![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Mersi de incurajari, fetelor! :-* Sper sa reusesc, adica voi reusi, dar vreau sa imi treaca mai repede starile astea tembele... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai stiu ce sa imi mai spun sa ma imversunez impotriva tigarilor. Mai spuneti-mi voi ceva...va rog! Eu iti zic doar sa nu dai inapoi de la ce ai inceput !.Eu una fumez de 10 ani,insa m-am lasat de fumat 2 luni dupa care total aiurea m-am apucat din nou si am inceput sa plang de ciuda.Si eu vreau sa ma las de ele,dar mereu zic ca las ca de maine ma concentrez...etc. dar cred ca nu o sa mai fumez deloc in momentul in care o sa raman insarcinata !!! Obligatoriu atunci o sa ai alte preocupari...Da acum sa nu ramanem toate insarcinate doar ca sa ne lasam de fumat !!:)) Mersi, va pup pe toate, stau cu ochii pe site, sa va vad cand imi faceti semne! :-* Bafta maxima cornelia69 !!!!! xoxoxox |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Andra, primele 2-3 zile au fost cele mai grele pentru mine. Apoi am mai simtit niste pitici pe creier in urmatoarele 2 saptamani dar dupa....chef de viata, tenul schimbat, parfumurile miros mai bine, mancarea este mai gustoasa! Chiar daca te ingrasi cateva kg nu te speria, o sa scapi repede de ele daca iti propui. Plus ca ma premiam in fiecare luna cu ceva cosmetice fitoase....echivalentul banilor dati pe tigari. Asa ca multa bafta! Right !!! Althea data viitoare cand ne vedem,mai baga-mi si mie in cap sa ma LAS de fumat.Adica daca imi iau azi Gutier-ul poate ca o sa am un motiv in plus huh? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,648 ![]() |
Of fetelor,deja se duce o lupta grea in mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Nu stiu cum dar am cam uitat motivele petru care m-am lasat de fumat si ma gandesc cu jind la viata mea de fumator si ma gandesc ca nu e asa de rau sa fumezi (parca mi-a spalat cineva creierul). Inca nu am fumat nici o tigara dar imi e din ce in ce mai greu sa ma abtin.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Hai, nu te da batuta!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,648 ![]() |
Nu m-am dat inca batuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar imi e foarte greu sa ma obisnuiesc cu viata de nefumator.Sa stau 8 ore pe scaun la servici fara sa mai iau o pauza de o tigara.Imi e greu sa imi umplu timpul si de aceea ma tot gandesc la tigari. Intr-un final cred ca o sa ma obisnuiesc eu si o sa imi gasesc o ocupatie.Multumesc pt suport Nimphetamin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
eu una am ajuns sa fumez mai mult de un pachet pe zi si daca mai ies pe undeva , cel putin 2 pachete , pot sa zic ca odata am alergat dupa autobuz si m-am simtit mai rau ca o baba caci timp de ceva statii nu am putut sa mi reglez respiratia , simteam ca ma sufoc , ca mor , bineinteles , de la tigari.
cand fac aerobic , nu fumez deloc pana fac acest sport ca sa pot si eu sa fac cat de cat ceva , dar credeti-ma ca nu am cum sa ma las , traiesc si ies cu fumatori , am zis ca ma las de fumat , o singura zi am rezistat ca mai apoi sa ma trezesc la 3 dimineatza si sa fumez 6 tigari una dupa alta :\ in vara am planuri imense , maretze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca atunci o sa ma duc zilnic la aerobic/fitness si sper sa mi detoxific putin organismu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da mai e pana atunci si pana atunci n-am cum sa ma las. da daca o sa ma omor sa invat pentru restantele de la facultate , cand sunt stresata , fumez de nzeci de ori mai mult decat normal .. tatal meu e fumator de peste 20 ani si fumez mai mult decat el .. l-am intrecut de mult. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Intrebare intrebatoare? De ce fumezi? Si, mai ales, de ce fumezi atat de mult?
E clar ca nu stresul te impinge sa bagi tigara in gura... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poate plictiseala sau impresia ca esti mai sexoasa si mai intelijenta asa? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu , fanny , nu ma consider mai sexoasa sau inteligenta , ba chiar sa fiu sincera , mereu cand aveam vreun prieten si ieseam cu el , desi si respectivul fumator , ma chinuiam sa ma mai abtin pentru ca mi-era jena de el ca barbat.
pur si simplu , a devenit un fix sa am mereu tigarea in mana/gura.lol. si chiar simt nevoia , dupa jumatate de ora cel mutl simt nevoia sa aprind o alta tigare , innebunesc la facultate in timpul cursurilor , ma gandesc la tigare si noaptea ma trezesc sa fumez .. mam apucat de fumat dintr o prostie , bineinteles , dar pur si simplu simt tot timpul nevoia de a fuma .. bine , respectiva treaba ma abtin cu vreunul care avea sa fie prietenul meu , dar asa in gasca mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu m-am dat inca batuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar imi e foarte greu sa ma obisnuiesc cu viata de nefumator.Sa stau 8 ore pe scaun la servici fara sa mai iau o pauza de o tigara.Imi e greu sa imi umplu timpul si de aceea ma tot gandesc la tigari. Intr-un final cred ca o sa ma obisnuiesc eu si o sa imi gasesc o ocupatie.Multumesc pt suport Nimphetamin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rumega guma de mestecat, sa ai tot timpul ceai sau o limonada. Si nu te mai gandi, umbla pe net, munceste, si o sa veyi ca o sa uiti de tigari. La serv la mine eram 3 fumatoare si toate ne-am lasat. Nu a fost deloc greu. Ne-am luat cu munca si gata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu , fanny , nu ma consider mai sexoasa sau inteligenta , ba chiar sa fiu sincera , mereu cand aveam vreun prieten si ieseam cu el , desi si respectivul fumator , ma chinuiam sa ma mai abtin pentru ca mi-era jena de el ca barbat. pur si simplu , a devenit un fix sa am mereu tigarea in mana/gura.lol. si chiar simt nevoia , dupa jumatate de ora cel mutl simt nevoia sa aprind o alta tigare , innebunesc la facultate in timpul cursurilor , ma gandesc la tigare si noaptea ma trezesc sa fumez .. mam apucat de fumat dintr o prostie , bineinteles , dar pur si simplu simt tot timpul nevoia de a fuma .. bine , respectiva treaba ma abtin cu vreunul care avea sa fie prietenul meu , dar asa in gasca mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se pare foarte trist ce scrii, Afobia, sa nu te superi pe mine. Te-am vazut si esti atat de frumusica, e pacat de tenul tau, pe bune (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Macar incearca sa reduci numarul lor. Rumega guma, gaseste-ti o ocupatie, nush...e f trist sa fumezi asa, aproape non-stop. PS: se zice tigara, nu tigare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Suntem ladies, ok? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
pur si simplu , a devenit un fix sa am mereu tigarea in mana/gura.lol. Si mie mi se intampla asta..mai ales cand ies in oras..in rest, nu prea simt nevoia. Nu stiu, cred ca simt tot timpul nevoia sa fac ceva cu mainile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar putea fi unul dintre motive.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:52 AM |
|