![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca unii "comit fapta", pentru ca sunt fortati!!!
Stiti voi chestia cu gaina: daca fug, zice ca-s proasta, daca stau zice ca-s ######, mai bine fug si........... ma inpiedic!!! :- De fapt vroiam sa zic ca uneori esti provocat, si-atunci, ce sa faci ? Ochi vad, inima cere, constiinta.......... nu si nu!!! Pai ce sa zica cel,cea, "care a ridicat mingea la fileu" este un dobidoc, asta ar fi o varianta, este impotent, de cele mai multe ori, sau este gay si nu ai ce sa astepti de la el! El ar zice, ii este frica, este frivola,sau esle lesbi!! Si-atunci pentru a nu fi astfel catagalogat, treci la EVAZIUNE!! Daca ajungi acasa si ai "gestiunea intreaga" ai scapat, daca nu esti pasibil de sanctiune si nu se stie ce te asteapta!!! Oricum, HOTUL NEPRINS ESTE NEGUSTOR CINSTIT!!! :hainoroc: |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
barbatzii. e normal sa fie asa.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic de fapt ca este valabil pentru toti, asa cum am mai spus, cred ca la femei este teama, in rest INAINTE!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am votat barbatii. stiu ca si femeile insala si poate diferenta nu este mare (am prietene bune care au facut-o), insa cred ca barbatii sunt mai activi cand vine vorba de inselat. :magandesc:
QUOTE Poate ca unii "comit fapta", pentru ca sunt fortati!!! mai mistaco, pe tine te-o fii fortat vreo domnisoara draguta sa fii nabadaios... :fluierat:QUOTE Pai ce sa zica cel,cea, "care a ridicat mingea la fileu" este un dobidoc, asta ar fi o varianta, este impotent, de cele mai multe ori, sau este gay si nu ai ce sa astepti de la el! El ar zice, ii este frica, este frivola,sau esle lesbi!! Si-atunci pentru a nu fi astfel catagalogat, treci la EVAZIUNE!! eu cred totusi ca e trist sa te culci cu cineva doar sa nu spuna respectivul sau respectiva despre tine ca esti asa si pe dincolo... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
barbatii rulz :fluierat:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am votat ambii!
Nu m-a fortat nimeni, ci am facut-o cu foarte mare placere, de ambele parti!!! Insa provocarea a venit din partea ei!!! Pare curios??? Si eu ce sa fac??? Mami, ioottee cceee mi-a facutttttttttt d'soaraaaaaaaaa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mititelule, a profitat de tine d'soara aia rea? da sa pupe mama :-*
;D ;D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
Daca e sa numesti inselat numai "gestul" prin care EL introduce elementul in EA ::), atunci eu cred ca barbatii inseala mai mult. >:(
Oricat s-ar stradui femeile sa-i ajunga.....la capitolul "sex sportiv" barbatii gasesc mai repede ocaziile si au o constiinta de inox care nu-i tulbura din acrobatii. :P In tot acest timp, barbatii isi lasa sufletul in buzunarul de la pantalonii pe care-i scot in graba. si-i arunca pe jos. ;) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru'mina, mami ciresica_dulce, nu pupa mami pplea tale, ca poate ma mai colupe inca o data alta si nu voi avea culajjj
Salu'mina!!!! |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE barbatzii. e normal sa fie asa. DE CE? mama ma-sii de treaba >:( Pentru ca voua va este ba frica de ce se poate intimpla, dar cel mai des, de ce va spune lumea!!! :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:22 AM |
|