![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Hm... te stiu? Esti cine cred ca esti? :P Cu o singura persoana ma aveam cu 'gagix'... Esti din Tm cumva? ::)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Da tu...crezi tu bine ce crezi:> gagix:P
Eu ma duc acasuca si nu cred ca o sa postez in weekend. Weekend fain tuturor. SURPRIZA...ti-a placut? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Hehe! Xela e o fata de nota 10!! :P
W/e placut tuturor si sper sa nu auzim curand de nici o evaziune! :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Apoi asa sa fie!
|
|
|
![]()
|
|
Cum se numeste un tip avand sotia insarcinata care comite o ... evaziune parteneriala? :o
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
"tip avand sotia insarcinata si calcand stramb" sau "nevoit de imprejurari" :-X
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
egoist si lipsit de respect :-
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
well...depinde de situatie..
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu stiu si inteleg normele sociale care definesc notiunea de "inselat", dar totusi barbatii au o diferenta foarte clara intre "a iubi" si "a face sex".
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
corect..cum am mai spus candva..femeile si barbatii inseala in aceeasi masura de mult dar in moduri si motive diferite.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:17 AM |
|