![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, in Romania la Sephora se gaseste pudra minerala Bare Escentuals? Cat costa?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Anul trecut cand a aparut pudra cu minerale de la l'oreal, mi-am luat-o. Nu am reusit sa o termin ca am folosit-o doar pe timp de vara. Nu m-a impresionat prea tare. Daca insisti prea mult se vede iar daca transpiri, eu una, aratam ....nu mai spun cum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acu' mi-am luat si fardul cu minerale(doar o singura culoare, asa de incercare). Rezista cat de cat pe peoapa (eu am o probl. cu fardurile ca mi se strang in pliul pleoapei) dar e cam dificil de folosit pensonul atasat iar cand ma dau is plina pe fata de particule de fard. Data viitoare cand mai am nevoie de pudra sau farduri le ocolesc.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-May 08 Member No.: 3,826 ![]() |
Nici mie nu mi-a placut asta de la L'Oreal, mi se parea ca era prea vizibila pe fata, ca o masca. Pudra minerala tine mai mult daca e fixata cu un pic de apa (termala, preferabil), dar daca se da strat mai gros, se vede urat. Faza e ca nu se alege in general pentru calitatile ei de acoperire si durata extraordinare (poate cea bareEsentials e diferita, cel putin asa se zice, nu am folosit), ci pentru faptul ca e mai usoara pentru ten, nu blocheaza porii (trebuie cautata o formula fara talc, cea de la L'Oreal are talc).
Oricum, eu avand ten cu probleme, puncte si cateodata cosuri, o folosesc pt ca sper sa ajute tenul. Pana acum am folosit multi ani fond de ten, in fiecare zi. Nu zic ca fdt ar fi rau, mai ales dc e unul usor si de calitate. Sunt f curiosa de pudra minerala de la i.d., ma gandesc sa o incerc, nu stiu inca cat costa, dar ma astept sa fie scumpa... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
din cate am vazut eu cea de la i.d. bare escentuals acopera mediu, exista fonduri de ten care acopera mai bine
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-am luat Revlon Colorstay pudra minerala si am si l'Oreal (sunt la a doua cutiuta). Problema ar fi ca nu ma pot hotari pe care s-o utilizez, imi plac amandoua, cel putin deocamdata. Cred ca la Revlon sunt mai putine nuante si nu prea am ce alege.
Mie cea de la l'Oreal mi-a fost buna si vara si iarna (n-am mai folosit fdt decat rareori de cand a aparut pudra asta). Pe sub ea dau cu crema Bioderma matifianta colorata si o sa incerc si cu apa termala la sfarsit. This post has been edited by ioannaraluka: Jun 8 2008, 10:13 AM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu.
hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Janis, vichy e ok. Gasesti aici un topic intreg despre apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Janis, vichy e ok. Gasesti aici un topic intreg despre apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc frumos, o sa studiez acum pagina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 7-July 08 Member No.: 4,187 ![]() |
Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5: * Titanium Dioxide * Zinc Oxide * Mica * Iron Oxide * Bismuth Oxychloride. Eu nu stiam de faza ca daca are multe ingrediente e ceva rau, ca deh toate in naturale si fiecare isi are rolul lui (am o lista cu fiecare ingredient si ce face). Atentie insa ca Bismuth poate crea reactie alergica. BE e cea mai renumita marca de mineral makeup, dar nu si cea mai buna, multe femei au avut iritatii tocmai de la acest ingredient. Faza ca sa nu contina talc e mai mult de zvon (ca poate fi cancerigen), dar neconfirmat. Vedeti ca unele ingrediente nu pot fi folosite pt. buze, cum ar fi Ultramarine (nu mai stiu daca doar cel albastru sau toate) Nu e problema daca nu se vand la noi, fetelor... Ebay sa traiasca, preturi mult mai mici, chiar si platind posta. Nu ezitati sa cumparati de acolo. apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu. hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti? Buna si apa termala, dar garantat: solositi simpla apa purificata (eu ii adaug 2 picturi de lamaie pt ten gras), are acelasi efect. To set the powder. Alternative pentru cei care nu vor sa arunce cu banii in vant. Cat costa la noi pudra minerala de la Maybelline? Stiu ca cea de la L'oreal e vreo 550 mii, nu? A incercat-o cineva? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-July 08 Member No.: 4,279 ![]() |
eu am L'oreal, dar nu prea ma descurc cu ea
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:21 AM |
|