IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creioane pentru conturarea ochilor, dermatograf, khol, kajal
chintesenta_raul...
post Sep 17 2008, 10:36 PM
Post #31

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

saru'mana pink, m-ai luminat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2008, 11:01 PM
Post #32

Musafir

QUOTE(Pink Lemonade @ Sep 17 2008, 10:16 PM) *
Kohl si Kajal sunt unul si acelasi lucru. Citisem pe undeva ca denumirea provine din araba sau cam asa ceva si exprima ingredientele din care era facut carbunele negru si moale cu care-si faceau egiptenii ochii.

Dermatograful este de 2 feluri: kohl/kajal (si astea se ascut) sau retractabil (mai usor de folosit).

Kajal e cuvantul nemtesc, in care j-ul se pronunta i. Si provine intr-adevar de la "Alkuhl", cuvantul folosit in Egiptul antic.
Kohl e pe engleza, ma gandesc ca etimologia e aceeasi ca-n germana.

+Quote Post
Bia
post Sep 17 2008, 11:12 PM
Post #33

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Multam, Kalua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 17 2008, 11:15 PM
Post #34

Musafir

Pinkule (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Voi puteti spune ce vreti, dar eu iubesc creioanele Ada pentru interiorul ochiului, moi, culori frumoase care tin.

+Quote Post
Cleo
post Sep 18 2008, 03:10 AM
Post #35

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Lost tusul de la Lancome are o pensula-burete foarte fin si excelent!! artliner ii spune

MAC au culori foarte faine insa pensula e de 2 bani si ca atare intregul produs nu merita cheltuiala. Daca nu ma insel si Lčorelaul are acelasi gen de pensula-burete

La creioane si eu votez cu Ada.
O vreme (lunga) mi-am trasat conturul cu dermatograful si mereu imi faceam stocul de creioane Ada pt ca toate celelalte pe langa ca nu lasau urma cum as fi vrut ma si zgariau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acuma-s fidela tusului de la Lancome

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 18 2008, 09:38 AM
Post #36

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Mi-am luat creioanele la rand ca nu vroiam sa fac vreo gafa
khol- au mina moale , usor de omogenizat( pe cele din Germania scria powderliner) f bune ptr smokey eye, mare atentie cine are ten uleios ca emigreaza
eyeliner sau eyepencil - sunt cele normale, nu au mina moale,marea majoritate( dermatografele clasice)
waterproof- cele rezistente la apa recomandate in interiorul ochiului si nu numai
si cele retractabile care majoritatea au propria ascutitoare in celalalt capat, varianta moderna a eyelinerului

Sa inteleg ca pentru faptul ca viata mea e strans legata de domeniul cosmeticelor nu am voie sa vorbesc despre asta pentru ca imi fac reclama daca vorbesc despre mine? ( era acelasi lucru daca eram doctor si cineva intreba ceva legat de santatea si ii raspundeam spunand ca e o parere a unui cadru medical sau orice alta meserie?)Deci nu ar trebui sa spun ca imi doresc sa ma fac make-up artist( ptr ca as putea sa imi gasesc cliente) desi nu am probleme in acest sens, sotul fiind producator muzical pot lucra in videoclipuri, totul depinde doar de mine( si nu, nu ii fac reclama studioului, are suficienti clienti si aspiranti)
Nu mi-am dat numele real, nu mi-am dat adresa de mail, nu ma interseaza sa ma intalnesc cu diverse persoane doar pentru ca ar putea fi interesate. Nu am spus nimanui ca aduc Mac desi toata lumea spunea ca vrea Mac, am dat cele mai ieftine site-uri pe care le stiam ca fac shipping international in speranta ca cineva economiseste ca plateste intre 2-8 $/pensula in loc de 30-40$ cat e aici, la fel si cu pigmentii, site-uri de incredere de unde am mai comnadat si nu am fost dezamagita. Am multe de impartasit din pasiunea mea ptr lumea make-up -ului care dureaza de ani de zile
Credeam ca aici e un loc unde pot vorbi lejer despre cosmetice si machiaje , intr-o comunitate romaneasca, ma bucuram sa vad aceasta deschidere si aici, in cele de afara frecventez destul, traficul nu e nici pe departe la fel de mare dar tptusi ma bucuram sa intalnesc si in Romania fete-femei interesate de acest domeniu si dornice sa stie cat mai multe despre calitatea cosmeticelor( uneori firma nu merita bani ceruti) si a unui machiaj reusit
A si inca ceva, chestia ca poti sa iti faci " reclama" e specific romaneasca , afara oameni sunt indemnati sa-si faca reclama fara retineri, bazandu-se pe selectivitatea membrilor de a discerne intre "reclame" , mentionand ca site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate ptr cele prezentate

+Quote Post
kalua
post Sep 18 2008, 09:47 AM
Post #37

Musafir

romi, pur si simplu nu vrem sa umplem forumul cu reclame si spam. Cine intra aici sa poata citi discutii, nu sa trebuiasca sa faca slalom printre oferte de toate felurile. Pe care, slava Domnului, le poate gasi in cel putin 1001 locuri.
Moderatorii si adminii au zilnic de sters posturi spam, nu stiu cata placere ti-ar face tie chestia asta daca ai fi in locul lor.
Si in fond, ce s-o mai lungesc: aste-s legile forumului si basta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Binenteles ca ne bucuram daca ramai la noi si ne impartasesti din vasta ta experienta in ale cosmeticalelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 18 2008, 09:47 AM
Post #38

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draguta, esti de 7 zile la noi. Altii sint de peste doi ani si jumatate si nu au primit nici un fel de avertisment.
Ti-am atras atentia: daca ai venit dupa clientela, stii de te-asteapta (desi am profunde indoieli ca ai citit regulamentul cind te-ai inregistrat sau macar ieri). Nu comenta regulile forumului ca inca esti in pragul lui.
Daca ai venit doar sa vorbesti despre ce te intereaseaza , e ok, esti mai mult decit bine-venita.
Insa in clipa in care incerci sa iti gasesti clientela, nu ma uit: vezi ce scrie la profilul meu? Admin- Aia care da ban fara sa clipleasca.
Si nu fac exceptii.
Acestea sint regulile casei si te invit sa le respecti.
Noi avem o vorba "Ar fi pacat sa ne despartim inainte de a ne cunoaste!".

+Quote Post
Altheea
post Sep 18 2008, 10:02 AM
Post #39

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Romi, mie imi plac postarile tale. Sfaturile tale sunt binevenite si, cred eu, apreciate de foarte multe fete de aici. Daca intri si pe site o sa vezi ca multe fete scriu articole foarte interesante, cred ca si tu ai multe de spus la sectiunea de make-up.
Nu trebuie sa te superi pe Maat, daca o sa stai mai mult pe la noi o sa vezi ca zilnic apar personaje care vor sa ne vanda nu stiu ce minuni si este firesc sa fie suspicioasa. In fond a investit mult in acest site, nu stiu cat material dar imi dau seama ca enorm sufleteste. Atata timp cat nu se incalca regulamentul totul este ok!
Eu sper sa mai stai pe la noi, sa inveti cum sa postezi si poze. Noi ne machiem si ne pozam. Cred ca ti-am mai spus ca la topicul "jurnal de machiaj" o sa ne vezi operele, aveam pe aici multe fete frumoase si talentate! Vino si tu, cu poze sau sfaturi

+Quote Post
romi79_2008
post Sep 18 2008, 10:11 AM
Post #40

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Da Maat am vazut ce scrie la profilul tau dar nu m-a speriat pentru ca nu ma simteam cu musca pe caciula
O sa incerc sa scriu despre cometice fara nici un fel de relationare personala desi mi se pare putin dificil daca nu o sa pot nu o sa scriu

+Quote Post

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:05 AM