![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Motivul legat de profesie se poate lasa cu ban. Citeste bine regulamentul forumului.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mey, ia lamuriti-ma si pe mine care e diferenta intre dermatograf, khol si kajal. sa mor daca stiu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si cand mai citesc si postarile fetelor pasionate de machiaj ma simt mai mult barbat decat femeie.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chinte, nu trebe sa te simti singura; si io-s la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ma alatur voua dragele mele! io cu siguranta am fost barbat intr-o viata anterioara, si a ramas ceva din el in mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) abia astept sa vad cine mai ingroasa randul nestiutoarelor. ce ma bucur ca nu sunt singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Kohl si Kajal sunt unul si acelasi lucru. Citisem pe undeva ca denumirea provine din araba sau cam asa ceva si exprima ingredientele din care era facut carbunele negru si moale cu care-si faceau egiptenii ochii.
Dermatograful este de 2 feluri: kohl/kajal (si astea se ascut) sau retractabil (mai usor de folosit). |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink eu vreau sa trec de la creion la tus , ce mi recomanzi ? daca se poate din ce se gaseste pe strawberry ca acolo e sursa mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa fie subtire ma refer la linia ce o traseaza la ochii si sa fie si rezistent.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vezi ca la tus de ochi exista o multitudine de aplicatoare de la buretei ce se imbiba cu tus pana la pensulici de diferite forme, lungimi si grosimi.
Ma uit si iti spun si pun si poze cu aplicatoarele care-mi plac mie mai mult. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceva care sa fie ca o carioca cu varful subtire nu gros, sa nu fie pensula ca acolo nu voi reusi in veci sa ma fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
mersi mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ok. Nu le stiu pe dinafara dar o sa dau o raita prin magazine zilele astea si incerc tot ce prind si revin cu pareri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:47 AM |
|