IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> "Evaziunea"... parteneriala, Cine inseala mai mult intr-o relatie?
Cine inseala mai mult intr-o relatie?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 51
Guests cannot vote 
Tsunami
post Jan 11 2006, 08:08 PM
Post #51

Musafir

hai sa va zica tetea. muierile inseala vara pe la mare de le sar bikinii. oho....nici nu siti voi. numai ca...femile minte domne...minte bine. Si..multe inseala din razbunare
cum spunea napoleon. trei lucruri nu lasa urme pestele in apa, pasarea in vazduh si maciuca in locul santier.

ya, you the one man

d-aia vin eu mai xetenuat de la mare decat de la munte...

ya, ya the man
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Jan 11 2006, 08:51 PM
Post #52

Musafir

fahnelle e asa de deep din putzul gandirii pledoaria ta ca nu mai suporta nici o adnotare sau comentariu ... ;D
si stiu sigur ca esti un om fericit ... ;D

+Quote Post
Mistaco
post Jan 11 2006, 09:03 PM
Post #53

Musafir

Oare musulmanii cind fac sex cu una dintre neveste ,................. le inseala pe celelalte!!!???!!! :hainoroc:
Oare ce fel problema sentimentala si psihica se naste?
Daca Fatima vrea si ea azi, dar este programata cea mai noua dintre neveste!!! :hainoroc:

+Quote Post
Diana.
post Jan 11 2006, 09:08 PM
Post #54

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ei, la musulmani se schimba calimera.
Nu uita ca vorbim de o altfel de societate, bazata pe alte precepte.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 11 2006, 09:51 PM
Post #55

Musafir

Dar ei nu sunt tot oameni???
De ce, la ei este voie, la noi nu, este imoral ??? :'(
:hainoroc:

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 11:24 PM
Post #56

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

am sa trec la islam. o sa fiu mullahul fanel.

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 11:32 PM
Post #57

Dependent

Member No.: 65

bulino iti pot oferi clipe de extaz. te pot extenua prin sex murdar....vreau sa te am..vreau sa te trec pe raboj.
vezi....sunt un om fericit....si insetat de sex..si aventuri lipsite de substanta

+Quote Post
Bianka7
post Jan 11 2006, 11:43 PM
Post #58

Contaminat
*

Member No.: 58

Eu cred ca nu vom reusi sa aflam un scor valabil la vesnica intrebare: ei sau ele. Si asta pentru ca ei au conditii mai avantajoase iar ele stiu sa se ascunda mai bine. Sa dezvolt :
Un barbat nu e judecat prea tare de societate, implicit daca fapta e tolerata o tolereaza si el si nu are mustrari de constiinta. O femeie care inseala e in primul rand denumita cu cuvinte urate si-si pierde respectul  celorlalti, fapt care o determina sa se desconsidere dupa o asemenea fapta. Deci el e un cuceritor si ea o "floricica"(termen de pe eva), avantaj el.
Avantajul ei e ca stie sa minta mai bine, daca se intampla s-o comita si se intelege cu propria constiinta, e mai priceputa in alibiuri iar barbatul e mai neatent la detalii. Avantaj ea.
Ar mai fi si problema varstei, 30-40ani, cand barbatul incepe sa se intrebe daca mai poate atrage, viata de familie e intrata pe un fagas normal, realizarea profesionala in ascensiune, dragostea nebuna intra in rutina si el vrea diversiune, vrea provocari. O femeie in acelasi punct are in primul rand copii, pe langa gospodarie, deci multe probleme care o consuma si nu mai are nici timpul, nici spatiul, macar sa se gandeasca  la puterea de seductie, daramite la diversiune. Cand scapa de toate grijile e prea tarziu, pe cand pentru un barbat nu e niciodata prea tarziu  :P Iar avantaj el.
Acum la partea cu teama de consecinte, femeile sunt mai constiente ca vor pierde in primul rand familia. Si tot din acelasi considerent accepta un barbat care le inseala, pe cand barbatii tolereaza mai greu o femeie care i-a inselat.
Din pacate sau din fericire asta nu e o regula  :P, deci nu ziceti niciodata, niciodata.

+Quote Post
bulina
post Jan 11 2006, 11:54 PM
Post #59

Musafir

fahnelle shezi bland si las-o jos ca macane. ok?

:fluierat:

+Quote Post
Dore
post Jan 12 2006, 08:04 AM
Post #60

Explorator

Group: Membru de Onoare
Member No.: 78

Si daca lucrurile stau putin altfel? ;)
Daca atunci cand calcam stramb nu inselam decat...imaginea din oglinda?
Am inselat si am fost inselata, irelevant cine inseala mai mult sau mai des - important este cum ii putem recunoaste pe cei care inseala.
Poate ca nu este o regula, dar ma ajuta intotdeauna observatiile urmatoare: inselatorul este intotdeauna mai agitat, mai circumspect, mai frustrat si mai inchis deat cel care nu inseala. Inselatul este doar enervat sau descumpanit - ce ziceti, care dintre cei doi se consuma mai mult?

Bulina  si Fahnel  :-* hai impacati-va, aici nu este loc de interpelari. Folositi pm-ul cu incredere...vorba regulamentului ;).

+Quote Post

18 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:34 PM