IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
Teocris
post Jan 12 2009, 04:04 PM
Post #221

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Felicitari si sa dea Dumnezeu sa continui tot asa!
Si (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cryssa!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jan 13 2009, 01:35 AM
Post #222

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Felicitari, Cryssa! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) E de admirat!

+Quote Post
CRYSSA
post Jan 13 2009, 09:03 AM
Post #223

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 4,789

Multumesc

Imi pare bine ca am facut asta..nu as fi crezut ca pot. In plus...iubeam fumatul asa cum imi iubeam parintii, prietenul..etc.

Dar..facem atatea ca sa fim frumoase : creme, masti..bem ceaiuri pt. sanatate si anulam toate acestea cu fumatul. Nu ar fi pacat?

This post has been edited by CRYSSA: Jan 13 2009, 09:04 AM

+Quote Post
FeuerFuchs
post Mar 24 2009, 03:09 AM
Post #224

Contaminat
*

From: Timisoara
Member No.: 6,148

hehe.....
Eu cu fumatul am deadline pentru lasat definitiv in iulie....misiune de la al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (dinti de cal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).....si ma gandesc ca asa cum am terminat-o si cu anorexia cu episoade bulimice, cum am renuntat si la alcool si cafea......asa ma gandesc ca o sa reusesc si cu ultima tampenie cu care imi distrug organismul.......dar nu vreau s-o taraganez pana in ultimul moment..

Una din probleme e ca stau toata ziua acasa (m-am lasat anul asta de faculta din cauza careia mi s-au agravat si celelalte probleme si am reluat si fumatul, de care ma lasasem in clasa a 12-a).......caut un job care sa imi ocupe timpul, dar deocamdata nu s-a ivit.......si-atunci stau toata ziua la comp si butonez........nici nu-mi dau seama cum se duc tigarile....iar am ajuns la 2 pachete pe zi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Si mai e si chestia ca parca nu gasesc in mine motivarea de care am atata nevoie......probabil ca si lasatu asta de fumat o sa vina ca si celelalte renuntari la mine......pur si simplu parca m-a pocnit ceva..si am zis ca nu-mi mai trebuie. De la cafea mi se face rau acum, de la alcool am o sete groaznica, de la carnuri iara mi rau (precizez ca de ceva timp sunt ovo-lacto-vegetariana).........si mi se face rau si daca manc mai mult sau mai putin decat cere organismul meu la o masa...... Deci la celelate chestii urate cu care mi-am tratat organismul, "sistemul de alarma si avertizare" functioneaza........mai ramane chestia cu tigarile......

+Quote Post
Fanny
post Mar 24 2009, 08:27 AM
Post #225

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Draga mea, ai avut curajul sa depasesti multe probleme si te-ai poticnit la buturuga mica. Nu la fumat ma refer aici, ci la intreruperea studiilor. Puteai schimba grupa sau chiar muta la o alta facultate daca intr-adevar de acolo zici ca ti se trageau "bubele". Parerea mea e c-ai facut o greseala, optand pentru un serviciu in locul educatiei. Si nu numai pentru ca nu vei putea obtine un job care ar putea sa te implineasca, ci si pentru ca un serviciu iti va aduce aceiasi expunere (sociala) ca o facultate. Orice ai decide sa faci cu viata ta, este musai sa-ti recapeti increderea in tine si in capacitatea de a te autodepasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FeuerFuchs
post Mar 24 2009, 12:55 PM
Post #226

Contaminat
*

From: Timisoara
Member No.: 6,148

Aaa! nu se pune problema sa nu fac o facultate......doar ca nu aveam cum sa ma transfer niciunde in mijlocul semestrului......si sa ma mut in alt oras (Cluj sau Bucuresti, pentru ca acolo mai sunt facultati de arhitectura bune) nu eram pregatita....si parca simteam ca nu e asta "chemarea" mea......

Oricum, de anul asta vreau sa dau la Design Grafic, sau poate Design de Produs.....am vazut ce se face la facultate si ce se face si dupa......si pot sa spun ca prefer asta decat sa proiectez garaje sau hale toata viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chestia cu jobul e doar ceva de moment, ca sa nu stau degeaba acasa...
Intre timp.....ma pregatesc pentru admitere (desen).....dar nu pot sa fac asta toata ziua.......eventual doar prin iunie - iulie, chiar inainte de examen

Dar asta e cam off-topic....deci m-am oprit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 26 2009, 09:13 AM
Post #227

Musafir

Hey,

Faculta de arhitectura e destul de grea, cel putin aici in Timisoara, I should know ca am vreo 4 prietene care sunt studente acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Una din ele a intrerupt in anul 3 si a reluat dupa 2 ani, cu chiu cu vai, dar a reusit.

Legat de fumat nu stiu ce sa zic, si eu ma lupt inca si nu sunt capabila sa ma las. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum ai spus si tu apar unele momente cand pur si simplu te trezesti ca nu iti mai trebuie. Asa m-am lasat prin anul 3 parca vreo 6 luni si mi-a fost super usor. Din pacate mi-a fost la fel de usor sa ma reapuc, deci nu cred ca e nici asta o solutie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 26 2009, 09:22 AM
Post #228

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu, din pacate, fumez de prin clasa a 10-a (acum am 27). Bine ca nu intotdeauna am fumat in ritmul de acum (cam un pachet la 2 zile, iar daca ies pe undeva si mai mult). Am reusit sa ma las din clasa a 12-a (exact cand teoretic as fi avut cea mai mare nevoie de ele, ca abia incepusera chinurile cu BAC-ul) pana in anul II de facultate, cand m-am certat cu boyfriend si am considerat ca nu-i suficient, trebuie sa ma si autodistrug un pic. Iar de atunci nu am mai facut nici un efort. Oricum lasatul de fumat a fost pentru amandoi in una dintre "rezolutiile" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de anul nou de prin 2005 incoace. Pana acum nu am reusit nimic. Partea mai rea e ca imi si place si, dincolo de dependenta de nicotina, mai e si dependenta sociala si de gest de care ar trebui sa scap. Sunt insa si situatii in care urasc cum imi miros hainele, parul, ce-mi face la dantura sau la ten si nu ma mai suport fumand. Dar imi trece repede. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poate doar planificarea aparitiei unui copil sa imi ofere motivatia de a ma lasa. Sau, pana atunci, sa le scumpeasca astia asa de tare incat sa nu mai imi vina sa arunc atatia bani. Ma mai gandesc uneori cate as putea sa fac cu banii pe care ii "ard", insa nici macar asta nu ma face sa spun STOP.

+Quote Post
Jo
post Mar 26 2009, 09:53 AM
Post #229

Musafir

Eu fumez, sau ma rog, fumam de prin clasa a 12-a. Mr. e nefumator, cu toate astea n-avea nimic impotriva daca fumam in casa la el ( a fumat vreo 15 ani cred). Anul trecut prin ianuarie-februarie m-am lasat. A durat cam pana in mai, cand mi-am gasit un serviciu unde m-am apucat iar. Prin octombrie, cred, m-am lasat iar. De atunci mai fumez asa, social, ca sa zic asa. In mare cred ca am fumat 4-5 pachete de atunci (eu oricum cand fumez fumez Kent nanotek gri, care sunt cele mai slabe), de revelion, 8 martie, si alte iesiri asemenea. Probabil ca la un moment dat n-o sa mai fac nici asta. Partea buna e ca nu-mi mai miroase gura, hainele, etc. Am o colega care fumeaza cam cat fumam eu inainte. A venit intr-o zi pe la mine si mirosea fix ca o scrumiera. Atunci mi-am zis Doamne, ce bine ca m-am lasat!

+Quote Post
deedee29
post Mar 26 2009, 12:59 PM
Post #230

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Apropo de miros, eu mi-s satula de cate ori m-au gratulat colegii mei nefumatori cu replici de genul asta, ca put ca o scrumiera. Dar nah, eu mereu le zic ca asta e un amanunt, bine ca am invatat sa folosesc sapunul si mai bine, ca nu miros a prost. Vorbind serios, inteleg perfect cat de neplacut e mirosul, daca nici eu, ca fumator, nu il suport.

+Quote Post

26 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 01:10 PM