![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
yep
"femeile au nevoie de un motiv, barbatii de un loc" |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
pfff..
femeile (majoritatea) compenseaza partea emotionala prin inselat, barbatii ....mai putin as fi curios sa se faca un sondaj pe forum cati din cei sau cele de pe forum au inselat macar o data |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
de acord cu voi, dar ce inseamna pentru EL doar sex, pe EA o raneste.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
de ce, majoritatea femeilor care recunosc ca si-au inselat la un moment dat partenerul au dat ca motiv faptul ca "nu primeau suficienta atentie". Asta mie imi suna a razbunare, si este un motiv mult mai putin onorabil decat pur si simplu "am simtit ca trebuie sa o am in momentul acela".
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Ok, sa lasam la o parte motivele. Credeti ca un barbat se gandeste ce inseamna pentru sotia lui insarcinata sa afle ca el o inseala?!
Poate un barbat sa se imagineze cu o burta imensa... napadit de tot felul de sentimente... ingrijorari... Ok, nu poate! ;) Sa zicem ca are o boala, destul de grava... Cum ii cade gestul sotiei lui care-l inseala in asemenea momente dificile? Pentru ca mie in aceasta situatie MOTIVUL mi se pare total nesemnificativ! |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt barbati care se pot dedubla..e ca si cum sa spunem ca tie iti place inghetata de ciocolata si daca incerci si una de vanilie, tot ciocolata ramane preferata ta :)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu e femeie sa nu fie afectata cand afla ca a fost inselata. iar daca mai este si insarcinata, deci mult mai sensibila decat in mod normal si datorita grijilor cu privire la sarcina si datorita schimbarilor prin care trece ca femeie, atunci durerea este mult mai mare.
iar barbatul care o insala nu se gandeste ca va fii prins. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu ma gandesc daca barbatul este atat de insensibil incat pur si simplu... nu intelege ce face! Poate ca nu e vorba de rea intentie, nu stiu... poate pentru el e ceva atat de normal ce face, incat sta si doarme linistit noaptea!
De asta ar fi interesant de stiut ce crede un barbat despre o femeie care il dezamageste in momentele cele mai dificile din viata lui... :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Nu stiu exact ce credeti voi, dar eu as zice ca simte cam acelasi lucru. Si noi suntem sensibili.
|
|
|
![]()
|
|
Well... un barbat nu-si poate imagina ce inseamna pentru o femeie o sarcina, nici nu am pretentii sa o faca! Insa... studiile arata ca exact in acest moment dificil din viata unei femei, barbatul inseala cel mai adesea...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:35 AM |
|