![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sincer, la mine acasa (si la bunicii dinstre mama, si la cei dinspre tata) mincarurile cu varza (mincare de varza cu carne de porc) si varza calita(varza murata la cuptor cu friptura sau cirnati) nu se fac cu ceapa.
Mai face cineva varza cu ceapa si ardei? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mey, eu nu stiam nici o reteta de varza calita, habar nu am cum o face mama, dar cum eu mereu gatesc dupa retete inventate de mine... ideea e ca e buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SI, apropos, eu acum am terminat de facut varza cu niste coasta de porc... imi era pofta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
iaca reteta: varza acra taiata fideluta o dai la cuptor cu cirnati sau carne afumata si cu apa cu bulion si ulei din belsug; atit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incearc-o macar o data! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
merci de pont, o sa incerc si eu alta data, desi mi se pare f ciudat sa gatesc dupa retetele altora. m-am obisnuit sa cumpar eu tot felul de legume si condimente si apoi sa ma apuc sa gatesc dupa inspiratia de moment. dar daca imi iese si varza a la Maat, Petrisor ma fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine in zona sau cel putin la mine in familie, varza se face cu ceapa calita.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu zic sa o incerci. Nu crez sa nu-ti placa daca poti mica varza cu ceapa.
Te rog sa nu te superi, te tachinez ( Qui s`aime, se taquine ! ) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place doar varza noua, dulce, gatita asa fara ceapa si fara bulion. Si o manc cu taietei din aia lati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yummy.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si se pune mult piper angel
si mie-mi placea tare mancarea asta insa cred ca n-am mai mancat de cel putin 10 ani |
|
|
![]()
|
|
Ia sa puneti voi reteta asta, sa o fac si iop sa inteleg bine de ce salivati...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact Cleo, cu mult piper! io reteta nu o stiu face (varza adica) dar nici n-am incercat, presupun ca nu e asa complicat. Poate te ajuta Cleo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:52 PM |
|