IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
Leea
post Jul 30 2008, 09:44 PM
Post #181

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Se spune ca suma viciilor ramane constanta.
Cand am lasat tigara, m-am lasat si de cafea, ca mergeau mereu impreuna, ca tusea si junghiu'. Si n-am mai baut nici cafea vreo 2 ani, cred. Iar cand am apucat-o din nou n-am mai facut niciodata excesele de dinainte (spunea un prieten de-al nostru ca eu si sotul meu beam o vana de cafea pe zi). Acum beau doar una mare dimineata, adica o intind pana dupa 12, si gata.
Da', da ce folos daca am devenit dependenta de dulciuri. Bine ca nu-mi place alcoolul sau mai stiu eu ce!...
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 12:59 AM
Post #182

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu m-am mai atins de tigari de vreo 3 saptamani, cu un pachet aproape plin in geanta. Deci v-am spus eu ca nu sunt dependenta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cafeaua nu prea imi place, nu beau.
Cred ca singurul viciu e mancarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahh da si excesele, in toate formele lui cand se intampla.

Cleo, tare asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Kalua, Laura si Leea, bafta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Angel, tu cred ca in subconstientul tau nu prea iti doresti asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De aici ar trebui sa incerci sa lucrezi.

+Quote Post
Leea
post Jul 31 2008, 08:02 AM
Post #183

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bravo, Sweetie! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) 3 saptamani e mare lucru! Aproape ca ai trecut de zona periculoasa. I
mi amintesc cand m-am lasat de fumat ca si eu am purtat luni de zile un pachet de tigari in geanta, pentru orice eventualitate. Poate tocmai de aceea n-a mai fost cazul... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 31 2008, 08:06 AM
Post #184

Musafir

Sweet tu erai fumatoare? Ocazionala sau inraita?

Cu tigari din acelea "medicinale" de la Sensiblu ati incercat careva? Eu o sa-mi iau macar asa de curiozitate sa vad despre ce e vorba

+Quote Post
Laura34215
post Jul 31 2008, 08:45 AM
Post #185

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

E tare nasol cand ai clipe de ragaz si te gandesti "ce bine ar merge acuma o tigara". Mai am colegi care ma cheama la o tigara. Dar am o colega , care vrea si ea sa se lase. Si ne intrebam una pe alta "ai fumat?" si motivam amandoua sa nu mai fumam. Se pare ca eu rezist mai bine decat ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mai vorbesc ca acasa am 2 fumatori si uneori fac spume cand vad ca ei fumeaza si ma cheama la o tigara. O sa-i scot afara. Sa nu mai fumeze in casa ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... e greu. Dar cum simt miros sau gust de tigara ... mi-e lehamite, sila, greata ... this is the way it shoud be (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
N-am incercat tigari medicinale, nici plasturi, nici Nicorette. Dar stiu ca am bomboane mentolate o gramada in geanta . Si tigari am ... pentru orice eventualitate ... care sper sa nu mai existe. Ieri am pufait juma' de tigara din cauza vecinilor idioti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 07:09 PM
Post #186

V.I.P.

Ahh nu, doar fumatoare ocazionala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nimeni nu ma crede ca nu imi da dependenta, si chiar asta voiam sa arat!
La job, fac nu imi place sa fumez, daca sunt singura acasa in nici un caz..dar cand ies in oras e altceva, cateodata compensez cam mult. Dar ma gandesc ca oricum stau intr-o atmosfera de fum, dat fiind ca majoritatea fumeaza, asta insemnand ca oricum as fuma pasiv! Sau ma amagesc singura?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 31 2008, 08:40 PM
Post #187

Musafir

Eu am zece ani de cand fumez si deja simt ca am ajuns la limita, am momente in care fumez din pura si prosteasca placere si momente cand fumez desi simt ca mi-e rau de la atata nicotina. Am inceput sa am si o tuse ciudata provocata de tigari si mi se pare asa urat la o femeie.

Nu mi-am impus niciodata o anumita data la care sa ma las pentru ca spuneam eu ca-mi lipseste o ambitie foarte mare pentru a face pasul asta. Vreau cu siguranta in viitor un copil si stiu ca daca doresti sa elimini cu adevarat riscul unei probleme trebuie sa te lasi de fumat cu cel putin 2 ani inainte de a ramane insarcinata.

Am in casa doua pachete jumate de tigari si am decis ca odata terminate incetez si eu sa fumez. Daaaaa, stiu ca trebuie sa te decizi brusc si sa nu amani momentul dar eu pur si simplu nu pot sa nu fumez daca vad tigarile si nici sa le arunc nu-mi vine pentru ca mi-e mila de bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asa ca probabil luni va fi o zi importanta pentru mine si sper sa reusesc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Admir mult oamenii care au fumat ani la rand si au avut ambitia sa puna capat acestui viciu afurisit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bravo la fetele care lupta sa renunte la viciu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sweet dar fumezi sau te ''prostesti''? Daca gudronul ala nu ajunge in plamanii tai nu are ce sa-ti dea dependenta. Dar nici gatul tau nu este fericit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 31 2008, 08:54 PM
Post #188

Musafir

Sweet (si alte fete care vor sa se lase de fumat), ia gandeste-te tu la efectele negative pe care le ae fumul de tigari asupra tenului tau si dintilor!! Ei? Iti surade ideea de ten zbarcit inainte de vreme, lipsit de elasticitate, cu pete, etc? Dintisori ingalbeniti, paradontoza, respiratie urat mirositoare?
Suna cam dur, insa astea sunt efectele fumatului.

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 08:55 PM
Post #189

V.I.P.

Ajunge, Kari, in plamani. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu simt placerea aia, doar ca daca fumez prea mult, nu mai simt nimic, ci doar da spre repulsie. Cred ca asta e motivatia.

Multa bafta, Kari, te sustinem!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 08:56 PM

+Quote Post
Laura34215
post Aug 1 2008, 03:51 PM
Post #190

Dependent

Group: Dependent
From: Timisoara
Member No.: 2,044

Raportez cu mandrie ca nici ieri si nici azi n-am pus tigara deloc in gura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
E inca tare greu sa ma abtin , ma gandesc parca non-stop la tigari ... dar deja simt ca ma deranjeaza mirosul . Cred ca e bine. Simt sila, greata ... repulsie.

Kary, bafta multa si tie !!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

26 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:00 AM