IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
pescarush
post May 31 2008, 07:24 PM
Post #151

Musafir

Nimphe, ma bucur de update. Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Si eu zic ca ingrasatul e o scuza. Adica, da, pot sa cred 3-4-5 kg, dar nu 20! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nici eu nu m-am ingrasat deloc cand m-am lasat de fumat, acum 7 ani, si nici n-am tinut vreo dieta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 31 2008, 09:42 PM
Post #152

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Asta cu ingrasatul cred ca e din cauza lipsei de ocupatie! Simti nevoia sa faci ceva cu mainile, nu stiu sa faci ceva si cum nu poti sa te mai refugiezi in tigari, apelezi la mancare.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Angel, cum mai e?! Ai reusit sa te lasi?!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Felicitari, Nimphe si Pesca! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 31 2008, 09:42 PM

+Quote Post
angeldust
post Jun 1 2008, 12:30 AM
Post #153

Musafir

Am reusit...2 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa care am avut o cadere psihica pe motiv de indieni cretini si am luat-o de la capat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 1 2008, 01:52 AM
Post #154

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

anjel vezi ca problema asta cu indienii am auzit ( din mai multe parti) ca-i cronica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 1 2008, 05:07 AM
Post #155

Musafir

Mersi Sweet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Probabil ca asa o fi, dar eu n-aveam timp sa duc mana la gura, ca de cand am copchiii astia sunt tot intr-o fuga cu ei. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)
Da, da, Cleo, asa stiu si eu, ca e cronica problema asta. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 1 2008, 05:08 AM

+Quote Post
cristina906
post Jun 20 2008, 09:18 AM
Post #156

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,065

Salut tuturor!

E prima oara cand postez dar dupa ce am citit acest topic m-am hotarat sa ma las si eu de fumat.Motivele pentru care vreau sa ma las de fumat sunt in special legate de sanatate, niciodata nu e tarziu sa te lasi de fumat, eu fumez de 10 ani si sincer nu am incercat niciodata serios sa ma las.Al meu fumeaza si cred ca o sa-mi fie destul de greu din cauza asta dar gandindu-ma la sanatate, banii "fumati" si posibilitatea de a avea un par curat, neimbacsit de fum si un miros de parfum in loc de tutun parca am mai multa vointa.
Marea mea teama esta sa nu ma ingras mai ales ca sunt predispusa la a adaga cateva kilograme mai tot timpul.M-am gandit totusi ca acum e mai usor fiind vara si vand posibilitatea de a manca multe fructe si legume...
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi.Eu nu fumez f mult la serviciu, locul de fumat nu este chiar foarte accesibil insa recuperez acasa.Nu voi incerca medicamente contra fumatului pentru ca nu sunt de acord cu ele si mai ales dupa ce am citit aici m-am convis ca fac mai mult rau decat bine.O sa am nevoie de motive strong ca sa inving pofta.

Elady e cel mai tare forum! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

O zi buna!

+Quote Post
Fanny
post Jun 20 2008, 09:24 AM
Post #157

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cristina, bine ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Iti doresc sa ai multa vointa, asta e tot ce-ti trebuie. Cat despre alimentatie, daca ocolesti fainoasele si dulciurile, cred ca te pazesti de luatul kilogramelor in plus. Cand simti nevoia de rontait, incearca migdale sau fistic sau fructe uscate (caise, smochine) nu alune uleioase, seminte, biscuitei, fursecuri, covrigei etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Laura34215
post Jul 28 2008, 07:08 PM
Post #158

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

Tatonez si eu cu idea de a renunta la fumat de cateva saptamani. Motivul principal ar fi sanatatea. Apoi ar fi mirosul urat de tutun din haine, din casa, din par ... de peste tot. Fumez de ... stati sa socotesc ... 9 ani ... valeu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... ce multi sunt deja. Uf. Parintii mi-au scos mereu ochii cu treaba asta. Mama n-a fost fumatoare niciodata. Tata a mai fumat in studentie. Io m-am apucat prin liceu ... de curiozitate, apoi moft, apoi dependenta .
Pana mai acum cativa ani faceam o pauza de fumat o luna pe an, de obicei vara, cand mergeam la bunici in vacanta. Dar, de cand nu mai am vacanta, ci concediu ... care nu mai e atat de lung (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... nu mai fac pauza de tigari.
La un moment dat ma incapatanasesm sa nu ma las de fumat ca sa-i fac in ciuda mamei. Insa a fost o incapatanare prosteasca. Stiu asta. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Acum vreo 2 saptamani am primit interdictie de la dentist sa nu fumez vreo 4 ore (nici sa beau sau sa mananc ceva). Am crezut ca o sa fac o cadere nervoasa fara tigara. Si, paradoxal, n-am fost nici nervoasa, nici agitata, nici nimic. Si am rezistat cu stoicism. Asta m-a determinat sa ma gandesc si mai mult sa renunt la fumat. N-am renuntat de tot, insa am rarit foarte mult fumatul. De la 1 pachet pe zi am ajuns la 1 pachet la 2 - 3 zile. Tot e o realizare. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Insa as vrea sa renunt de tot. As avea vointa ... cred ... sper ... dar am una bucata "jumatate", care e fumator inrait. Fumeaza mai mult decat mine. El depaseste 1 pachet pe zi. Si nu vrea sa se lase. Cum o sa rezist io cand el fumeaza langa mine ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si mai e si ta'su care e la noi (sper ca temporar ... de cand a murit mama logodnicului meu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si e si el la fel de fumator inrait. Cu ei ce ma fac ? Ca fumatul lor n-o sa ma ajute deloc sa ma las de tigari . (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Nu prea ma tenteaza nici pastile, nici picaturi, plasturi ... sau alte produse, care, poate, ajuta sa ma las de fumat.
Nu mi-e nici teama ca ma voi ingrasha. Poate chiar ar fi putin indicat sa ma ingrash. Sunt cam prea subtirica. Dar totusi nu vreau sa exagerez.
Nu stiu cum sa fac. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Vreau sa incerc. Si vreu sa incerc de maine. .... So .... wish me luck ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 28 2008, 07:34 PM
Post #159

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Good luck, Laurici! Lasa-i pe ei sa se imbuibe cu tutun si tu gandeste-te la frumusetea, tineretea si, mai ales, la sanatatea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 28 2008, 11:23 PM
Post #160

Musafir

Eu nu m-am lasat de tot, vreau sa incerc cu redusul prima data, ca sa nu fie socul atat de mare pentru corp. Stiu ca metabolismul este dat peste cap complet la mine daca o fac dintr-o data, cu urmari neplacute.
Dadeam cam un pachet pe zi gata (poate ceva mai putin, dar nu mult mai putin), acum sunt la 3-5 tigari pe zi. La serviciu nu mai fumez deloc (dar am tigari la mine ca sa nu-mi creez vreo stare de stres (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), tigara de dimineata e pentru mersul la toaleta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (trebuie sa vad cum scap de ea pentru ca nu-mi face placere, drept sa spun), iar celelalte seara, in tihna si pe care le savurez.

+Quote Post

26 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 06:03 AM