IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ma las de fumat !
lxn
post Feb 12 2008, 07:44 PM
Post #81

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di
Eu m-am lasat datorita prietenului meu pe care am vrut sa-l multumesc, pe vremea aia, pentru a-l face sa fie mai atras de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Atunci era o simpla prostie, si fumatul, si dorinta de a ma face placuta, insa acum ma bucur tare mult ca m-am lasat si ca nu mai miros hainele, parul si toate cele, ca nu mai cheltui atatia bani pe tigari, ca nu-mi miroase gura.... eheee, ce bine-i fata tigari. Bineinteles, ma bucur ca sunt in continuare cu al meu, acum chiar imi pare bine ca am luat atunci decizia de a renunta la fumat. Si, intr-adevar, si mie mi s-a spus ca nu-mi sta bine cu tigata in gura. Insa de narghilea nu ma las (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 12 2008, 07:58 PM
Post #82

Musafir

Bafta Diana!

Eu nu mai zic ca ma las pana nu o sa am macar vreo 2 sapt de nepus tigara in gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca deja mi-e rusine cate tentative esuate am avut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Le-am mai redus...acu fumez cam juma de pachet pe zi, dar mai bag si cate un pachet intreg in zile grele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca reusesti tu sa te lasi sa stii ca ma ambitionez si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2008, 07:59 PM
Post #83

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Of, naspa viciu mai avem si noi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 12 2008, 08:04 PM
Post #84

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie nu imi place ideea de a fi dependenta de ceva. Am fumat si eu, dar fumez doar cand ma mai apuca si pe mine, in general cand ies intr-un club, bar, dar nici atunci tot timpul..

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 12 2008, 08:24 PM
Post #85

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hmmm, m-as lasa si eu. Dar nu sunt pregatita...inca

+Quote Post
Fanny
post Feb 12 2008, 08:28 PM
Post #86

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Di, dacă eşti decisă, eu īs precisă c-o să reuşeşti! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Şi-ti transmit toată energia pozitivă, astfel īncāt să nu mai vrei fum de ţigară īn plămāni ever again.

+Quote Post
Meg
post Feb 12 2008, 08:42 PM
Post #87

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

felicitari pentru initiativa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am vazut si eu reclama la tv pentru niste plasturi. despre aia vorbesti, Maat?
bafta iti urez!
eu fac acus 2 luni de cand nu am mai pus tzigarea'n gura.. oricum, media era de 3/saptamana.. 3 pachete, Di.. waw..

+Quote Post
kalua
post Feb 12 2008, 09:05 PM
Post #88

Musafir

QUOTE(angeldust @ Feb 12 2008, 06:58 PM) *
Eu nu mai zic ca ma las pana nu o sa am macar vreo 2 sapt de nepus tigara in gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca deja mi-e rusine cate tentative esuate am avut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Le-am mai redus...acu fumez cam juma de pachet pe zi, dar mai bag si cate un pachet intreg in zile grele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times."
Mark Twain

Citat imprimat pe scrumierele unui hotel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Diana, bafta si de la mine! Pana la urma tot vointa e baza si temeiul.
Ar trebui sa ma las si eu, dar n-am niciun drive acum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si stiu din proprie experienta ca ma ingras uluitor de mult. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
clara
post Feb 12 2008, 09:43 PM
Post #89

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

bafta fetelor ! eu una m-am lasat brusc, in noaptea de revelion, si au trecut 7 ani de atunci, si vreo 9 de cand nu mai beau nimic imbuteliat gen cola sau sucuri la cutie....oricum am remarcat ca sunt foarte extremista, cand renunta la ceva renunt de tot, dar cand imi place ceva, fac obsesie.... nu prea e bine dar asta sunt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai trist e ca se accentueaza cu anii, ce baba morocanoasa si cusurgioaica o sa fiu.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
arinela
post Feb 12 2008, 10:29 PM
Post #90

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Buna... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu as vrea sa ma las de fumat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am auzit de un anume medicament care in combinatie cu tigarile iti creaza repulsie fata de ele si te forteaza practic sa renunti la ele.
Maat, am voie sa ii spun numele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
As intreba fetele daca au auzit/folosit acest medicament si mai ales daca a ajutat.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mersi mult.. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Kalua... imi poti raspunde tu? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

26 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 01:51 AM