![]() |
![]() ![]() |
![]() |
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca nu este o regula, dar ma ajuta intotdeauna observatiile urmatoare: inselatorul este intotdeauna mai agitat, mai circumspect, mai frustrat si mai inchis deat cel care nu inseala.
da? pai si cum ramane cu adevarul acela cum ca un barbat care-si insala consoarta vine acasa mult mai calm, mai bine dispus, mai relazat si in consecinta totul este mai bine? ca eu asa am auzit povesti multe. Inselatul este doar enervat sau descumpanit - sau habar n-are si deci este cool. QUOTE ma rog, eu nu inteleg cum vine treaba pt ca nu am inselat niciodata pe nimeni; adica mie trebuie sa-mi fie clar ca nu-l mai iubesc pe x ca sa ma duc dupa y. punct, deci nu umblu cu d-astea ca n-am timp. iar atunci cand am fost inselata, eram pra mica ca sa-mi pese cum trebuie. am plecat "la mama" si pe drum imi amintesc ca m-am oprit intr-un bar (unde nu aveam voie sa intru din cauza varstei) si mi-am tratat "depresia" cu un mare cocktail :sexylady: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE Si daca lucrurile stau putin altfel? ;) ce ziceti, care dintre cei doi se consuma mai mult? Eu zic ca cel mai mult se consuma cel inselat , cel care inseala , daca nu s-a consumat cand a facut-o nu se consuma nici dupa . Eventual cateva remuscari acolo dar nu se consuma , clar nu . |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Categoric se consuma mai mult cel inselat! Cel care inseala stie exact ce face, ce riscuri presupune fapta sa si este pregatit constient sau nu pentru ce este mai rau daca este descoperit. Pentru cel inselat calvarul abia atunci incepe cu tot felul de intrebari la care nu gaseste nici un raspuns. Si partea trista din toata povestea asta este ca cel inselat are enorm de mult de pierdut: increderea in sine si mai ales, sanatatea. Orice suparare/necaz ... si stim cu totii ca cel mai tare dor problemele de corazon... agraveaza starea de sanatate a unui om. :(
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor poate fi o mare greseala, dorinta de a materializa in fapt evaziunea .... parteneriala!!! :'(
Stiti voi treaba aceea cu dropul de sare.......... pai daca stai cu frica ca te inseala si nu stii cind este foarte rau!!! :hainoroc: Aici eu cred ca se greseste, cine se consuma mai mult............ cel mai slab de fire!!! Ca acela care isi stapineste cu greu firea va fi si cel care va ceda primul!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Fetelor poate fi o mare greseala, dorinta de a materializa in fapt evaziunea .... parteneriala!!! :'( greseala la cine? la femei, la barbati? da mai multe detalii... :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu cred ca e o greseala a inselatorului, dar pe care o platesc amandoi prin deceptie, suferinta, frustrare, nervi intinsi la maxim... etc.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
bah stiti ce crede ..eu. ca nu suntem facuti sa stam mai mult de 1-2 ani impreuna. trist da adev. exceptiile confirma regula. hai fiti toti sinceri si recunoasteti. stati 5 ani cu unul trambitati ce mult il iubiti.....da sunteti satui/satule de intimitatile cu el etc etc. va doriti altceva dar stiti ca ....nu se poate ca asa e scris ca etc etc....ca asa am fost invatati ca e bine. din 100 de cupluri 99 se plictisesc dupa 1-2 ani..si da 1 cuplu este cu adev cuplu. ce ne tot kkm pe noi atat?
de aia inseala oamenii.,...nu din rautate...din RUTINA. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Fahnell... stii ca ce spui tu acolo miroase a afacere? Pai atunci imi deschid un site de matrimoniale, vreo firma de cuplat oameni pe perioada determinata (1-2 ani) cum spui tu. ::) Sa vezi ce bani fac... ::)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
greseala la cine?
la femei, la barbati? da mai multe detalii... Intru-cit eu am votat "ambii" deci sunt de parere ca ambii sufera! Daca nu este asa atunci cel care sufera, ar trebui sa se bucure! De ce? Daruia dragoste cuiva care nu-i raspundea la fel!!! :hainoroc: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
dap, de acord cu fanel. inselam din rutina. si asta pt ca..... dupa cum se zice, omul nu e monogam. cel putin trupeste ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:28 PM |
|