![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in faza de pregatire a terenului. Sunt ferm convinsa ca voi descoperi o metoda potrivita pentru mine astfel incat sa nu imi fie exagerat de greu sa ma las, sa nu suspin apoi mereu dupa ele si sa fie o schimbare to last for a lifetime (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ca asa...de lasat pt o perioada pot sa ma las, am mai facut-o, dar nu ma incalzeste cu nimic. Atata vreme cat " as mai fuma dar ma abtin din greu", it's not working (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu pentru mine cel putin. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Ma simt bine sa stiu ca nu mai fumez deloc. Am depasit chiar si perioada cand ieseam cu prietenii in oras, si majoritatea fumeaza si eu deloc. Chiar nu mai simt nici pofta, nici ... nimic. Chiar nu mai simt nici o tentatie . (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu azi am fumat trei tigari la cafea si apoi am plecat la mare fara sa-mi iau la mine vreo tigara. Am vrut sa vad cum rezist. De la ora 6 dimineata pana la ora 14 nu m-am atins de tigari.( de la ora 14 pana acum am mai fumat trei) Am vazut ca se poate desi nu va spun ce senzatii aveam cand ii vedeam pe altii cu tigara in mana sau cand imi aminteam de la ce ora nu am mai fumat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deocamdata cred ca incerc asa pe perioade sa vad cum ma comport. Eu sunt ciudata rau pentru ca atunci cand ma gandesc sa renunt de tot la tigari parca imi vine sa fumez si mai mult. Nasol este ca zilele ce urmeaza o sa fiu in calatorii avand alaturi de mine un fumator, sper totusi sa nu-mi uit scopul. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Kary stiu ca e foarte greu sa te abtii mai ales cand vezi pe altii ca fumeaza. Dar dupa ce trec 2 - 3 zile o sa te simti mai bine si tentatia n-o sa mai fie asa de mare.
Nici nu te vei mai gandi din 5 in 5 minute ca n-ai mai fumat de X ore ... Si eu am un fumator acasa si la inceput mi-a fost greu sa-l vad ... dar treptat am devenit indiferenta. Am aproape o saptamana de cand nu mai fumez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Laura! Tot respectul! Cand o sa ai o saptamana trebuie sa iti acorzi singura un premiu nu? E un trick care chiar functioneaza, te motiveaza sa te tii in continuare de chestia asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar, la voi functioneaza chestia cu premiatul? La mine nu, daca vreau ceva si-mi permit, imi cumpar oricum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Felicitari, Laura! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine a functionat atunci cand m-am lasat 6 luni. Dar a functionat in felul urmator : la fiecare "aniversare" ma premiam cu cate o chestie nu foarte scumpa, dar ceva pe care in mod normal nu as fi dat banii si care ma ajuta oarecum sa imi sustin decizia. De exemplu imi cumparam o gramada de ceaiuri/ suplimente/ detoxifiante, am chemat o maseuza acasa sa ma framante bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mi-am facut un detartraj. Una peste alta cheltuiam muult mai multi bani decat cand fumam, dar macar ii cheltuiam pe chestii care nu imi faceau rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot pe atunci am dezvoltat si prostul obicei de mers cu taxiul peste tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca ma gandeam ca "deh...m-am lasat de fumat, merit sa ma rasfat acu in toate felurile" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta cu masajul ar fi buna tare si este intr-adevar o idee. Numai ca eu am o problema: o cunostinta de-a mea, care-i la Montreal acum, tragea niste masaje energetice de pica mata-n coada si n-am gasit pe absolut nimeni care sa faca masaje macar asemanatoare cu ale ei. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Pe de alta parte ar fi intr-adevar o idee de recompensa: o excursie la Montreal, la un masaj la Dana si-o vizita la Cleo! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu am reusit sa gasesc in TM pe cineva sa faca masaj spectaculos si sa vina si acasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-e si mie dor de un masaj de sta matza in coada.
|
|
|
![]()
|
|
M-am premiat . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am fost ieri la coafor . Ma motiveaza . Si toti banii care i-as fi dat pe tigari ii strang si-i pun pe card. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:08 PM |
|