![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cornelia, acu' nu te innebuni cu ingrasatul, fiecare are alt metabolism. Si eu una m-am ingrasat taaare de tot (si cat sport am facut atunci, am mai facut numai cand eram copil) cand ma lasasem de fumat. Dar am o prietena care se apuca si de aerobic cand se lasa de fumat, mananca multa salata (dar nu numai) si nu numai ca nu se ingrasa, dar mai si slabeste 8)
Felicitari si tine-o asa! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Gata! Ieri am incercat sa imi aprind o tigara (sa nu ma intrebati de ce) si am tras 2 fumuri, la al treilea m-a luat ameteala, si scarba, si voma (cred ca de la pastilutele alea) si am stins-o! Si nici ca mai imi trebuie! Acum pot spune cu convingere ca M-AM LASAT DE FUMAT!!!!! Ura!!!!
Si cu kilele.....am sa vad eu ce am sa fac.... Treaba e ca mi-e foaaame... :( Nu mananc lucruri nepermise de regim, dar mi se pare ca mananc ma mult in timpul zilei... Multumesc de sustinere, va pup pe toate! Si, pentru cine vrea sa se lase, va zic eu: nu e greu, totul e sa vrei! (sper sa scap si de starile de nervi de dimineata :D) :-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
cornelia stiam ca ai sa reusesti dar nu asa repede (sunt uimita mai ales ca ai ani buni de fumat) :o felicitari....ai grija...sa nu trisezi!!!! :-* fetelor fiti cu ochii pe ea ;)
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
singura metoda sa te lasi de fumat e sa te apuci de baut.
cand esti mai mult beat nu cred ca mai nimesti filtrul intre buze d-apoi sa mai aprinzi si cu bricheta. :| parerea mea. hic! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
:hohote:
Nu trisez, fetele! Si sotul meu s-a lasat, am calculat cati bani ardeam in fiecare luna, deci m-am "inveninat" singura cat am putut de mult. Plus ca au revenit palpitatiile la corason, ceea ce ma ingrijoreaza si cred ca voi lasa si cafeaua... :( |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incercati Zyban :)...daca eu am reusit, multi altii au sa reuseasca! :hainoroc:
Sorin. |
|
|
![]()
|
|
:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
Vad_Voci, esti de belea, pe bune! Sa ma innec cu sucul cand te-am citit! O fi, mah, cine stie? Dar eu conduc toaaata ziua si mi-ar fi cam greu cu beutul! Sorine, stii cat costa ala? M-am ingrozit! Am dat 50 mii pe 20 pastilute AS, din plante. Are de fapt 60 de pastile, dar am cumparat impreuna cu colegele mele. Inca mai am 4 pastile din 20, dar dejua gata! Nu mai fumez! :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu doar va citesc si atat. Nu le pot lasa momentan, si m-am lasat de baut instead of..
>:( oricum, succes! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io nu ma las nici de baut nici de fumat.
cand m-am operat de apendicita...cu drena in mine, ma taraiam pe pereti sa ajung in hol sa pot sa fumez o tigara. si ametelile postanestezice, si ametelile de la tigari ca eram slabita... da nu m-am lasat neam. in schim pot sa stau o zi intrega fara s ama gandesc macar la tigari. da asta cand sunt mahmura! :morideris: in schimb le-am redus. de la un pachet pe zi am ajns la un pacht/2-3 zile. progres zic eu nu?? :D |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 11-January 06 Member No.: 140 ![]() |
sorin, cum ti-a mers cu zyban? te rog sa-mi spui.
multumiri anticipate! //vendi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:49 AM |
|