![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maria te pup.
Hai ca eu zilele astea am tot migrat intre cele doua forumuri si v-am ametit de cap pe cele care ati facut peeling. Sapna pe net uite ce am gasit despre Auriderm : Inspectorii sanitari suceveni au efectuat in ultima saptamina verificari in mai multe depozite farmaceutice , farmacii si saloane de cosmetica pentru a depista si retrage de pe piata cremele "Ekyced" si "Auriderm" produse de doua laboratoare frantuzesti, deoarece nu corespund din punct de vedere calitativ. Seful Inspectiei Sanitare de Stat din cadrul Directiei de Sanatate Publica Suceava, Ludovic Abitei a declarat, vineri, ca in judet nu au fost gasite aceste produse cosmetice , in multe din unitatile controlate nici nu se auzise de aceasta gama. Conducerea Directiei de Sanatate Publica Suceava avertizase , saptamina trecuta, populatia ca folosirea celor doua produse poate provoca probleme de sanatate nedorite. Sursa citata precizeaza ca a declansat actiunea de identificare si retragere din consum a cremelor "Ekyced" si "Auriderm" in urma unei atentionari a Ministerului Sanatatii din Romania si a Agentiei Franceze de Securitate Sanitara a Produselor de Sanatate. Sursa: News Bucovina ...habar nu am cat e de reala stirea aia. A cazut coaja.Am ajutat-o si eu un pic.Acum simt fata putin ciudat.Sunt rosie.Am si cateva cosuri albe din cauza cremei ma gandesc.La Bepanthen renunt si tot studiam ce sa il trimit pe al meu sa imi ia.Initial ma gandisem la Auriderm dar acum inclin spre Epitheliale sau Dermalibour de la Ducray desi nu sunt fan Ducray.Si parca nu le-as lua pe amandoua ca numai ce am aruncat o serie de creme cumparate anul trecut. Nah eu stau sa ma gandesc dupa tot chinul asta care inca nu s-a terminat ca ...nu merita.Nu stiu care vor fi rezultatele dar am ramas dezamagita si dupa ce am vazut proaspatele cosulete galbene aparute pe pielea cea noua. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maria am cumparat in final Auriderm si il simt f ok pe fata comparativ cu Bepantneul.E gel,are o textura ok si mi-a calmat si roseata un pic.
Multumesc pentru sugestii. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ari, nu situ ce sa zic in legatura cu articolul despre Auriderm (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) eu am mers pe mana lui leventer cand l-am folosit si nu cred sa-mi fi facut ceva rau. Daca ai in general fata mai rosie ti-ar fi bun si detralexul, poate si un zinc pentru a reduce secretia de sebum. Fii optimista, daca ai grija de tenul tau sigur poti prelungi rezultatele iar daca peste un an simti ca apar vechile probleme poti sa faci un peeling superficial. Oricum dupa peeling o sa-ti apara mai putine cosuri (in caz ca mai aveai) pentru ca pielea e curata, respira cum trebuie, procesul de regenerare e accelerat iar daca folosesti niste produse de ingrijire + protectie solara adecvate sigur o sa fie bine. Eu ti-as recomanda sa folosesti un ser cu vitamina c, din cate am inteles eu asta e cea mai buna dupa peeling, regenereaza pielea, stimuleaza productia de colagen,e buna si contra cosurilor, a porilor mariti.
Nu-ti face griji daca acum iti apar cateva cosuri, e normal pt ca pielea a fost sufocata pt cateva zile sub crusta aia formata in urma peelingului. |
|
|
![]()
|
|
Maria te pup, iti multumesc pentru sfaturi (scuze ca ma repet dar mi-ai fost un real sprijin) .Sunt multtt mai bine.
Auridermul combinat cu Baridermul de la Uriage ,cu Sensibio si cu Photoderm AK mi-au facut f bine.Spre seara am reusit sa ma si machiez putin si chiar m-am simtit ok.Mai am inca tenta de gaina jumulita dar e mult mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te tin la curent. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ma bucur ca e mai bine Ariana (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , o sa fie tot mai bine de acum incolo, mai ales daca ingrijesti pielea. nu uita de protectia solara chiar daca tu consideri ca esti rezistenta, nu e vorba doar de o posibila depigmentare ci si de faptul ca riscul de a face cancer de piele e mult mai crescut daca expui pielea cea noua, total nepregatita sa se apere de elementele nocive ale mediului inconjurator. Eu ma dadeam cu crema de protectie solara chiar daca nu era soare, a fost buna si impotriva vantului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de obicei mi se inrosea si inasprea pielea de la vant dar folosind-o pe asta n-am mai avut probleme.
Te astept cu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , as fi fost tare curioasa sa vad o poza 'inainte' si una 'dupa' ca sa-mi dau seama cat de mult se estompeaza porii/ semnele cu procedeul asta... as vrea sa-mi dau seama daca are rezultate mai bune decat un peeling chimic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
ariana cum esti cu tenul? impresii post peeling ? merita? prin toamna m-ar tenta si pe mine unul superficial pt pori....
|
|
|
![]()
|
|
Inca nu arat normal in totalitate in sensul ca tenul are o tenta de bronzat.
Punctele negre nu mi-au disparut ca sterse cu buretele .E un pic mai bine.Tenul inca trece prin tot felul de trasnformari.am zile in care mi se pare ca nu ams scapat de pete si ca m-am trezit cu unele noi. Peelingul merita doar daca probleme sunt f mari zic eu.La mine nu stiu daca a fost cazul de asa ceva.Efectiv nu imi dau seama daca au fost doar piticii mei de pe creier sau intr-adevar "beneficiez" de ten hidos. Oricum...rezultatele nu sunt spectaculoase. Maria o sa caut poze reprezentative sau il pun pe gagic sa-mi imortalizeze tenul in momentul de fata.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-a ajutat enorm sfatul tau cu privire la Auriderm.Nu stiu cum sa iti multumesc.Practic Auridermul a salvat fata mea de la un dezastru.Caci in zilele de arest la domiciliu cautand pe net la uhn moment dat am dat de o fata care dupa peeling se trezise cu o eruptie din cauza cremei grase pe care o primise dupa. Cand ma gandesc cum mi se facea pielea gana de la Bephantenul ala gras si care putzea efectiv...pai numai de la asta as fi facut o alergie. Povestesc fetele pe celalat forum despre peelingul combinat cu Profraction...ca a mai sangerat si dupa.Eu clar is mai slaba de inger la fazele astea.Plus ca am vazut si pozele cunostintei la o zi dupa peeling...pai eu cu siguranta ajungeam la psiholog daca aratam asa.avantajul cu Profaction e ca recuperarea e mai rapida.Am inteles ca doar primele doua zile sunt din filmele de groaza.La mine a fost de joi pana duminica asa. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,220 ![]() |
Un peeling cu laserul costa 300 euro si sar putea sigur sa fie nevoie de 2-3 interventi.Pentru ca de la prima nici vorba sa ai fata de portelan.Deci nu stiu cine ar arunca 900 euro pe geam asa aiurea.La timisoara se mai face si Profraction http://www.sciton.com/ ce gasiti aici se face absolul totul la Grosu Dermatology din Timisoara.
|
|
|
![]()
|
|
Eu am auzit doar de bine cu privire la peelingul cu laser dar intr-adevar e nevoie de minim 2 sedinte pt a observa schimbari.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 22-January 09 Member No.: 5,711 ![]() |
Salut feteleor.
Peeling-ul cu laser este o exfoliere partiala sau in totaliate a stratului epidermic (20-50 microni) si se efectueaza cu anestezie locala. Deoarece acest proces face o ablatie in profunzimea epidermei. Peeling-ul chimic exfoliaza stratul epidermic cu max 4 microni. Cine si-o facut peeling cu laser in Timisoara? Eu vreau sa-mi fac da nustiu unde sa ma duc, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si nustiu nici daca merita sami fac, adica chiar are efect? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:20 AM |
|