![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, nu ma apuc sa iau medicamente anti-fumat nici moarta; io nu cred in pastilele minune care te ajuta sa slabesti, sa te lasi de fumat, de baut sau de barbati... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totul e in capul nostrU, am luat nicorette sperind sa aibe efect placebo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si nu are? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Pai azi e, teoretic, prima zi. Mai trebuie tmp ca sa imi dau seama. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Timp avem. Asteptam vesti bune. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, eu zic sa te muti in UK daca vrei sa te lasi de fumat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aici fumatul este interzis in locurile publice, asa ca no chance sa poti fuma la birou sau in restaurante. In aer liber insa fumatul e permis, de exemplu pe terase. Si daca mai prinzi si vreo emisiune la televizor gen: 'bodyshock, smoking can kill you', nu o sa iti mai arda de pus tigara in gura.
Este mare diferenta de cand s-a interzis fumatul in restaurante si baruri. Pentru cei nefumatori, vreau sa zic. Si chiar si pentru cei care fumeaza, ca in acest fel trebuie sa se ridice de la masa si sa iasa afara sa stea in frig sau ploaie sa fumeze. Anyway...iti tin pumnii sa reusesti sa te lasi for ever. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu m-am lasat de la 01.03.2008. Nu e prima data, dar sper sa fie ultima.
Fara plasturi sau alte placebo, doar cu vointa si hotarare. Joia trecuta insa mi-am luat niste tigari fara nicotina si tutun, de la farmacie. Am fumat vreo 4 de-alea, nu au nicio kestie, niciun kikirez (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar era extrema urgenta. Adica urma s ama o discutie cu sotul meu si, de regula, discutiile le purtam fumand la un pahar de vin. Vin era, discutie era, sot era, dar nu erau tigari. Si mi-am luat niste NTBuri. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Nimphe... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) daca nu ai fumat pana acum.
Eu tot incerc sa ma las de fumat (mai exact incerc sa gasesc ceva sa ma ajute sa fac asta). Am folosit plasturii aceia minune la care li se tot face reclama, insa in afara de faptul ca m-am pomenit cu o durere de stomac groaznica...nu m-am ales cu altceva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Drept urmare....fumez "cu spor" in continuare. Acum caut ceva care sa imi provoace repulsie fata de tigari. Am gasit produsul pe net, dar nu si in farmaciile naturiste. Pentru toate care v-ati lasat de tigari doar cu vointa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cinste voua. Eu la capitolul acesta nu am vointa, recunosc. |
|
|
![]()
|
|
Boon, la mine nicorette nu a functionat. Aviz amatoarelor.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,648 ![]() |
Buna fetelor!
Va citesc de ceva timp si ma tot chinui sa ma las de fumat. Dupa cateva incercari esuate azi m-am inarmat cu toate ustensilele necesare pt a putea reusi (pastile,picaturi,bomboane mentolate si vointa) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si de maine incep.Ma bazez si pe ajutorul celor din jur care,in marea lor majoritate sunt nefumatori si ma gandeam ca poate ma mai incurajati si voi in momentele critice.Daca reusesc promit ca o sa ajut si eu alti fumatori sa se lase (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau poate chiar in momentul asta se mai gandeste cineva care citeste forumul sa se lase de fumat impreuna cu mine. Va tin la curent cu statusul bataliei |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si succes!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:47 AM |
|