![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am descoperit un ceai de la Lipton cu vanilie si caramel care-mi place la nebunie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://www.blisstree.com/kettleandcup/files/2008/02/51ezh739dhl_ss500_.jpg) |
|
|
Viorica C |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt innebunita dupa ceaiuri, am acasa o colectie impresionanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De curand am descoperit si ceaiurile la punga si mi-am cumparat cateva, desi pretul este mult mai mare...insa cred ca se merita, ceaiul este mai sanatos (nu are arome), este mai concentrat, mai gustos. Cele de la Casa de Ceai sunt super. Am citit si tot felul de review-uri la sortimente de ceai pe SPAM ...m-am lasat inspirata de aici sa mai cumpar cate o cutie sau doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Mie imi place peppermint , negru cu lapte si mult zahar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si de fructe de padure
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am o fixatie cu ceaiul de tei cu o picatura de rom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi aduce aminte de copilarie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Am inceput si eu sa beau zilnic ceai, dar nu pentru gust si aroma, ci pentru un tratament naturist.
Beau zilnic un ceai combinat de musetel, sunatoare, galbenele, trei-frati-patati, menta si busuioc. Nu va zic ce gust are... ca nici eu nu intelg mare lucru de el. Dar stiu ca-mi foloseste. Inainte de acest tratament, preferam ceaiul early grey de la Picwick. Stiu ca era foarte aromat. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 2-July 12 Member No.: 11,300 ![]() |
eu beau macese cu menta sau cu babycol cele mai bune ceaiuri sunt cele de la SPAM.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 26-March 14 Member No.: 12,368 ![]() |
Ceai verde - tot timpul. Sunt atat de multe sortimente, aromate, nearomate, incat in fiecare saptamana gust din ceva nou. Nu am cum sa ma satur de ceaiul verde (bonus: ajuta la slabit). Ocazional mai beau si ceai negru cu lapte si putin zahar.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 10-September 13 Member No.: 12,123 ![]() |
Mai nou beau un ceai din mai multe plante medicinale. Accelereaza metabolismul, imbunatateste digestia si reduce balonarea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:56 PM |
|