![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si mie imi place shania, e o finuta si f talentata! melodia asta e fffff des pusa ca prim dans la nunti.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da?
Atunci cautam altul... De asta ce zici?Brian Adams - When you love someone Are, de asemenea, versuri frumoase. This post has been edited by dr_wise: Jun 13 2008, 11:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce gusturi comune avem (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , din adolescenta am fost fan Bryan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Eu m-am pus de acord cu barbatul, dantuim pe melodia de mai sus (All out of love - Andru Donals), procesul de reflectie a luat sfarsit pentru ocazia asta. De acum, poate sa incepem sa ne pregatim pt botez (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OK.
Sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Saru'mana, sa dea Dumnezeu!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Ia uite o combinatie....interesanta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Wow! Ce misto! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce comici sunt astia doi, beton (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu cred ca la first dance ar trebui sa fie o melodie care are cat de cat o semnificatie pt miri si daca e asa....poate fi si Anouk-Nobody's Wife sau Treceti batalioane romane Carpatii, nu e bai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Revenind la melodii care mie mi se par wow, nu neaparat pt nunti, mi-am adus aminte acu de una: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SsK90GWBVLY&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SsK90GWBVLY&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object> Goo Goo Dolls - Iris |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate!!!
Ia uite-i p-astia: crazy!Nu sunt simpatici? Eu, daca ar fi sa ma mai marit inca o data, as alege, fara nici un dubiu Corazon espinado Ori e corazon, ori nu-i nimic!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astia doi nu bat bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:38 PM |
|