IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
bebe_maria
post Mar 14 2007, 01:16 AM
Post #71

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

ale mele au fost: primul superficial si al 2 lea superficial-mediu si stiu ca unul din ele a fost yellow peeling pt ca asta a zis dna doctor ca merge bine la tenul meu avand in vedere problemele avute
Go to the top of the page

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 14 2007, 12:15 PM
Post #72

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

ea ti-a spus ce ar fi bine pentru tine , pe cand la mine s-a uitat ... a , da , e ok , o sa treaca , bla bla bla ...
si dupa se mira ca de ce nu sunt ok rezultatele ... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
mi se pare ciudat , peste tot scrie ca dupa peelingul chimic trebuie sa vezi ceva si rezultatele sa tina cateva luni ... numai daca este tenul meu mai "smecher" ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 14 2007, 01:59 PM
Post #73

Membru de Onoare

flavy imi pare rau.. imi dau seama ce dezamagita trebuie sa fii.. dar eu cred ca nu ai avut doctorita experimentata pt ca eu am cel mai ciudat/pretentiaos/special tip de piele si tot a mers. stii ca si la mine dupa primul peeling, cel superificial, pe moment adica imediat dupa ce s-a luat pielea arsa tenul arata mai bine dar pt ca trebuia sa fac inca un peeling la o luna dna doctor nu mi-a dat crema de protectie solara, mi-a zis doar sa nu stau direct in soare, eu am cam stat pt ca mi-era greu sa-l evit 100% si pana cand am mers la consultatie peste o luna pt al 2 lea peeling nu se mai vedea mare diferenta in ceea ce priveste dimensiunea porilor/semnelor

+Quote Post
flavy2ros
post Mar 14 2007, 04:01 PM
Post #74

Tratabil
**

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 1,215

asa a fost si la mine ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nu stiu ce sa fac ... sunt f dezamagita , mi-am pus multe sperante in peelingul asta ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 14 2007, 10:22 PM
Post #75

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

aoleu, vreti sa spuneti ca s ar putea sa ma chinui degeaba si sa nu se vada nici o imbunatatire??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pai atunci de ce mai facem peelingurile astea, fetelor?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 16 2007, 03:35 PM
Post #76

Membru de Onoare

andreica cum a fost? cum esti? suntem aici sa te sustinem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 18 2007, 09:26 PM
Post #77

Dependent

Hai sa va zic cum a fost. Sincer, nu ma asteptam sa fie cum a fost. Experientele mele trecute cu peelingurile au fost diferite (adica doctorul mi a aplicat cu un betigas acid pe fata de vreo 2 ori si gata).
Ei, de data asta a fost altfel:
- la inceput, m a sters cu acetona pe fata, cica sa degreseze pielea sa prinda bine substantele celelalte.
- apoi mi a dat cu acid tricloracetic.
- si, in final, partea cea mai dureroasa (a dracu de dureroasa...) mi a dat cu o crema cu zgrumturele (cica masca verde) pe care mi frecat o pe fata, de parca voia sa mi rupa fata, simteam ca innebunesc de durere.
Mi au zis ca in mod normal ar fi trebuit sa imi mai aplice apoi inca o data acid tricloracetic, dar au renuntat, au zis ca a fost totusi suficient ce mi au facut.
Oricum, mie una nu mi s a parut deloc superficial peelingul asta.
Dupa aia mi au pus gheata pe fata ca sa mi se inroseasca pielea, pt ca cica era alba (asta ar fi efectul de la solutiile alea).

Ca tratament pentru acasa mi au dat asa: antibiotic - augmentin - la 12 ore, aciclovir - pentru herpes si detralex (la cererea mea, pt ca intial nu mi dadusera). Si s a mirat dna dr. Leventer de unde stiu eu de detralex. I am spus ca am o prietena care a fost pacienta ei. M a intrebat daca e cumva din ploiesti prietena asta. Esti din Ploiesti, Maria? Dupa ce i am spus ca vreau si masca cu advantan a inceput sa dea ochii peste cap, ca , vai cit de multe secrete de ale lor stiu, ca astea nu ar trebui divulgate. Si m au chemat sa vin joi, deci dupa 7 zile, sa mi puna masca asta.

Acum sunt in perioada aia groaznica in care imi vine sa ma urc pe pereti, mi e si frica sa ma uit in oglinda, mi e frica ca coaja asta, care de abia s a format, nu o sa imi cada pina joi cind m au chemat sa mi puna masca. A, si Maria, voiam sa te intreb: pe unul din obraji m au frecat mai rau si acolo mi a curs noptile trecute niste plasma (a secretat pielea, biata...) si coaja acolo e mai groasa. Ai patit si tu asa? Mi e frica sa nu ramin cu semne.

Mi au dat niste instructiuni scrise in care se spune ca dupa 2 zile de la peeling sa ma tamponez pe fata cu apa si otet, ca in felul asta se ajuta eliminarea cojii uscate. Si mi au mai dat o cremuta mica (reteta dnei Leventer) sa ma dau acolo unde crapa pielea. Pentru perioada de dupa caderea cojii, pentru hidratarea pielii si eliminarea rosetii, mi au dat Auriderm.

Maria, tie dupa cit timp ti a cazut coaja?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 01:46 AM
Post #78

Membru de Onoare

Andreica ma bucur ca ai scris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu sunt din Ploiesti, sunt din Craiova si spune-i doamnei dct ca daca am vbt despre ea este pt ca am fost f multumita de peeling:) asa de multumita incat vreau sa mai fac unul, tot la ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Referitor la obraz, da asa mi-a curs si mie si nu doar dintr-o zona ci de peste tot, prima noapte a fost ff grea pt ca imi intra in ochi lichidul ala si ustura groaznic.. dar stai linistita ca se ia pielea, sa urmezi instructiunile cu apa+otet si cremuta si o sa se vindece frumos... te pup si mai vb maine.

+Quote Post
andreica
post Mar 19 2007, 08:09 AM
Post #79

Dependent

Multumesc mult, Maria. M am mai linistit un pic, ca eram cam ingirjorata.
Mai spune mi te rog in cit timp ti a cazut tie coaja? Oare de luni o sa pot sa ma duc la birou? Tu cit timp ai stat in casa?
Te pupic si mersi inca o data (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 11:18 AM
Post #80

Membru de Onoare

Nu mai stiu exact dar parca dupa 3-4 zile a inceput sa crape pielea din loc in loc (apa cu otet a ajutat la desprindere) si cand am fost sa-mi puna masca peste o sapt se luase de tot, poate doar pe frunte mai aveam cateva firicele. Oricum sa nu tragi deloc de piele, deloc deloc, oricat de urat s-ar desprinde (adica incepe sa se desprinda in unele locuri si "atarna" pt ca in alte zone nu s-a dezlipit). Sa-mi spui ce frumoasa o sa fie pielea cea noua, eu stateam mereu in oglinda si ma uitam incantata ce roz de bebelus am acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

offf fa-mi si mie programare la dna dct (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca mi-e dor sa fiu asa multumia de ce vad in oglinda

+Quote Post

20 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 04:24 PM