![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
that's right missule.
toti reprosam ca "nu mai e cum era la inceput". asta pentru atunci exista competitia. atunci eram inventivi toti, incerca sa ne surprindem partenerul, era o cursa. victoriile erau clare. apoi victoriile se transforma in mondenitati. reprosam ca "s-au schimbat", dar in fond si noi neam schimbat si chiar mediul devine obisnuintza. dragostea se transforma-n sex etc. e un cuib de adevar in ceea ce zisesi tu. da, rutina dispare dupa ce inseli, good point. iti trag un vot pentru asta. ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem. E obligatoriu si reversul. Nu-i cumpar de ziua lui un deodorant, ca asa mi-ar place mie, cu un dvd cu lectii despre cum se piloteaza o motocicleta. |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai , pana la urma trebuie sa te si intereseze sa faci ceva pt relatie, pt ca daca te tot plangi si nu iei atitudine, iar nu-i bine. da mai e si situatia in care tu faci totul, iar celalalt nimic. ce faci atunci? ramai cu frustrarile ? sau discuti frumos cu partenerul, ii explici despre ce este vorba in propozitie si apoi...da-i si lupta pt relatie. nu?? asa e frumos. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Tsunami si missu
stati putin! despre ce vorbim aici? daca vorbim incercarea de a evita rutina in viata in doi, de zi cu zi, atunci da, una dintre solutii ar fii sa incerci sa-l surprinzi pe celalalt. placut. si des (daca-ti da mana si imaginatia!). ca focul iubirii sa nu se transforme intr-un parlit de foculet langa care sa stai crispat si cu grija ca rasuflarea ta sa nu-l stinga! dar cand sexul ajunge o rutina? ce poti face? daca la capitolul schimbat pozitii, loc, etc... ai tot incercat...si incercat...pana s-a epuizat repertoriu! si dorinta! si placerea de a mai experimenta ceva. se poate intampla si asta nu? si atunci ce faci? ce poti face? o varianta nu ar fi aceasta: sa schimbi partenerul/partenera? nu? (daca voi cunoasteti alta varianta, spuneti!) si, in alta ordine de ideei,sa va mai spun ceva: nu vreau sa fiu inteleasa gresit, sa trageti concluzii pripite. dar eu, spre exemplu, imi doresc sa simt dragostea in orice detaliu, sa ma aflu in umbra oricarei straluciri din privirile barbatului meu...iar daca el uita asta, atunci, sa-si asume banuiala ca l-as putea insela... pt ca imi asum fericirea de a fi iubita, exact asa cum vreau... si-mi asum si lacrimile de femeie inselata. sunt cele mai sarate si mai grele si lasa urme adanci atunci cand cad pe viata ta...dar decat sa-mi petrec noptile hohotind mai aprig decat ploile verii, mai bine imi las lacrimile sa cada pe umerii unui barbat minunat, care sa ma vrea si plansa si nedumarita si nesarutata indeajuns... si cu asta Mistaco, cred ca ti-am raspuns si tie, cum stau eu la capitolul "frica"! :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Bah pe mine ma bate alt gand. Cred ca ..ducem o viata in fond prea usoara si lipsita de momente f f dificile. Hai ganditi-va cat de drag va devine cel de langa voi cand....da un cutremur. Vine cutremuru asa (poznasul) apoi toti se panicheaza si toti se ajuta si etc etc..si cuplurile sunt mai unite. As putea sa va amintes aici si de evenimentele din 89. Cumva traim intr-o lume sa zicem care este o jungla dar in care ..e destul de monoton sigur plictisitor...si caldut de mediocru. Vrei sa iti pui pe picioare o relatie? Mergi intr-o zona unde oamenii au nevoie de ajutor si impreuna cu cel de langa tine incearca sa construiesti ceva acolo. Cred ca monotonia asta intervine pentru ca gandim mic la scara mica la scara de carrefour plozi masina si facutura la mobil credit la banca si andreea esca. Tb facut ceva mai ..palpitant. De ex asta vara m-am dus de la Eforie Nord la Costinesti pe jos pe tarmul marii - 10 km pe o coasta abrupta. F pustiu cu niste peisaje f f frumoase. A fost ceva diferit decat sa merg cu masina. Cred ca si vacantele ni le facem aiurea. De ce Predeal sau Mamaia sau Paralia sau mai stiu eu ce? Tb ceva nou. Tb in fiecare vacanta sa mergi in alt loc (daca nu in afara si in tara e bine). Cred ca atunci cand venim de la munca poate ar fi bine sa renuntam macar 1 sin cele 5 zile sa mergem tot cu masina si sa o luam..pe jos...sa vedem lumea de langa noi (se pot face chiar si niste poze..chiar o sa ramaneti surprinsi cate lucruri puteti poza).Cred ca lipsa noastra de personalitate ne tot infunda in rutina de care se tot pomeneste
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
cam ai dreptate, mai fanele. in momente dificile, in care chiar ai ce face, nu-ti mai arde de "azi nu mi-a zis ca ma iubeste. sa-mi fac probleme?" (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/rofl.gif) sau: "aoleo, n-a sunat la fix, ci la si 3 minute "
. dar again, viata nu e facuta doar sa faci mereu cate ceva iesit din comun. asa ca... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Ok, si daca descoperi ca esti inselat... then what? :trozneala:
Cati dintre voi incearca sa rezolve problema, cati pleaca... cati raman? :) Exista motive sa-i dai a doua sansa? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai depinde cat de tare esti sa te rupi sau sa mai dai o sansa, daca e vorba de o simpla aventura de o noapte sau de o alta relatie, cat de orgolios esti ca sa pui in balanta bune si rele si sa vezi daca merita sa mai dai o sansa.
eu cred ca in general femeile iarta mai usor, iar barbatii mai putin. de ce? pai poate pentru ca barbatii pot sa faca mai usor diferenta intre dragoste si sex, pe cand femeile daca inseala, in mare parte pun si sentimente si deci e mult mai grav. de orgoliu nu cred ca poate fii vorba pentru ca atat femeile cat si barbatii sunt orgoliosi. dar din nou depinde de la caz la caz... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Pe de-o parte sunt de acord cu ciresica, dar parerea mea este:
NU clar...nu l-as ierta. De ce? Fiindca daca a facut-o o data o va face si a doua oara si a treia, nu neaparat in curand dupa prima. (nu stiu nici un caz fericit in care sa nu se fi repetat). Cum as putea sa-l iert? Ar putea el sa-mi spuna ca de fapt pe mine ma iubeste?! atunci l-as intreba: "cand te uitai in okii ei sau cine stie unde la mine te gandeai?"....aiurea...cei care o fac o fac pentru ca le place pur si simplu si asta inseamna in primul rand lipsa de respect pentru partener. Eu la toti partenerii le-am spus la inceputul relatiei in felul urmator: "Daca la un moment dat vei simti nevoia si de o alta persoana atunci sa-mi spui si ne despartim amiabil inainte de actul respectiv. Chiar poti sa ma suni cand esti in pat cu ea si sa imi spui ca nu rezisti, fiindca daca o sa o faci dupa atunci vai si amar de tine":) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Xela, ai o karma de la mine... frumos expus! :-*
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
gagix:)
doar ma stii...dintr-o bucata sunt. Chit ca poate as suferi mult si poate as regreta apoi ca nu i-am acordat inca o sansa, ca l-am pierdut...tot nu l-as ierta... Deh...asa sunt eu...Ori mi se ofera totul ori nimic, la fel cum o fac si eu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:49 AM |
|