IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
maya
post Mar 29 2006, 05:24 PM
Post #61

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 286

Buna fetelor
Va doresc din tot sufletul sa reusiti sa va lasati de fumat pt ca viata fara tigari este super.....va spune o fosta fumatoare.Am implinit un an si cateva luni de cand nu mai fumez, de cand nu mai am pofta sa fumez, nu ma mai gandesc la tigari , ma deranjeaza fumul de tigara.Am intrat aici pt ca am vazut si alta persoana care a folosit sau foloseste " metoda"....cititul unei carti.Stiu ce o sa ziceti majoritatea dintre voi...citind o carte nu te poti lasa de fumat( pt ca asta as fi zis-o si eu inainte de a o citi) dar cartea a fost pt mine si fratele meu un real ajutor. Este scrisa de Allen Carr si se numeste " Es facil dejar de fumar si sabes como"." Este usor sa te lasi de fumat daca stii cum"( aceeasi carte pe care a citit-o maha....)
Incercati sa o cititi am inteles ca este si in germana poate si in romaneste si nu o sa va para rau.
BAFTA MULTA LA TOATE SI .....O VIATA FARA TIGARI

ps.pt maha....felicitari
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 29 2006, 07:33 PM
Post #62

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit, Maya!
Speram sa te simti bine la noi !
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 30 2006, 03:21 PM
Post #63

Musafir

nu aveti cumva cartea lui Carr in format electronic, orice in limbile latine sau engleza? am tot cautat-o pe hub-uri dar nu am gasit-o. Nu e pentru mine, sunt nefumatoare, dar debordeaza altruismul din mine si vreau sa o dau cuiva la rumegat. Ca degeaba ma chinui cu drogatul pe ascuns cu picaturi antitabac. E destul de grav daca nu se lasa de acesta vicioasa meserie.
Mersi.

+Quote Post
cris 82
post Aug 29 2007, 11:57 PM
Post #64

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Ma chinuiesc enorm de 3 zile sa ma las de fumat am cumparat pastilele As si niste picaturi anti-tabac,dorinta este acolo dar le-am redus(tigarile)daca ma puteti ajuta cu sfaturi sau stiti si alte metode eficiente,va rog (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ca nu mai pot imi vine sa (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) si sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Apropo daca aveti cartea in format electronic Stop Fumat ,fieva mila de o fumatoare aflata in sevraj,am incercat sa o comand si nu se poate momentan.HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 30 2007, 07:45 AM
Post #65

Musafir

Iti zic eu o metoda buna de lasat de fumat : just quit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, acu serios si eu ma chinui si degeaba ca imi lipseste total vointa si motivatia. Cel mai bine e daca reusesti sa faci un switch de patternuri. Adica sa inlocuiesti fumatul cu altceva sanatos. Dar tot vointa e de baza.
Da-mi un PM, parca am ceva de genul ce cauti tu in format electronic, dar in engleza, tre sa caut.

+Quote Post
asgaard
post Aug 30 2007, 07:56 AM
Post #66

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Mai oameni buni, eu nu inteleg cum e cu sevrajul asta, eu sunt fumatoare, dar daca nu fumez ca nu mai am tigari, n-am timp, ma doare gatul sau stiu eu de ce, nu mor, nu ma zvarcolesc in chinuri groaznice, nu ma doare nimic. Cred ca sunt fumatoare din aia sociala, desi fumez de vreo 10 ani, pe mine ma omoara nevoia de a tine ceva in mana, gestul in sine, nu altceva. La fel, m-am lasat si de cafea o vreme si nu m-a durut nimic, desi cafeaua imi place la nebunie.
In ultima vreme am ajuns sa fumez vreo 5-6 tigari pe zi doar (in tinerete treceam de doua pachete) si cred ca in curand ma las de tot, ca simt ca nu mai merge. N-am incercat pana acum sa ma las ca n-am avut motiv si ca mi-era sa nu ma ingras. Acum m-am ingrasat oricum, deci nu mai conteaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Plus ca m-am speriat rau de tot ca m-am dus la munte si dupa ceva urcat nu mai puteam sa respir literalmente, ma sufocam, a fost groaznic.

+Quote Post
brianna
post Aug 30 2007, 10:39 AM
Post #67

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,102

Am 1 an si 8 luni de cand nu mai fumez... a fost cel mai greu lucru care l-am facut vreodata (in termeni de vointa, evident (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). Fumam de 12 ani cate minim 1 pachet pe zi. Dintr-o ambitie (ca multe alte dati pana atunci- am zis "Asta e ultima tigara") am reusit, dar am avut nevoie de ajutor: tigarile medicinale NTB - eu am fumat varianta mentolata, mi s-au parut mai putin scarboase. Se gasesc in mai toate farmaciile mari si costa in jur de 15 lei. Am fumat 1 pachet (mi-am impus ratie si la ele, max 3 pe zi)..al doilea l-am cumparat, dar aprindeam o tigara si apoi o stingeam. Sunt multe de povestit, dar esentialul e ca AM REUSIT ( si nimeni nu credea ca voi putea). Multa vointa si motivatie!

+Quote Post
jolie
post Aug 30 2007, 11:13 AM
Post #68

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu am fumat cativa ani buni.....si cand m-am lasat..m-am lasat pur si simplu....Adica , am zis gata, si gata a fost. Staim ca imi face rau la sanatate...si eu sunt obsedata de boli....mi-e frica de boli, de spitale...etc!!!! a fost o motivatie suficienta!
Faza aiurea este ca imi placea sa fumez....savuram fiecare tigare..acum... mai fumez cate una...dar rar, sa zic una pe luna!

+Quote Post
Ala80
post Aug 30 2007, 11:27 AM
Post #69

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Si eu tot asa brusc m-am lasat la presiunile iubitului meu de atunci. Mi-am impus sa nu mai fumez de a doua zi si exact asa am facut. Ma bucur enorm ca am reusit sa fac acest pas. Nu-mi mai trebuie cat oi trai.

+Quote Post
roxanica10
post Aug 30 2007, 12:21 PM
Post #70

Musafir

Chiar ma gandeam zilele astea c-as fuma niste 'Black Stone Cherry', ca n-am facut-o demult. N-am fost niciodata o fumatoare inraita, prin facultate ma apucasem pentru ca toata lumea fuma in jurul meu. Am renuntat la tigari, la insistentele sotului, care nu suporta acest 'sport'. Oricum, la o intalnire cu fetele, m-as strica cu una - doua tigari (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Probabil ca n-am fumat niciodata suficient de mult pentru a deveni dependenta si asta-i un lucru bun. A..si-mi zicea sora-mea ca-mi sta nasol cu tigara-n gura (un alt motiv pentru care a trebuit sa ma las, ca doar ea imi vrea binele; nu era sa devin penibila acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post

26 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:36 AM