![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo la tine Angel (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) fumez mai mult zilele astea. Nu cred ca trebuie sa astept vreun semn, pur si simplu am nevoie de ambitie dar unde sa o gasesc cand zilele astea ma confrunt cu o cistita si ''urlu'' de durere prin casa cu tigara in mana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Uite, va dau inca un motiv sa va lasati de fumat: dantura. EU am renuntat la tigari de ceva vreme, desi am mai pufait extrem de rar. Si azi am mers la stomatolog la un control de rutina, un periaj etc.
A fost foarte placut impresionata de dantura mea. Din cauza ca nu mai fumez, nu mai am pete, nu mai am tartru sau placa bacteriana. Si asta m-a facut sa ma simt f b despre mine. Eu zic ca ar putea fi un mic mare motiv sa va lasati (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...bine ca mi-ai amintit, tre sa merg musai la un detartraj ca e jale, nu am mai fost de aproape un an si arata groaznic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu azi am sfeclit-o cu tigarile, am fumat deja 7 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu cred ca tine vrajeala cu redusul asta. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ca sa nu te mai tenteze sa fumezi la servici cand pleci de casa pune ti in pachet doar nr de tigari pe care ai vrea sa le fumezi asa nu te mai tenteaza, dar fara a imprumuta de la colegi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De acord cu nimphe, dinti ar trebui sa fie un motiv intemeiat dar si tenul ca si el saracu sufera (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
A mai incercat cineva sa se lase de fumat in ultima vreme?Pe mine ma cam bate un gand,dar nu ajung sa-l pun in practica.A incercat cineva nicortete?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,219 ![]() |
eu sper sa va lasati de fumat. eu ma simt asa de bine fara tigari ( nu am fumat) dar nici nu ma tenteaza sa ma apuc desi in jurul meu multa lume fumeaza. Nu vreau sa devin dependenta de ceva .. cum spunea bunica mea, parca as arde niste bani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Draga Ana , daca nu stii cum e degeaba . Nici nu trebuie sa stii. Mai bine pentru tine. Bravo tie si sa nu te lasi tentata.
Vroiam sa scriu nicorette , dar a iesit altceva si observ cu stupoare dupa atata timp. A mai incercat cineva plasturi sau guma ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Eu ma agit cu lasatul de fumat....
M-am lasat pe 22 septembrie, am folosit cateva zile (o saptamana) pastilutele alea "champix" care n-au nicotina. Prin octombrie am avut o cadere si acum iar sunt la dezintoxicare de vreo 4 zile... Faza e ca am inceput sa ma ingras...asa ca maine poimaine ma inscriu la Monti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cat despre guma sa sii ca am incercat si am fumat si mai mult dupa aceea. Mestecam si guma si nici nu puteam renunta la fumat, asa ca mi-am dat seama ca la mine era pata pe creier nicidecum nicotina... Am citit si cartea aia cu "easy way to quit smoking" si mi-a placut. Succes! |
|
|
![]()
|
|
Cel mai mult am stat fara tigari 12 ore pe ceas , am mestecat guma non stop de ma durea maxilarul. Pe mine daca ma serveste cineva cu o cafea si nu pot sa fumez acolo nici nu pot s-o beau, ii spun omului in fata ca nu pot si gata, sa ma inteleaga, deci e grav.Daca nu am tigari nu pot suporta sa vorbesc cu nimeni, sunt prea nervoasa. Ma intreb daca sunt singura care reactioneaza asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Daca ma enervez eu odata ... , chiar ma fac pe mine tigarile? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-September 08 From: Bucuresti Member No.: 4,789 ![]() |
Eu m-am lasat de fumat de o jumatate de an. Fumam de 8-9 ani si ajunsesem la aproape 2 pachete pe zi. Prietenul fuma, mai mult ca mine si la noi acasa ziceai ca suntem intr-un bar.
Din august 2008 am "suferit" schimbari majore : m-am mutat in Buc.,am schimbat locul de munca si m-am despartit de prieten. M-a ambitionat si faptul ca la noul birou nu se fumeaza. Trebuia sa fac impresie buna, si stand numai afara la fumat sigur nu reusam. Si cum sunt o perfectionista asta nu imi placea deloc... In plus..la sedinta la director m-a intrebat daca fumez..si nu va imaginati ce fata a facut cand i-am zis ca DA..ceva de genul: aa..si tu esti una care sta la "taclale" afara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Asa ca am luat marea decizie : Ma las de fumat. Brusc. In prima saptamana am golit frigiderul, mancam cipsuri,alune,ciocolata, etc..tot ce prindeam. M-au ajutat si plasturii nicorette (la cat fumam eu intram in dsevraj fara nicotina), guma de mestecat de la nicorette si tigari de iarba de la farmacie (se gasesc la farmacii- eu am gasit la sensi blue la plazza) Tin sa va spun ca in orice vis al meu era si tigara. Daca imi imaginam ca sunt la munte, stau afara pe un balansoar si..si..bineinteles ca fumez o tigara. Orice tablou fericit din mintea si imaginatia mea includea categoric si tigara... Dar am reusit Si vreau sa va spun ca este superb sa nu miros ca un sconcs, sa nu obosesc imediat, sa nu mai am insomnii si dureri de cap, sa pot spune ca daca ma voi imbolnavi nu va fi vina mea ... ca am facut tot posibilul sa "functionez" la standardele normale. In plus.. am devenit mai grijulie cu sanatatea mea : beau ceiuri zilnic (in locul caafelei), merg la sala, am inlocuit zaharul cu mierea si dulciurile cu fructe, etc. This post has been edited by CRYSSA: Jan 12 2009, 03:49 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:10 PM |
|