IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 16 17 18  
Reply to this topicStart new topic
> "Evaziunea"... parteneriala, Cine inseala mai mult intr-o relatie?
Cine inseala mai mult intr-o relatie?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 51
Guests cannot vote 
angeldust
post Dec 26 2006, 07:31 PM
Post #171

Musafir

Pai asa spune domle, sa intelegem si noi. Ca tu povestesti ca si cum eu as fi familiarizata cu toata povestea ta si eu fac aici eforturi supraomenesti sa citesc printre randuri sa inteleg cum sta treaba.
Acum inteleg, in sfarsit! Evrika!

Anyway, nu am inteles partea cu "Slava Domnului" dar nah... astea sunt deja amanunte nesemnificative (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana_WP
post Dec 26 2006, 07:35 PM
Post #172

Musafir

QUOTE(angeldust @ Dec 26 2006, 11:31 PM) *
Anyway, nu am inteles partea cu "Slava Domnului" dar nah... astea sunt deja amanunte nesemnificative (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)

Pai, doamna, trebuia sa-i fac statuie iar eu nu am timp de asa ceva (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ham
post Dec 26 2006, 07:53 PM
Post #173

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(Diana_WP @ Dec 26 2006, 08:59 PM) *
Ce ar putea sa-mi faca? Poate sa ma muste de picior si sa-mi lase urma. Omul asta e de casa: imi aduce flori, nu bea, imi spune de 10 ori pe zi ca ma iubeste, face patul, face micul-dejun, ma invita la restaurant aproape zilnic si asta dupa 3 ani. Daca s-ar schimba intr-o zi , ceea ce nu cred ca este posibil, as pierde un om de casa cu care imi convine sa locuiesc. Ma multa nesiguranta este, din punctul meu de vedere, cand traversez prin Atena decat in relatia asta . Deci garantie ca ce? Siguranta ca ce?
El e foarte multumit cu ce are. I-a fost greu sa accepte, dupa o perioada, ca relatia mea a ajuns cunoscuta de o cunostinta de a noastra si a avut o tentativa sa plece. S-a intors in aceeasi zi.

sa moara bibi, nu-mi zice ca-l keama attila si ca esti din petrila, tare seamana cu fost meu sef de la mina, cu amendamentul ca avea 3 amante, de care stiam doar catziva; un dragutz acest ungur, merea cu maria, una din amante, profa de fraceza, o tipa super-faina, reiau, merea cu maria sa-si ia asta desuuri si-i zicea: "tu marie, alege-i si iolandei neste d-alea, ca tu ai gusturi si-i stii si masurile!"; merea, lua un buket de flori pt. irina, asta era la noi, la lamparie (moamaaaa cat era de buuunaaa!!!), irina asteptandu-l in masina, venea cu buketu', il dadea, o pupa si...arunca pe luneta un alt buket, pt. iolanda!
asa barbat de casa mai rar, batea covoarele, facea piatza, gatea (excelent!), nu injura, era tot o lauda si admiratzie pt. iolanda dar...babardea tot ce era fain pe raza de n km...

l-am intrebat o data:
"oti-bacsi, ce faci daca te-nsala ioli?"
"ma dau lovit in buba, dupe care normal ca stau cu ea, ce crezi ca alta ar fi mai buna?" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 4 2007, 06:34 PM
Post #174

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

ce va tot incurcati cu inselatul? aproape toti inseala. de curand a trebuit sa termin cu prietenele iubitei mele pentru ca mi-a ajus la urechi citez: "Ce fata tu esti proasta sa stai doar cu el?". asta este o dovada ca femeile inseala. se acopera insa una pe alta. si in general nu considera ca daca este pe scurt timp inseamna a insela. de fapt cate femei nu inseala daca pleaca din orasul in care locuiesc? nu toti am trait "povestea de dragoste" cu vecinele care veneau la tara in vacanta dar aveau prieten la oras? imi amintesc ca pentru asta ma duceam in vacante la tara. norocul meu ca am langa mine o persoana asemenea mie: care tine la o promisiune si nu numai la un sentiment trecator de dragoste. asa ca sunt sigur ca va fi de partea mea si dupa ce trece etapa cu fluturasii in stomac.

+Quote Post
angeldust
post Jan 5 2007, 12:28 PM
Post #175

Musafir

Bine bine...dar eu tot nu inteleg partea cu "a trebuit sa termin cu prietenele iubitei mele". De ce a trebuit sa o termini tu daca erau prietenele EI? Si daca ai asa incredere in ea cum spui de ce reprezinta prietenele ei o amenintare, indiferent de ce ar spune?

+Quote Post
leo
post Jan 5 2007, 11:46 PM
Post #176

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(angeldust @ Jan 5 2007, 02:28 PM) *
Bine bine...dar eu tot nu inteleg partea cu "a trebuit sa termin cu prietenele iubitei mele". De ce a trebuit sa o termini tu daca erau prietenele EI? Si daca ai asa incredere in ea cum spui de ce reprezinta prietenele ei o amenintare, indiferent de ce ar spune?

haha! angeldust noi avem o regula: scapam de oricine nu este de acord cu relatia noastra (bine exceptad cazurile in care are motive logice si de bun simt). amenintare zici? ai dormi cu sarpele in sān chiar daca ti s-a spus ca nu e veninos? si esti sigura ca daca incearca sa o influenteze pe ea nu incearca si cu alte persoane la fel? si prietenii la cativa ani de relatie nu ajung comuni? prietenele ei erau din cercul meu de prieteni...

+Quote Post

18 Pages V  « < 16 17 18
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:28 AM