despre creme si fond de ten si din astea... Adica in mod clar o sa am nevoie de o crema hidratanta si una cu factor de protectie.Mi se pare ciudat s alasi pacineta asa...sa se descurce ea...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tin mintea ca si tu spuneai ca ai porii f dechisi asa-i? Din ce am folosit eu pana acum multumita am fost doar de Sebium de la Bioderma si de CleanAc-ul de la Avene...in rest...varza. De Vichy mi-e teama pentru ca nu am suportat eloc bine Normadermul.Eu ma gandeam sa imi achizitionez crema colorata de la Bioderma. Si inca o intrebare din aia de blonda.Deja simt ca am mici gadilitauri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...o sa am parte de mancarimi din alea insuportabile cand se cojste pielea? |
|
|
![]()
|
|
Maria multumesc din suflet pentru raspunsul prompt. Interventia a costat ENORM(nici nu-mi vine sa spun)..580 de euro cu tot cu anestezie.Consultatia costa 500 de mii vechi. Din ce am citit pe net cele doua tipuri de peeling seamana singura diferenta e ca cel cu laser poate fi tinut sub control mai bine si cica se vindeca mai repede.Ceea ce la cum art eu mi-e greu sa cred. O sa incerc si eu sa aplic combinatia aceea de apa si otet de care povesteati voi.In ce concentratie?Stiu ca ai scris pe undeva dar mi-e un pic groaza sa reiau iar cititul. Ma gandesc sa folosesc si eu Auridermul.Stii cumva preturile la Auriderm si la Detralex? Simptomele pe care le am eu se pare ca sunt normale.Au mai facut acelasi peeling niste fete din alta parte si o cunostinta de-a mea. Acum pe mine ce m-a surprins dupa tot ce am citit ca se posta pe forumuri despre peeling e faptul ca era oarecum descris ca o procedura nu atat de traumatizanta pe cat o simt eu.E clar faptul ca sunt fricoasa.Am descoperit cu ocazia asta. :)Dar eu uneia ca si mine i-as spune sa se gandeasca de o mie de ori inaine de a face asta. Pana la urma medicul dermatolog tot medic dermatolog ramane.Nu stiu de ce dar nu am o parere suta la suta buna despre ei chiar daca rezultatele sa zicem sunt ok.Uite mai mult ma ajuta ce gasesc pe forumuri ca totul vine din experienta personala a cuiva. Ti-am spus am ramas f dezamagita de reactia doamnei doctor mai ales ca la asa un pret as fi asteptat sa stea mai mult de vorba cu mine.Sa-mi dea detalii despre creme si fond de ten si din astea... Adica in mod clar o sa am nevoie de o crema hidratanta si una cu factor de protectie.Mi se pare ciudat s alasi pacineta asa...sa se descurce ea...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tin mintea ca si tu spuneai ca ai porii f dechisi asa-i? Din ce am folosit eu pana acum multumita am fost doar de Sebium de la Bioderma si de CleanAc-ul de la Avene...in rest...varza. De Vichy mi-e teama pentru ca nu am suportat eloc bine Normadermul.Eu ma gandeam sa imi achizitionez crema colorata de la Bioderma. Si inca o intrebare din aia de blonda.Deja simt ca am mici gadilitauri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...o sa am parte de mancarimi din alea insuportabile cand se cojste pielea? Wow, ce mult a costat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Raportul apa otet parca era 1:4 dar nu sunt sigura, imi pare rau. Eu tamponam fata cam o data la 2 ore. Auriderm era vreo 500 lei vechi, detralex-ul nu mai stiu dar era destul de scump si el. Cred ca daca il cauti pe site-urile farmaciilor o sa-i gasesti si pretul. Apropo de el si eu vreau sami cumpar pentru ca am o circulatie foarte intensa a sangelui in zona fetei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nici eu nu ma inteleg deloc cu produsele vichy dar crema aia de protectie solara am tolerat-o foarte bine. Da, eu am porii f deschisi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , s-au micsorat enorm dupa peeling dar din pacate au revenit la forma initiala in 6-7 luni.. De mancarimi nu prea imi amintesc dar totusi cred ca au fost, e semn ca pielea se vindeca in general (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Poate si cremuta aia de la leventer a ajutat la diminuarea 'efectelor secundare'. Ari, imi pare rau dar eu o sa plec putin de acasa acum, daca mai e ceva ce vrei sa ma intrebi iti raspund cand ma intorc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Esti o draguta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O sa imi pregatesc si eu combinatia cu apa si otet.Rau sigur nu are cum sa imi faca. Deci dupa 6 luni ai arat exact ca inainte?Macar de puncte negre ai mai scapat? Si pe mine mai mult decat petele porii deschisi ma terorizau.Dar sa repet tot chinul asta o data la 6 luni...nu merita. Si mai o intrebare...ce fond de ten si ce crema hidratanta folosesti tu? Culmea e ca la pretul asta exorbitant are extrem de multe paciente! |
|
|
![]()
|
|
Esti o draguta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa imi pregatesc si eu combinatia cu apa si otet.Rau sigur nu are cum sa imi faca. Deci dupa 6 luni ai arat exact ca inainte?Macar de puncte negre ai mai scapat? Si pe mine mai mult decat petele porii deschisi ma terorizau.Dar sa repet tot chinul asta o data la 6 luni...nu merita. Si mai o intrebare...ce fond de ten si ce crema hidratanta folosesti tu? Culmea e ca la pretul asta exorbitant are extrem de multe paciente! N-as vrea sa dau eu verdicte pentru ca fiecare ten este diferit dar da, dupa vreo 6-7 luni porii mei erau cam ca inainte... este foarte important sa gasesti si o schema de ingrijire corecta dupa acest peeling iar eu n-am reusit asta. In plus ca Leventer imi spusese oricum ca trebuie sa fac 1 peeling/an ca sa mentin efectele de la inceput. Eu am glandele sebacee foarte 'muncitoare', ma stresez din orice, lucru care se vede la nivelul pielii. Am inteles ca la cei care au scapat de acnee, piele grasa rezultatele sunt definitive pentru ca nici cauza aparitiei problemelor nu mai exista. Leventer imi propusese sa iau roacc pentru a umbla la cauza porilor mei dilatati (adica sa-i modificam genetic) si asa poate acum nu mai aveam nici o problema dar mi-a fost teama pentru ca eu am deja sensibilitati pe la ficat, stomac, stari melancolice incat sa-mi permit sa imi risc sanatatea pentru bunastarea pielii. Din pacate crema hidratanta nu folosesc pentru ca n-am reusit sa gasesc una care sa-mi priasca, am porii astupari din cauza secretiei intense de sebum (chiar daca exfoliez cam de 2 ori pe saptamana) si nici o crema nu intra in piele, mai mult, imi astupa parca si mai rau porii si in 2-4 ore imi apar cosuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nici macar crema de protectie solara nu am reusit sa folosesc fara sa-mi agravez mica acnee pe care inca o am. La fond de ten am renuntat dupa peeling pentru ca ma saturasem sa ma dau zilnic cu el, ma simteam asa de falsa plus ca din cauza dermatitei eu am destul de multe scamute care devin extrem de vizibile cand aplic farduri, nici nu mai spun de pori care mi se par mie muuult mai observabili dupa ce aplic fondul de ten. Si eu as vrea sa mai fac un peeling vara asta, ma sperie insa pretul si faptul ca ar trebui sa trec iar prin tot chinul ala cu ars, stat in casa, creme peste creme... pe de alta parte cand imi amintesc ce piele frumoasa aveam dupa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:25 AM |
|