IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
andreica
post Mar 19 2007, 11:55 AM
Post #81

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Doamne, sa dea domnul sa fie asa cum spui tu... dar eu inca sunt f circumspecta si imi e mare frica de cum voi fi dupa ce va cadea pielea.
Ce voiam eu sa te mai intreb este daca si tie ti a facut peelingul in acelasi mod, adica ti a frecat fata rau de tot, mie partea aia mi s a parut horror. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 02:14 PM
Post #82

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Nu, mie nu mi-a frecat pielea.... dar partea cu acetona si apoi aplicat acidul a fost la fel.. durerea la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , tenul alb apoi, gheata- eu am avut asa dueri incat am stat cu gheata 30 de min...ai incredere ca o sa fie bine, dna dct stie ce face, asta e impresia pe care mi-a lasat-o mie

+Quote Post
andreica
post Mar 19 2007, 02:27 PM
Post #83

Dependent

aoleu, pai, ma intreb oare mie de ce nu mi o fi facut cum ti a facut tie, doar prima etapa si atit. chiar ca nu inteleg, dar o sa o intreb cind ma duc la control. oircum, si dna dr leventer m a avertizat sa ma pregatesc ca partea dureroasa era aia cu crema
frecata pe fata. mie a inceput acum sa mi se dsprinda cite un pic coaja de pe linga gura si barba, dar cea din obraji si restul fetei se tine super tare. cred ca mai dureaza mult pina pica aia.
si tu ai avut fata frumoasa imediat dupa ce ti a cazut coaja sau dupa mai mult timp? scuza ma ca te stresez atit, dar sunt un pic speriata.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 03:16 PM
Post #84

Membru de Onoare

Nu-i nimic Andreica, asa eram si eu doar ca eu scriam emailuri la clinica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dupa ce s-a desprins coaja a ramas o piele roz ca de bebelus dar aveam si iritatii, cosuri formate din cauza faptului ca pielea nu respira pana nu se ia coaja, puncte nerge care ieseau... dar totusi printre toate probleme astea pielea era frumoasa.. si se face si mai frumoasa pe urma cand se vindeca, auriderm ajuta, mie mi-a dat si flavo-c (le-am divulgat toate secertele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar de asta poti sa zici ca ai citit pe site-ul AURIGA care este firma ce produce si AURIDERM). Oricum pt a vedea rezultatele "finale" trebuie sa mai astepti macar 2-3 sapt. daca ti se pare ceva ciudat sau neobisnuit, nu ti-a zis dna dct ca poti sa-i scrii pe email sau sa o suni?

+Quote Post
andreica
post Mar 19 2007, 03:38 PM
Post #85

Dependent

ok, o sa le spun si de flavo-c (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
da, mi a spus dr. rosca (eu pacienta ei am fost, dna leventer doar a mai dat o mina de ajutor) ca daca e ceva pot sa o sun.
tie chiar iti raspundea dna dr. leventer pe mail? avea timp?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 19 2007, 03:48 PM
Post #86

Membru de Onoare

Eu am bombardat-o cu emailuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in primele zile.. imi raspundea Mihaela de obicei la cele simple pt ca eram speriata (se desprinde doar la barba, e normal? nu o sa raman cu cicatrici de la asta, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) iar la cele mai complicate (nu mai stiu ce am intrebat-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) dna dct seara. oricum daca ai vreo nedumerire sun-o ca de-aia ai dat asa multi bani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa se ocupe de tine

+Quote Post
andreica
post Mar 19 2007, 05:13 PM
Post #87

Dependent

Maria, tu nu te ai mirat de ce mihaela (fata de la receptie) nu si a facut si ea un peeling pina acum??? Ca mama, mama, ce gauri are pe fata.....

+Quote Post
Cindy
post Mar 19 2007, 08:53 PM
Post #88

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Andreica, multa bafta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cat te-a costat pana acum cu totul?

+Quote Post
andreica
post Mar 19 2007, 09:21 PM
Post #89

Dependent

Peelingul m-a costat 6.750.000 (deci cam 200 de euro). Medicamentele si cremele pe care le am luat dupa cam 2.000.000 lei. De abia astept sa ies din casa cu noua mea fata.
Ma cam maninca si e greu de suportat.
Maria, i am scris pe mail mihaelei de la clinica si mi a raspuns si ea. A fost draguta.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2007, 12:28 AM
Post #90

Membru de Onoare

Andreica Mihaela a facut peeling si chiar din cel cu fenoli.. cine stie ce o fi avut biata... poate nici nu are voie sa faca din cel cu fenoli de mai multe ori si poate ce are ea nu se mai poate sterge.. oricum mie imi place de ea pt ca are o culoare superba la ten, nu are riduri deloc.. si are trasaturi f frumoase..si imi place si ca nu e marcata de faptul ca are ceva probleme cu tenul..as vrea sa reusesc si eu la fel.

+Quote Post

20 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:55 AM