IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Evaziunea"... parteneriala, Cine inseala mai mult intr-o relatie?
Cine inseala mai mult intr-o relatie?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 51
Guests cannot vote 
ella
post Jan 11 2006, 01:43 PM
Post #41

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

sau poate barbatilor nu le pasa la fel de mult ca femeilor... ceea ce iar ma indoiesc pentru ca atunci cand iubesti ar trebui sa-ti pese daca exista posibilitatea sa fii prins si deci sa-ti ranesti partenerul.
sau poate ca barbatii vad altfel iubirea fata de cum o vad femeile...  

(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/inimioara.gif)

ciresica fetita dulce:
cand iubesti cu adevarat (nu doar te complaci intr-o relatie calduta) nu inseli. indiferent daca esti barbat sau femeie. eu asa cred.  :)
si nu o faci, nu din teama de a nu fi prins, ci pur si simplu... nu-ti sta gandul la asa ceva!centrul universului tau afectiv/erotic (sau cum vrei tu sa-i spui) este persoana pe care o iubesti. pentru restul persoanelor nu mai ai ochi, nu te mai atrag.  

cine inseala mai mult, dintre cei doi, blocati fiind intr-o relatie cu termen indelungat de folosinta?
ca femeie, as raspunde: cine se poate indragosti mai des, iubi mai mult, chiar daca iubirea respectiva are intensitatea si forta valurilor, care apoi se sparg de mal. si durata lor.

nu va mai ganditi atat la "gura lumii". pt ca ea te cupleaza, te arunca si te da jos din patul cuiva in permanenta si cat ai clipi din ochi. fara macar sa faci concret ceva pt asta. si daca ceea ce spun sau nu ceilalti ocupa un loc prea mare in viata ta, risti sa constati ca a trecut viata pe langa langa tine si tu ai fost doar un simplu spectator. cu ochii doar pe "gura lumii".  :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Jan 11 2006, 02:00 PM
Post #42

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

elle, cand esti intr-o relatie si iubesti persoana de langa tine, nu inseamna ca nu mai vezi pe langa tine si nu te poti simti atras din punct de vedere fizic si de altcineva. dar nu mergi mai departe pentru ca nu vrei sa ranesti persoana de langa tine si sa o pierzi. de fapt, cred ca barbatii pot sa faca diferenta mai mult intre iubire si atractie/relatie pur fizica. pentru noi femeile trebuie sa existe o combinatie a celor doua...  :-*

+Quote Post
laryysa
post Jan 11 2006, 02:09 PM
Post #43

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

da, dar e mai simplu sa zici ca el a vrut si tu nu ai putut rezista  :fluierat:
repede, dati vina pe noi, si stiu ca o faceti doar pentru simplul motiv ca este adevarat :D

Pai vezi ?  :P

+Quote Post
black_widow
post Jan 11 2006, 02:33 PM
Post #44

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Adevarul este ca majoritatea relatiilor nu-s perfecte, adika cei doi se plac, exista atractie, intelegere, respect, insa dragostea aia cu santei, 100% adevarata si reala... exista in foarte putine cazuri. Sa iubesti un om o viata intreaga la aceeasi intensitate... greu de realizat. Si atunci, la un moment dat tot iti trece prin cap, fie numai si cu viteza luminii, "cum ar fi daca...". ::)  Noh, si aici intervine diferenta dintre un barbat si o femeie: femeia nu inseala pentru ca ii este frica intr-adevar si pentru ca se gandeste la multe alte lucruri care ar implica escapada asta, iar barbatul... pur si simplu nu gandeste si trece la fapte.  :P

Femeia nu inseala pentru ca-i este frica, iar barbatului nu-i este frica sa insele...  :hainoroc:

+Quote Post
ella
post Jan 11 2006, 03:07 PM
Post #45

Incurabil

Femeia nu inseala pentru ca-i este frica, iar barbatului nu-i este frica sa insele...  :hainoroc:

femeia nu inseala de frica  :( ...am stat si m-am gandit de ce ar putea sa-i fie frica unei femei atunci cand isi doreste sa insele:
Frica:
1.ca se indragosteste rau de celalalt si asta ii pune in pericol relatia in care se complace? 
2.ca s-ar putea ca partenerul sa afle si sa i-a masuri in consecinta? 
3.ca tipul cu care doreste sa insele ar putea sa fie un tip de o moralitate indoielnica in sensul ca l-ar putea bate pe umar pe partener si ar putea sa-i arate coarnele? (se poate intampla si asta) 
4.de ce vor spune ceilalti, societatea/ "gura lumii" in cazul in care se afla? 

sau doar frica ca se AFLA si trebuie sa suporte consecintele alegerii facute (aceea de a insela)?

nu stiu...la asta m-am gandit acum.
hai sa vorbim putin pe marginea acestui subiect. pt ca vad ca multe persoane sunt de acord ca frica este principalul motiv pt care o femeie nu inseala. voi ce parere aveti despre cele de mai sus? mai sunt si alte motive de frica?

daca sunt off topic, spuneti-mi si mut subiectul la alt topic!

+Quote Post
laryysa
post Jan 11 2006, 03:41 PM
Post #46

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

Frica de a nu reusi sa se desprinda de ce a facut si sa insele iar? :hainoroc:  :ametit: ;D

+Quote Post
ella
post Jan 11 2006, 05:59 PM
Post #47

Incurabil

elle, cand esti intr-o relatie si iubesti persoana de langa tine, nu inseamna ca nu mai vezi pe langa tine si nu te poti simti atras din punct de vedere fizic si de altcineva. dar nu mergi mai departe pentru ca nu vrei sa ranesti persoana de langa tine si sa o pierzi. de fapt, cred ca barbatii pot sa faca diferenta mai mult intre iubire si atractie/relatie pur fizica. pentru noi femeile trebuie sa existe o combinatie a celor doua...  :-*

nope
parerea mea. daca incepi sa te simti atras de alti oameni inseamna ca in relatia in care esti, iubirea a fost inlocuita usor, usor, de obisnuinta, de caramaradenie sau, nu stiu, dar focul ei s-a piedut undeva pe drum...

+Quote Post
black_widow
post Jan 11 2006, 06:08 PM
Post #48

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Ella, dragostea 'aia' nu dureaza o vesnicie! Pana si cea mai fierbinte dragoste isi pierde din intensitate la un moment dat, fiind inlocuita de alte sentimente.  :) Abia atunci iti sunt puse la incercare prietenia si respectul pentru partener. Parerea mea...  :-X

+Quote Post
ella
post Jan 11 2006, 07:33 PM
Post #49

Incurabil

yep black

dar nu mi-ai spus de ce se tem femeile...

revin: daca incepi sa te gandesti ca pe tipul X de la servici l-ai pupa in coltul gurii cand zambeste asa frumos  ::) si ce bine i se muleaza pantalonii pe fund lui Y si mama mama ce i-ai pune un pic mana pe fese  ::) ...stau si ma gandesc unde naiba s-a ascuns iubirea pt cel de-acasa!  :o

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 07:43 PM
Post #50

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 65

hai sa va zica tetea. muierile inseala vara pe la mare de le sar bikinii. oho....nici nu siti voi. numai ca...femile minte domne...minte bine. Si..multe inseala din razbunare
cum spunea napoleon. trei lucruri nu lasa urme pestele in apa, pasarea in vazduh si maciuca in locul santier.

+Quote Post

18 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:14 AM