IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
Cindy
post Mar 12 2007, 10:16 PM
Post #61

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

succes mult, andreica!! iti tinem pumnii cu toatele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 12 2007, 10:33 PM
Post #62

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

andreica ce peeling o sa faci ...?
succes ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 13 2007, 08:21 PM
Post #63

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Peeling mediu cu TCA, la dermastyle, la dr.Leventer (ca pret, cica e intre 200 si 300 euro, dar nu mi au zis exact cit, va fi o surpriza, ceea ce mi se pare total neprofesionist pt. o asa clinica cu pretentii). Apropo de chestia asta, cind am fost la dermastyle la consultatie era prima data cind ma duceam acolo si daca n am cautat o de am innebunit pina am gasit-o, ma uitam pe garduri dupa vreo firma mare, luminoasa, ceva sa mi ia ochii.... cind colo, draga, marea si celebra clinica nu are firma de nici o culoare, ca nu cumva sa vina cineva de pe strada si sa le deranjeze pe doamnele doctor si asistente, e cu circuit inchis, ce sa ti zic.....M au enervat la culme fitele astea (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ....

Mersi mult de incurajari, fetelor, va pupic pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si o sa va tin la curent. Maria, tu ai luat ceva si intern dupa peeling, pastile, ceva...? Detralexul ala pt ce era?

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 13 2007, 08:34 PM
Post #64

Tratabil
**

pentru ce faci peeling , pentru semne ... ?
iti doresc succes ... eu sunt cam dezamagita de TCA . rezultatele au tinut putin ...

+Quote Post
andreica
post Mar 13 2007, 08:47 PM
Post #65

Dependent

da, pt semne. dar sa stii ca eu am mai facut acum citiva ani peeling cu tca, dar la alt doctor (care nu prea mi a dat nici o crema cu care sa ma dau sa se refaca pielea mai repede) si nu mi s a parut ca rezultatele au fost temporare. Am fost mai bine dupa peeling si s a mentinut situatia asta. Sper ca si acum sa fie la fel. Probabil si cit de puternic este peelingul conteaza, in cite straturi aplica solutia respectiva. Tie, Flavy, de cite ori ti a dat cu TCA ul ala pe fata? Maria, spunea ca parca de 2 ori.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 13 2007, 08:53 PM
Post #66

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Da Andreica am luat detralex pt roseata si chiar m-a ajutat. La inceput 2 pastile/ zi apoi am redus la 1/zi pt ca tenul era ok si sunt si destul de scumpe. Bafta si da mi se pare si mie f aiurea sa nu stii cat costa.. dar poate a zis asa pt ca nu stie cate straturi de substanta o sa iti aplice. La mine trebuia sa fie 4-5 si n-am rezistat decat 2 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 13 2007, 08:59 PM
Post #67

Dependent

Flavy, am citit un pic din postarile tale anterioare si vad ca tu spuneai ca ti a aplicat acidul in 2 straturi. Si ca peelingul se poate repeta dupa o luna. Mie doctorita la care am fost la control mi a zis ca intre peelinguri trebuie asteptat minim 6 luni. Poate ca e vorba de concentratii diferite de TCA ca altfel nu imi explic.

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 13 2007, 10:13 PM
Post #68

Tratabil
**

da a fost in 2 straturi , ma gandesc ca nu a fost destul de adanc , chiar nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat , si dupa peeling pielea arata foarte bine , era doar putin roz si arata foarte bine ... dar pentru putin timp .... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
cel superficial il poti face la distanta de o luna , iar cel profund dupa 6 luni ... si am mai vazut la o clinica , fac cate un peeling pe saptamana , superficial , care este echivalentul unuia profund ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
concentratia a fost ... tricloracetic 30% + salicilic 20%. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 13 2007, 10:23 PM
Post #69

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

mie mi-a zis ca tr sa astept un an pana fac altul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 14 2007, 12:20 AM
Post #70

Tratabil
**

da , pentru ca al tau a fost mai profund , si ai spus ca a folosit si alta solutie parca , diferita de primul ...
la clinica asta , sunt care fac mai multe sedinte si fac in fiecare luna ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
sunt atatea solutii si concentratii de innebunesti ... am fost la un salon cosmetic si acolo aveau vreo 4 feluri de peelinguri , nu mai imi aduc aminte numele dar stiu ca erau mai multe , majoritatea daca te vad ca nu sti , te aburesc sa dai banii , si dupa nu-i mai intereseaza ... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

20 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 08:46 PM