![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mai tsu ia mai revizuieste analiza literara si pune o schema logica cumva sa pricep si io- (iertare io-s mai inceata ca deh ardeleanca) . cum adica te rezumi la bisexuali???si de ce BR-FR se exclude? pentru ca intre homosexuali e mai greu de stabilit ponderea. oricum sunt sub 10% din totalul populatiei. pentru simplitatea calculului BR-FR se exclude pentru ca atunci un barbat inseala in acelasi timp cu femeia si deci raportul barbaticare inseala / femei care inseala nu se schimba |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
adica vroiai sa spui heterosexuali, nu bisexuali. nu de alta dar combinarile din n luate cate k devin deodata mai multe...
BR-FR de acord presupunerile legate de virsta sunt complet nerelevante. in societatea de azi nici functiile de conducere nu sunt un motiv zdrobitor.. fiziologic este dovedit ca barbatu , animal de prada -si el cum poate:) a fost creat cu reproductia grefata pe-o dendrita si d-aia vrea sa" insamanteze" tot ce prinde.:) nu in adevaratu sens al cuvantului. apoi e o chestie de palmares plus ca pe multi ii atrage mult mai tare cursa decat rezultatul ei. adenalina bat-o vina. my 2 cents |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Eu raman la parerea mea initiala cum ca barbatii inseala mai mult!
Barbatul inseala mai mult decat femeia nu din cauzele enumerate mai sus de mine, ci paradoxal din cauza unei societati pe care noi toti am format-o si cu care suntem in mare parte de acord. Nu o sa pot crede pe nimeni care-mi spune ca un barbat se poate abtine mai greu decat o femeie atunci cand este provocat sau sedus. Si femeia se simte exact la fel, si ea este tentata la fel de mult. Totul tine de constiinta si de formarea fiecaruia ca om. Barbatul inseala mai mult pentru ca societatea il incurajeaza sa o faca, prin toate mijloacele posibile. Trebuie sa recunoastem diferenta dintre un barbat care inseala si o femeie: cine este judecat mai aspru? :) PS: femeia nu inseala ... nu din frica, ci pentru ca o mustra constiinta! O femeie stie sa minta mult mai bine decat un barbat si daca chiar vrea sa insele, o va face ... fara sa fie descoperita! ;) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
ai o karma de la mine, pentru pledoarie !!! In rest hai sa spunem ca am minca struguri dar.......... fiind prea sus sunt acri !!! Daca ti-e frica de apa nu maninci peste daca ti-e frica de foc nu maninci castane!!! Nu zic ca 10% este constiinta, insa restul de 90% si inca un pic este frica femeii, caci altfel, motivul sa-i apara si vorba maestrului ... "il vede azi il vede miini, astfel dorinta-i gata"!!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Poate ca ai dreptate... :magandesc:
Daca stau bine sa ma gandesc femeile nu inseala SI pentru ca le este frica intr-adevar... Oare barbatilor nu le este frica ca vor fi descoperiti? |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Desi parca este de genul neutru >risc< este folosit mai mult de masculin !!! :'(
De ce oare??? Ai o karma pentru ca ai recunoscut ...frica!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
poate ca barbatii sunt prea siguri pe ei si nu le este frica... dar sunt si femei, pe de alta parte, care au curaj sa se arunce intr-o aventura si care sunt sigure ca stiu ce fac si o sa scape.
sau poate barbatilor nu le pasa la fel de mult ca femeilor... ceea ce iar ma indoiesc pentru ca atunci cand iubesti ar trebui sa-ti pese daca exista posibilitatea sa fii prins si deci sa-ti ranesti partenerul. sau poate ca barbatii vad altfel iubirea fata de cum o vad femeile... (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/inimioara.gif) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu honey, un telefon in care tu propui mi-ar schimba parerea ca barbatii inseala mai mult ca femeile.
da, bulina are dreptate, e vorba de heterosexuali. mai greseste omu' |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Am votat barbatii :evil:
Asta nu ca femeile nu ar insela ci pentru faptul ca EI de multe ori nici macar nu se gandesc , pur si simplu nu pierd nici o ocazie daca se iveste , in schimb majoritatea femeilor inseala doar cand sunt vulnerabile . Cand nu se simt dorite , iubite si cel mai important apreciate . Atunci daca cineva le face sa simta aceste lucruri ,devin vulnerabile si cedeaza . La fel de adevarat si faptul ca multe o fac din plictiseala , curiozitate sau razbunare . |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
da, dar e mai simplu sa zici ca el a vrut si tu nu ai putut rezista :fluierat:
repede, dati vina pe noi, si stiu ca o faceti doar pentru simplul motiv ca este adevarat :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:23 AM |
|