![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Paint potul Mac e cea mai buna baza de ochi pentru machiaj care o vei gasi pe piata, eu nu mai pot sa ma machiez fara ea, dar nu le-as folosi ptr liniat.
gel tusurile sunt intr-adevar grozave ptr liniat ochi eu am de la mac si l`oreal, dar am auzit ca cele de la bobbi brown ar fi cele mai bune. Alea de la L`oreal se usuca repede , nu sunt asa cremoase Mai nou am descoperit cake eyeliner and I love it!!!, reusesc sa imi liniez cel mai bine ochi cu asta |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Măi, ada găseşti pe la tărăbişti prin piaţă.
Cel pomenit de kalua de la maybelline e chiar bun pt ce-ti trebuie tie, eu l-am primit cadou, nu l-as fi cumparat in mod normal, si m-a surprins in mod placut. Eu negru ce tot folosesc e eternul helena rubinstein, crayon khol, insa am mai bine de jumatate de an de cand negrul a devenit secundar in machiajele mele. Inainte nu m-as fi lipsit de el, acum abia il mai folosesc. Imi plac foarte mult si le folosesc in diferite combinatii zilnic pe urmatoarele: Guerlain Divinora brun noir- care e minunat ca textura si culoarea mi se potriveste de minune, nu e atat de dur ca negru (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/brunnoir.jpg) apoi chanel stylo yeux waterproof in nuanta espresso (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/espresso.jpg) un sisley violet (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/plum.jpg) si unul alb pt interiorul ochiului cand vreau ca machiajul sa fie natural si luminos (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/snow.jpg) . Iar prin interiorul ochiului pt un machiaj mai pronuntat nu mai folosesc negru, ci verde smarald, am un chanel. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
BG eu iti recomand makeup forever, am plans o ora si creionul nu s-a dus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (se iau cu demachiant pt produse waterproof)
MAC nu-mi plac pt ca sunt extrem de greu de demachiat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
In concluzie am urmatoarele variante pentru machiajul din interiorul ochiului: expression Kajal de la Maybelline, habar n-am care (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de la bourjous, ada. Celelalte nu am de unde le lua la un pret corect si nu umflat. Eventual de pe net insa acum cu sarbatorile....
Bebe si eu stiu ca-s bune cele de la makeup forever insa....numai daca mi le iei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bebe si eu stiu ca-s bune cele de la makeup forever insa....numai daca mi le iei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) B_G citisem pe alt forum ca s-a deschis magazin makeup forever in Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bebe nu sunt din Buc si oricum sigur sunt mai ieftine in state. Am sa ma uit de cele enumerate mai sus si am sa vad ce gasesc.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi mi am luat maybeline de cate vb pe aici, sunt multumita de el.
Daca vreti un tus de ochi care sa reziste azi am probat L oreal super bun, deloc nu se intinde (dar cel auriu) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am cumparat de la sephora unul din seturile de creioane Urban Decay, super multumita, aluneca f usor , rezistente la transfer, a fost 68 ron parca , 5 nuante, eu mi-am luat Royal velvet-negru,maro,verde, bordo si alb, cand mai trec pe aclo il iau si pe celalalt in nuante ma puternice
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, vreau si eu un set de la ud, dar nu ma pot hotara care, 68 de lei au fost? Vad ca pe acw sunt 25$, la urban decat pe site sunt 29$ pe ebay tot 29$ Mi-as lua set ca al tau pentru creionul alb, pe de alta parte in celalalt e unul mov (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) hm, nu stiu. Tu ti l-ai luat si pe cel cu verde, mov etc?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai! Voi ma faceti sa-mi cheltui toti banii!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:07 PM |
|