IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
andreica
post Mar 20 2007, 10:57 AM
Post #91

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Maria, m am dat cu cremuta aia mica pe unde mi a crapat coja,cum a zis dna doctor. Dar ma dau in acelasi timp si cu compresele alea cu apa si otet. Asta inseamna ca de fiecare data dupa ce imi dau cu apa si otet tre sa mi dau din nou cu crema (in ideea ca crema e posibil sa se mai fi dus din cauza otetului)?
Mie mi se duce coaja in bucatele mici. Eu ma gindeam intial ca se desprinde de undeva de jos si se duce toata odata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Mar 20 2007, 11:55 AM
Post #92

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, cum e coaja asta? cum aratai dupa ce ai iesit de la clinica? eu, daca mi-as face, nu am masina la bucuresti, ar trebui sa merg cu mteroul. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 20 2007, 12:52 PM
Post #93

Dependent

Sweet, imediat dupa peeling nu aratam chiar groaznic, doar ca eram destul de rosie. Acum mi se pare ca arat mai rau cu toate cojile astea in aer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
Dar pina unde zici tu ca ar trebui sa iei metroul? Poti sa iei un taxi, eventual, nu cred ca e prea indicat sa te duci cu un mijloc de transport in comun, mai ales cind esti cu fatza asa (eu stiu, sa nu te infectezi...), mai bine cu masina repede si ai ajuns acasa.
Daca vrei si daca te hotarasti sa faci, ma ofer eu sa te duc si sa te aduc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2007, 02:33 PM
Post #94

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Andreica exact asa a fost si la mine, de-aia ti-am zis sa nu tragi de piele oricat de ciudat ar arata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Si da, dai cu cremuta aia mereu sau cel putin eu asa am facut..

+Quote Post
andreica
post Mar 20 2007, 04:19 PM
Post #95

Dependent

Problema e ca aproape mi s a terminat cremutza aia...
Pentru ce este bun Flavo -C? Citisem la un moment dat ca este indicat dupa peeling, dar nu mai tin minte exact.
Maria, este adevarata chestia aia ca, pe parcurs, dupa peeling, pielea revine la starea de dinainte de peeling, adica incepe sa arate din ce in ce mai rau si cicatricile reapar? La tine asa a fost?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 20 2007, 04:37 PM
Post #96

Membru de Onoare

Flavo-C is containing 8% VIT C stabilized for 3 years

As every other body's organ, the skin ages over the years, generating wrinkles on the face, which are even more marked after excess of sun exposure. Free radicals damage the DNA of the cutaneous cells and stop healing process. Elastin and collagen damage results in loss of skin elasticity; wrinkles and lines will appear. It is therefore logical to apply anti-free radicals locally.

Indications

• Skin aging Prevention
• Tiny lines and wrinkles on the face
• Sun damaged skin
• Photo-protection
• Tired and tarnished skin

Instruction for use

Apply a few drops of Flavo-C morning and night on the skin, which has been previously cleaned and dried. Rub in well until full penetration.

Cu cata cremuta te-ai dat Andreica pt ca mie mi-a si ramas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Suna la dct si spune-i ca ti se termina, poate te poti duce sa mai iei.

Da, efectele peelingului se diminueaza incet incet.. petele nu mai apar decat daca iti apar iar cosuri si raman noi pete dar glandele sebacee secreta in continuare sebum deci se formeaza iar pct negre, porii se dilata si ei, gaurelele devin iar mai vizibile.. din cate am citit eu si din ce mi-a zis si dna dct efectele peelingului tin in medie 1 an apoi tr sa faci iar.. dar cu o intretinere adecvata e posibil sa tina mai mult, de ex mie mi-a sters un rid de expresie format intre sprancene si nici pana azi adica 1 an si 4 luni de la peeling ala nu s-a format iar.. adica depinde de problema pt care faci peeling. Ce ma supara pe mine cel mai mult acum sunt gaurelele care am impresia ca sunt apoape la fel ca inainte de peeling acum.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 21 2007, 04:18 PM
Post #97

Membru de Onoare

Andreica cum merge? A inceput sa se zareasca pielea cea noua? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 21 2007, 04:24 PM
Post #98

Dependent

Chiar acum voiam sa scriu si eu, sa mai strig la tine dupa ceva ajutor... dar am avut ceva probleme cu netul...
Sunt in a 5-a zi si tot nu mi a picat mare parte din coaja. Dor un pic pe frunte deasupra buzelor si in barba, cam atit. Vineri la ora 6 seara tre sa ma duc la dna doctor sa mi puna masca aia cu advantan. Ma gindeam ca daca pina atunci nu mi pica coaja nu cred ca mi mai poate pune masca, nu? Masca aia pina la urma chiar are efect in reducerea rosetii???
Offff, nu prea mai suport... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , mai ales ca acum a cam inceput sa ma manince pielea de fiecare data cind ma dau cu otet.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 21 2007, 04:48 PM
Post #99

Membru de Onoare

Andreica probabil ca la tine se ia pielea mai greu pt ca a fost mai profund peelingul, deci nu-ti face griji. Daca pana vineri nu ti s-a luat 75-80% din piele suna si spune-le si vezi daca e cazul sa mai mergi pt masca, poate te duci doar sa te vada.. mie cel mai greu mi s-a luat pielea dupa frunte. Masca aia da parca reduce putin din roseata dar tot auriderm si detralex sunt de baza sau mie asa mi s-a parut. Cum e pielea pe unde s-a luat coaja? Sa nu-ti faci griji daca iti mai apar cosuri sau puncte negre acum pt ca pielea a fost sufocata. Ai grija cu otetul sa nu pui mai mult, poate nu e destul de diluat dar totusi faptul ca te mananca pielea poate inseamna ca se vindeca, nu?

+Quote Post
andreica
post Mar 21 2007, 04:58 PM
Post #100

Dependent

Sper totusi ca macar pina luni sa mi se ia pieile astea, pentru ca, moarta coapta, eu tre sa ma duc luni la birou.
Nici nu prea imi dau seama cum e pielea pe unde a cazut coaja pentru ca a cazut pe portiuni f mici. Sper ca zilele care urmeaza sa vad ceva schimbari totusi.
Solutia aia mi-o fac din o parte otet si 2 parti apa. E bine asa, nu? Si cu faptul ca ma maninca pielea cred ca e normal, pentru ca am mai citit pe internet ca dupa peeling poti sa ai astfel de reactii.
Oricum, multumesc mult pentru incurajari. Noroc ca am si eu cui sa ma pling si pe cineva care sa ma inteleaga (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .

+Quote Post

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:43 AM