![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) da , exact! ma bucur k esti fumatoare , la cea de a doua intalnire eladies cand o sa vin si eu , sa fumam impreuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca celelalte domnisoare am inteles ca nu fumeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Data viitoare tot la nefumatori facem rezervare, chiar daca merem undeva in aer liber. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Gasiti o ocupatie pentru maini. Luati exemplu de la bunicute: o croseta sau doua andrele, un ochi pe fata, unul pe dos. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fanny, mi-ai placut la faza asta (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh Fanny, tu vorbesti? Care nici nu ai venit la intalnire? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Afobia, se pare ca noi suntem oile negre! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
da, da, dar am scutire de la mamica joaba. V-o si arat, ca sa vedeti ca n-am lipsit nemotivat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acum, revenind la topic. Serios ca ar trebui sa va ganditi si va voi inainte sa inhalati atata fum de tutun. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Atata fum? Pai in cazul meu, e doar ocazional, nu e dependenta, nu simt nevoia zilnic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am tinut pachete si mai mult de o luna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,648 ![]() |
Afobia nu cred ca esti atat de dependenta de tigari precum zici. Crede-ma ca si eu am crezut ca nu o sa pot trai o zi fara ele si uite-ma in a treia zi in care nu am pus tigare in gura.Acum imi dau seama ca nu exista nici o dependenta fizica (sau daca este o putem depasi foarte usor) ci cea mai grea este dependenta psihica.Si eu fumam aproape 1 pachet pe zi de 10 ani dar nu m-am gandit nicodata ca o sa fie atat de usor sa ma abtin pe plan fizic. Acum mai ramane sa-mi obisnuiesc si psihicul ca asa e mai bine.
Cel mai mult ma deranjeaza ca nu ma pot concentra deloc si imi este in permanenta somn chiar daca beau cafea destula si nu am nici un chef sa fac ceva constructiv,si parca nu mai sunt eu,nu mai glumesc,nu mai dau din gura intr-una---sunt tare (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) apatica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
cum mai e Andra?
eu am observat ca tigara suplineste unele din nevoi, asa ca daca-ti vine sa dormi inseamna ca erai obosita. Asa ca dormi cat ai nevoie si o sa-ti revii. Am avut si eu tentative de lasat de fumat, dar inca n-am reusit performanta asta... Va admir pe voi, cele care ati reusti, bravo voua! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 7-April 08 Member No.: 3,648 ![]() |
Sunt in a 4-a zi fara tigari si sa zicem ca e din ce in ce mai bine. Oricum mi-am dat seama de multe lucruri importante relativ la dependenta de nicotina.
Intr-adevar nu exista dependenta fizica de tutun ci doar dependenta psihica de gesturi si obisnuinte.Mie nu imi cere corpul nicotina ci psihicul imi cere sa imi respect vechile obiceiuri---dimineata la cafea,in pauza cu colegii,dupa o masa copioasa.Dar ma gandesc ca orice invatz are si dezvatul lui si ca dureaza un pic pana imi formez alte obiceiuri. In schimb am observat ca respir mai bine,ca mancarea are alt gust si aerul miroase altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar am mai observat ca multe lucruri au un miros urat de pe vremea cand fumam si acum sunt obsedata sa aerisesc tot timpul. Eu am mai incercat de vreo 7 ori sa ma las de fumat dar nu puteam sa trec de prima zi dar acum mi se pare ca lasatul de fumat este foarte usor.Doar trebuie sa ai luciditatea sa te analizezi la rece in anumite momente si sigur o sa reusesti. Nu mai vrea nimeni sa incerece?Haideti fetelor ca nu e asa de greu! Am uitat sa va spun ca acum cand trec pe langa locul de fumat de la birou ma gandesc ca este un loc special pentru persoane cu nevoi speciale (stiti voi cum sunt si locurile de parcare pentru persoane cu handicap) si eu sunt sau vreau sa devin o persoana normala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine eu gandesc asta in termeni mult mai urati dar....important e rationamentul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Vezi andra? Ti-am zis eu! eu cand m-am lasat mi-am dat jos tot sifonierul si am spalat, mi se parea ca hainutele mele miros oribil! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Vai si ce-mi placea cand intram in casa si mirosea atat de frumos. Acum stau in casa cu fumatori, se fumeaza dar doar in bucatarie, insa cand intru in camera noastra parca intru in alta lume, frumos mirositoare! Tine-te tare, mai ai doar 11 zile in care o sa mai simti piticuti pe creier dupa ce papi. Sa stii ca nicotina iese cel mai repede din organism, gudronul si celelalte toxine din tigara ies mai grau, chiar dupa ani de zile le elimini complet.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:46 AM |
|