![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Au trecut 2 saptamani de cand nu mai fumez (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La multe inainte! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Felicitari, Laura. Sper sa intru si eu curand in clubul celor care s-au lasat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Zilele trecute am vazut un pachet din ala cu imagini oribile. Asta era cu o gura groaznica. Un amic stomatolog a zis ca nu se face asa, dar oricum, poza era macabra rau...
Eu in concediu am mai pufait, ca erau 80 de centi pachetul si era pacat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar gata, acum sunt la curatenie... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Multumesc.
Bafta si voua ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt o mare dezamagire (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am spus ca ma las dar am fumat si mai mult zilele astea. Nu stiu de ce dar cand incep sa ma gandesc ca trebuie sa renunt parca am nevoie si mai multa de tigari. Totul tine de psihic si sper din suflet sa reusesc curand sa gasesc destula ambitie incat sa renunt la afurisitul asta de viciu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Laura felicitari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, eu zic ca asta-i un semn (incep ca mama lui scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) sa nu te lasi acum.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Kary....asteapta ca si mine un semn ca ar trebui sa te lasi, cum ar fi o gaura in stomac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ieri am fumat 5 tigari toata ziulica, ceea ce pt mine e incredibil, n-am mai fumat asa putin intr-o zi de f f multa vreme. Azi sper sa reusesc sa fumez si mai putin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, angel! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Pentru fumatul putin, nu pentru stomacul in pioneze. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well, momentan sunt in grafic. E ora 3 si am fumat 2 tigari pana acum. Sper sa ma tina tot asa. Imi era teama ca la lucru o sa fumez mai mult dar vad ca am rezistat eroic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:01 PM |
|