IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pudra minerala, Mai buna decat fondul de ten sau pudrele normale?
kalua
post Nov 25 2008, 04:49 PM
Post #101

Musafir

Si, si? Scrie aici reviewul! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Nov 25 2008, 05:21 PM
Post #102

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pai n-are fata mai multe informatii decat am zis mai sus, deocamdata, n-am apucat sa-l folosesc decat in 2-3 ocazii, cred ca m-am pripit cand am ales culoarea altfel consistenta e faina. Eu am avut ani de zile pudra compacta de la MAC deci in general imi inspira incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
arissuca
post Dec 17 2008, 08:26 PM
Post #103

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Fetelor, ce stiti despre pudra minerala de la Max Factor? Am dat o fuga azi prin magazine si am testat-o, e fina, initial mi s-a parut ca e cam sclipicioasa dar intinsa bine a ramas doar o urma usoara de tot de sidef (e mult spus "sidef", dar acum sunt prea obosita si nu stiu cum sa explic exact). Ma interesa daca a folosit-o careva si daca e intr-adevar "minerala" fara alte adaosuri comedogene. Asta e descrierea ei:
Max Factor Natural Minerals Foundation
47.09lei
Descopera noul fond de ten mineral de la Max Factor ce iti ingrijeste pielea in cel mai natural mod! Asigura o acoperire perfecta si in acelasi timp delicata, confera o stralucire sanatoasa tenului tau si se aplica usor cu ajutorul periei 100% naturale ce iti permite sa aplici de fiecare data exact cantitatea necesara de pudra. Formula contine mica, silicat de calciu si faina de ovaz ce curata natural pielea, ii ofera o stralucire delicata si ii intensifica nuanta de culoare.

A! si am mai incercat si Bourjois Pudra Pulbere Bronzanta, si asta mi-a placut mult, dar n-am avut timp sa verific ingredientele.

"O pudra fina, lejera si delicata ce lasa o stralucire aurie pe fata si decolteu! O stralucire sarutata de soare, chiar si pentru pielea mata. Decolteul si fata ta vor iubi noua pudra pulbere ultra-fina. Textura sa este confortabila, aerata si usor de utilizat. Cele 2 nuante, sunt imbogatite cu un sidef auriu, adaugand un voal delicat de luminozitate tenului tau.

T04 Voile de soleil dore : aceasta pudra bronzanta este ideala pentru femeile care isi doresc un machiaj perfect cu o stralucire sarutata de soare extrem de naturala.
T05 Voile de soleil scintillant : delicata si irizanta, aceasta pudra confera imediat un luciu pretios, satinat, pielii. Evidentiaza frumos tenul si confera luminoazitate, datorita unor particule fine de sidef. Parfumul sau delicat de vanilie evoca o placere exotica, delicioasa"

This post has been edited by arissuca: Dec 17 2008, 08:52 PM

+Quote Post
walpurgik
post Jan 6 2009, 12:13 AM
Post #104

Musafir

Mi-am luat si eu pudra minerala de la MAC. Hai sa zicem ca e destul de mata pentru ce vreau eu in materie de matefiere, dar nu pot sa zic ca ma impresioneaza prea mult. Chestia e ca eu nu pot folosi numai pudra direct pe ten din cauza problemelor esentiale cu pielea, iar peste fdt pare prea mult build up, cam aspect tencuit asa.

+Quote Post
barbarella
post Feb 14 2009, 04:07 PM
Post #105

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,351

In Romania nu se gasesc pudre minerale fara prostii (sau cel putin eu nu am vazut nicaieri). Au si L'Oreal ceva porcarie minerala, daca te uiti la ingrediente o sa ai supriza sa gasesti conservanti si minuni. Adica oxid de zinc si dioxid de titan au toate fondurile de ten si toate pudrele, si nimeni nu le zice pudre minerale. O pudra minerala adevarata are in jur de 5-6 ingrediente. A mea are:

Mica
Oxid de zinc
Dioxid de titan
Oxizi de fier
Albastru ultramarin

si atat.

Asta e:
(IMG:http://profile.ak.facebook.com/object3/42/57/l37988002750_9390.jpg)

Cine vrea asa ceva la preturi accesibile cam trebuie sa faca o comanda online (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sau sa ia de la Bare Escentuals, numai ca preturile sunt cam piperate.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 14 2009, 04:40 PM
Post #106

Musafir

Zi-ne mai multe de lily lolo asta, vad ca le tot pomenesti, cum ai aflat de ele, le-ai testat?

+Quote Post
barbarella
post Feb 14 2009, 05:05 PM
Post #107

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,351

Lily Lolo sunt o firma din Marea Britanie ce mi s-a parut ca au produse accesibile ca pret. Singurul produs full-size pe care il am de la ei e pudra asta(de fapt ii zice fond de ten, dar tot pudra e), a costat in jur de 10 lire, dar borcanul are 10g, ceea ce in materie de farduri minerale, e foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am ajuns sa ma tem ca nu o sa o termin niciodata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In comparatie cu fardurile traditionale, diferenta e de la cer la pamant, nu are aceeasi putere de acoperire, dar lumineaza si uniformizeaza tenul. Iar ca sa o compar cu alte farduri minerale, nu am observat cine stie ce diferenta intre ea si pudra de la Lumiere, singura companie de la care am mai incercat asa ceva. Mai am numai mostre de corector si anticearcan de la ei(care imi par total inutile), si 2 blush-uri. Astea din urma imi plac tare mult. Marele dezavantaj la Lily Lolo e ca nu se pot comanda mostre de farduri de ochi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si full-size parca e 5 lire o cutiuta. Au cam scumpit transportul, acum dai vreo 4 lire daca vrei sa cumperi ceva mai consistent. Pentru comenzi mici e 1.5 lire. Prima data cand am facut comanda de la ei a durat 3 saptamani pana mi-a venit pachetul(!!!), a doua oara a venit intr-o saptamana(m-a cam luat prin surprindere). Cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by barbarella: Feb 14 2009, 05:06 PM

+Quote Post
charlie
post Mar 15 2009, 07:41 AM
Post #108

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Bine v-am gasit! Aceasta este prima mea postare, desi va citesc de citeva zile pe diverse topicuri. Ma bucur ca v-am gasit! (Google sa traiasca). Am intrat pe acest topic pentru ca evident, am o problema si voi pareti ca sinteti mult mai bine puse in tema ca produsele de machiaj decit am fost eu vreodata.

Tenul meu este afectat de melasma. Am folosit multi ani Estee Lauder Maxium Cover care arata destul de inestetic pe piele, avind o consistenta mai viscoasa in comparatie cu fondurile de ten obisnuite, iar efectul final este de "masca". De curind am scos de la "naftalina" un set de FreshMinerals pe care nu l-am folosit pina acum si il am de probabil 2 ani. De ce? Pentru ca de abia "m-am prins" cum se foloseste... Efectul e mai placut, dar nu acopera problemele mele foarte bine... Plus ca produsele sint cam vechi si nu stiu daca e bine sa le mai folosesc. Exista o pudra makeup minerala care acopera mai bine? Am citit aici in topic de Bare Escentuals... Ce alte produse as putea folosi ca si concealer, fara sa "incarc" prea mult tenul? Sint nehotarita un pic confuza si as aprecia orice sugestie care m-ar mai "lumina" putin. Numai bine si multumesc!

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 15 2009, 03:17 PM
Post #109

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Charlie de ce nu mergi la sephora si le rogi pe fete sa te machieze si asa vezi pe pielea ta ce si cum. Poti sa-ti si cumperi produsele si apoi daca nu iti plac le returnezi atata timp cat ai pastrat chitanta.
Sau faci acelasi lucru la Macy's, Bloomingdales, exista makeup counters unde au toate minunile, trebuie sa existe o solutie si pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Jo
post Mar 15 2009, 03:52 PM
Post #110

Musafir

Sau poti sa incerci MSF Natural de la MAC. Eu sunt foarte multumita de el ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 09:13 AM