IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creioane pentru conturarea ochilor, dermatograf, khol, kajal
romi79_2008
post Dec 13 2008, 07:35 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Paint potul Mac e cea mai buna baza de ochi pentru machiaj care o vei gasi pe piata, eu nu mai pot sa ma machiez fara ea, dar nu le-as folosi ptr liniat.
gel tusurile sunt intr-adevar grozave ptr liniat ochi eu am de la mac si l`oreal, dar am auzit ca cele de la bobbi brown ar fi cele mai bune. Alea de la L`oreal se usuca repede , nu sunt asa cremoase
Mai nou am descoperit cake eyeliner and I love it!!!, reusesc sa imi liniez cel mai bine ochi cu asta
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Dec 13 2008, 08:23 PM
Post #52

Musafir

Măi, ada găseşti pe la tărăbişti prin piaţă.
Cel pomenit de kalua de la maybelline e chiar bun pt ce-ti trebuie tie, eu l-am primit cadou, nu l-as fi cumparat in mod normal, si m-a surprins in mod placut. Eu negru ce tot folosesc e eternul helena rubinstein, crayon khol, insa am mai bine de jumatate de an de cand negrul a devenit secundar in machiajele mele. Inainte nu m-as fi lipsit de el, acum abia il mai folosesc. Imi plac foarte mult si le folosesc in diferite combinatii zilnic pe urmatoarele:
Guerlain Divinora brun noir- care e minunat ca textura si culoarea mi se potriveste de minune, nu e atat de dur ca negru (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/brunnoir.jpg)
apoi chanel stylo yeux waterproof in nuanta espresso (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/espresso.jpg)
un sisley violet (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/plum.jpg) si unul alb pt interiorul ochiului cand vreau ca machiajul sa fie natural si luminos (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/snow.jpg) .
Iar prin interiorul ochiului pt un machiaj mai pronuntat nu mai folosesc negru, ci verde smarald, am un chanel.

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 14 2008, 06:18 AM
Post #53

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

BG eu iti recomand makeup forever, am plans o ora si creionul nu s-a dus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (se iau cu demachiant pt produse waterproof)
MAC nu-mi plac pt ca sunt extrem de greu de demachiat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 14 2008, 04:19 PM
Post #54

Membru de Onoare

Member No.: 265

In concluzie am urmatoarele variante pentru machiajul din interiorul ochiului: expression Kajal de la Maybelline, habar n-am care (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de la bourjous, ada. Celelalte nu am de unde le lua la un pret corect si nu umflat. Eventual de pe net insa acum cu sarbatorile....
Bebe si eu stiu ca-s bune cele de la makeup forever insa....numai daca mi le iei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 16 2008, 05:19 AM
Post #55

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

QUOTE(Bacardi_Girl @ Dec 14 2008, 05:19 PM) *
Bebe si eu stiu ca-s bune cele de la makeup forever insa....numai daca mi le iei tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

B_G citisem pe alt forum ca s-a deschis magazin makeup forever in Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 16 2008, 07:33 PM
Post #56

Membru de Onoare

Member No.: 265

Bebe nu sunt din Buc si oricum sigur sunt mai ieftine in state. Am sa ma uit de cele enumerate mai sus si am sa vad ce gasesc.

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 22 2008, 10:57 PM
Post #57

Musafir

Eu azi mi am luat maybeline de cate vb pe aici, sunt multumita de el.
Daca vreti un tus de ochi care sa reziste azi am probat L oreal super bun, deloc nu se intinde (dar cel auriu) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Jan 4 2009, 11:25 AM
Post #58

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Am cumparat de la sephora unul din seturile de creioane Urban Decay, super multumita, aluneca f usor , rezistente la transfer, a fost 68 ron parca , 5 nuante, eu mi-am luat Royal velvet-negru,maro,verde, bordo si alb, cand mai trec pe aclo il iau si pe celalalt in nuante ma puternice

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 21 2009, 06:19 PM
Post #59

Musafir

Romi, vreau si eu un set de la ud, dar nu ma pot hotara care, 68 de lei au fost? Vad ca pe acw sunt 25$, la urban decat pe site sunt 29$ pe ebay tot 29$ Mi-as lua set ca al tau pentru creionul alb, pe de alta parte in celalalt e unul mov (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) hm, nu stiu. Tu ti l-ai luat si pe cel cu verde, mov etc?

+Quote Post
Jo
post Feb 21 2009, 06:34 PM
Post #60

Musafir

Mai! Voi ma faceti sa-mi cheltui toti banii!

+Quote Post

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:07 PM