![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Si eu sunt de acord cu fanel ca inselatul vine din rutina....intradevar exista si exceptii,cupluri care rezista in timp si se iubesc mai mult decat in tinerete,spun asta pentru ca eu cunosc.
Dar rar... Dupa 5,6,10....20 de ani eu nu as baga mana in foc pentru nimeni,nici femei,nici barbati..sa zic "nu,el/ea nu a iselat niciodata"....Inevitabil intervine acea rutina si nevoia de altceva. Un prieten imi spunea ca daca isi inseala prietena asta nu inseamna ca nu o iubeste.El crede ca poate sa fie cu 2 femei in acelasi timp,atata timp cat le ofera la amandoua acelasi lucru. :o...Pai cum vine asta?....Se gandeste doar la el si la nevoile lui.....la un moment dat va ramane fara niciuna......El nu crede ca greseste cu nimic! Ma scuzati daca am aberat, totusi concluzia mea e ca si femeile si barbatii inseala la fel.. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE dap, de acord cu fanel. inselam din rutina. si asta pt ca..... dupa cum se zice, omul nu e monogam. cel putin trupeste ;) corect. acu daca stiti care-i cauza de ce nu faceti ceva? distrugeti rutina. stiti ce simplu e? e adevarat ca trebuyie sa si vrei... sau nu, mai bine ne plangem, si mai bem o bere, ragaim si hai la o telenovea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE distrugeti rutina. cum? |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
Un cuplu facea impreuna sex de mult timp; tipa ii spune la un moment tipului: -Auzi draga eu m-am cam plictisit, altfel de sex nu mai stii?!? Tipul ii spune: - Dute si adu un scaunel! Se suie tipul pe scaunel, ii zice tipei sa ridice bratul sus sii pune "scula" la subrat, dupa care ii spune: - Acum fa ca trenul!!! Iar tipa incepe sa faca: _ HUUUUUUUU, HUUUUUUUU !!! La care tipul ii zice: - Nu asa ci indoaie cotul si fa ca pirghia care actioneaza rotile!!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] Rutina se distruge cautind ineditul!!! |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Este si asta o varianta, intr-adevar, cu rutina. Dar nu ea este responsabila pentru actul de inselare, ci doar pentru cautarea unui alt partener sexual.
Inselarea este inconsecventa, cred. Am inselat fiindca nu am avut puterea sa-mi reprim atractia sexuala fata de un alt barbat si fiindca nu am fost capabila sa-i spun celui de acasa ca nu-l mai vreau. Dar nici nu eram constienta ca nu-l mai voiam, de fapt... ;). Cred ca am inselat fiindca n-am vrut sa aleg intre cei doi, ii voiam pe amandoi. Daca ma alegeam... pe mine, nu as fi inselat niciodata ::). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
mah, e simplu..inselam pentru ca vrem..n-am auzit pana acum vreun om sa spuna ca a fost fortat sa insele..e o chestie de alegere
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kale, normal ca a insela, se face pentru ca se vrea, inselarea nu se face ca ai fost fortat!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Indraznesc sa pun o intrebare: cumva varsta nu ar influenta sondajul? ???
Poate gresesc eu insa tinerii/tinerele din ziua de azi sunt foarte emancipati, nu se mai pune pret pe dragoste si prietenie, ci pe sex. La asemenea varste cred ca ambii inseala in egala masura. In alta ordine de idei, ma gandesc ca cei mai tentati sa insele sunt cei care au avut la viata lor mai multi parteneri. E ca si cum esti familiarizat cu bucataria chinezeasca, italieneasca, franceza, etc... iti place mai mult aia traditionala, insa nu poti sa renunti cand ti se iveste ocazia si la ceva mai inedit. Cineva care nu a incercat niciodata asemenea bucatarii, nu stie ce castiga/pierde! La fel ii si cu partenerii: daca nu a avut decat 1-2 in viata, nu stie ce inseamna diversitatea si poate nici nu isi doreste sa afle. E ca o cutie a Pandorei pe care o data ce ai deschis-o... stii ce placeri iti ofera si vrei din ce in ce mai mult... :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE Cineva care nu a incercat niciodata asemenea bucatarii, nu stie ce castiga/pierde! La fel ii si cu partenerii: daca nu a avut decat 1-2 in viata, nu stie ce inseamna diversitatea si poate nici nu isi doreste sa afle. pai tocmai, am auzit cazuri in care nu si-au facut damblaua la tinerete si i-a apucat la batranete. :P odata tot intervine plictiseala si te bate gandul sa incerci si cu altii. sau poti sa fii mai curios din fire si sa vrei sa incerci si cu altii. fiecare persoana care insala, fie ea femeie sau barbat, are motivatia ei determinata de alte cauze decat la ceilalti, cauze care tin de viata individului respectiv. eu nu cred ca exista o regula generala cand vine vorba de inselat, totul variaza de la persoana la persoana. |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
rutina e usor de distrus. insa nu toti constientizam ca asta e cauza.
cum distrugi rutina? (pai dupa ce inseli, o sa vezi ca dispare :P ) - glumeam. nush ce sa zic. mie nu mi s-a intamplat sa se instaleze rutina. asta pt ca eram (sau oi mai fi ??? ) f inventiva. ;) cred ca shimbarea locului, a .... modului, ohooooooooooooo, sunt multe lucruri ce se pot schimba. in loc de stat la tv in seara aia de ex, te imbraci frumos, faci o rezervare la un rest, un pic de muzica, dans, vin....si cateva complimente bine plasate de la partener... mie de exemplu mi-ar face seara. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:09 AM |
|