IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
Diana.
post Feb 13 2008, 02:02 PM
Post #101

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bre, nu ma apuc sa iau medicamente anti-fumat nici moarta; io nu cred in pastilele minune care te ajuta sa slabesti, sa te lasi de fumat, de baut sau de barbati... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totul e in capul nostrU, am luat nicorette sperind sa aibe efect placebo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Feb 13 2008, 02:19 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si nu are? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2008, 03:04 PM
Post #103

Fondator eLady.ro

... Pai azi e, teoretic, prima zi. Mai trebuie tmp ca sa imi dau seama. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 13 2008, 03:58 PM
Post #104

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Timp avem. Asteptam vesti bune. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
happyCat
post Feb 13 2008, 06:52 PM
Post #105

Musafir

Di, eu zic sa te muti in UK daca vrei sa te lasi de fumat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aici fumatul este interzis in locurile publice, asa ca no chance sa poti fuma la birou sau in restaurante. In aer liber insa fumatul e permis, de exemplu pe terase. Si daca mai prinzi si vreo emisiune la televizor gen: 'bodyshock, smoking can kill you', nu o sa iti mai arda de pus tigara in gura.
Este mare diferenta de cand s-a interzis fumatul in restaurante si baruri. Pentru cei nefumatori, vreau sa zic. Si chiar si pentru cei care fumeaza, ca in acest fel trebuie sa se ridice de la masa si sa iasa afara sa stea in frig sau ploaie sa fumeze.

Anyway...iti tin pumnii sa reusesti sa te lasi for ever.

+Quote Post
Nimphetamin
post Mar 17 2008, 01:33 PM
Post #106

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu m-am lasat de la 01.03.2008. Nu e prima data, dar sper sa fie ultima.
Fara plasturi sau alte placebo, doar cu vointa si hotarare.

Joia trecuta insa mi-am luat niste tigari fara nicotina si tutun, de la farmacie. Am fumat vreo 4 de-alea, nu au nicio kestie, niciun kikirez (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar era extrema urgenta. Adica urma s ama o discutie cu sotul meu si, de regula, discutiile le purtam fumand la un pahar de vin. Vin era, discutie era, sot era, dar nu erau tigari. Si mi-am luat niste NTBuri.

+Quote Post
arinela
post Mar 17 2008, 01:41 PM
Post #107

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Nimphe... (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)  daca nu ai fumat pana acum.
Eu tot incerc sa ma las de fumat (mai exact incerc sa gasesc ceva sa ma ajute sa fac asta).
Am folosit plasturii aceia minune la care li se tot face reclama, insa in afara de faptul ca m-am pomenit cu o durere de stomac groaznica...nu m-am ales cu altceva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Drept urmare....fumez "cu spor" in continuare.
Acum caut ceva care sa imi provoace repulsie fata de tigari. Am gasit produsul pe net, dar nu si in farmaciile naturiste.
Pentru toate care v-ati lasat de tigari doar cu vointa  (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cinste voua.
Eu la capitolul acesta nu am vointa, recunosc.

+Quote Post
Diana.
post Apr 7 2008, 09:13 PM
Post #108

Fondator eLady.ro

Boon, la mine nicorette nu a functionat. Aviz amatoarelor.

+Quote Post
andra28
post Apr 7 2008, 09:22 PM
Post #109

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,648

Buna fetelor!
Va citesc de ceva timp si ma tot chinui sa ma las de fumat. Dupa cateva incercari esuate azi m-am inarmat cu toate ustensilele necesare pt a putea reusi (pastile,picaturi,bomboane mentolate si vointa) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si de maine incep.Ma bazez si pe ajutorul celor din jur care,in marea lor majoritate sunt nefumatori si ma gandeam ca poate ma mai incurajati si voi in momentele critice.Daca reusesc promit ca o sa ajut si eu alti fumatori sa se lase (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sau poate chiar in momentul asta se mai gandeste cineva care citeste forumul sa se lase de fumat impreuna cu mine.
Va tin la curent cu statusul bataliei

+Quote Post
Fanny
post Apr 7 2008, 09:23 PM
Post #110

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si succes!

+Quote Post

26 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:47 AM