IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pudra minerala, Mai buna decat fondul de ten sau pudrele normale?
happyCat
post May 20 2008, 11:05 AM
Post #31

Musafir

Fetelor, in Romania la Sephora se gaseste pudra minerala Bare Escentuals? Cat costa?
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post May 21 2008, 02:00 PM
Post #32

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Anul trecut cand a aparut pudra cu minerale de la l'oreal, mi-am luat-o. Nu am reusit sa o termin ca am folosit-o doar pe timp de vara. Nu m-a impresionat prea tare. Daca insisti prea mult se vede iar daca transpiri, eu una, aratam ....nu mai spun cum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acu' mi-am luat si fardul cu minerale(doar o singura culoare, asa de incercare). Rezista cat de cat pe peoapa (eu am o probl. cu fardurile ca mi se strang in pliul pleoapei) dar e cam dificil de folosit pensonul atasat iar cand ma dau is plina pe fata de particule de fard. Data viitoare cand mai am nevoie de pudra sau farduri le ocolesc.

+Quote Post
Magnolia
post May 23 2008, 01:28 PM
Post #33

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,826

Nici mie nu mi-a placut asta de la L'Oreal, mi se parea ca era prea vizibila pe fata, ca o masca. Pudra minerala tine mai mult daca e fixata cu un pic de apa (termala, preferabil), dar daca se da strat mai gros, se vede urat. Faza e ca nu se alege in general pentru calitatile ei de acoperire si durata extraordinare (poate cea bareEsentials e diferita, cel putin asa se zice, nu am folosit), ci pentru faptul ca e mai usoara pentru ten, nu blocheaza porii (trebuie cautata o formula fara talc, cea de la L'Oreal are talc).
Oricum, eu avand ten cu probleme, puncte si cateodata cosuri, o folosesc pt ca sper sa ajute tenul. Pana acum am folosit multi ani fond de ten, in fiecare zi. Nu zic ca fdt ar fi rau, mai ales dc e unul usor si de calitate.
Sunt f curiosa de pudra minerala de la i.d., ma gandesc sa o incerc, nu stiu inca cat costa, dar ma astept sa fie scumpa...

+Quote Post
bebe_maria
post May 23 2008, 02:34 PM
Post #34

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

din cate am vazut eu cea de la i.d. bare escentuals acopera mediu, exista fonduri de ten care acopera mai bine

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 8 2008, 10:12 AM
Post #35

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Mi-am luat Revlon Colorstay pudra minerala si am si l'Oreal (sunt la a doua cutiuta). Problema ar fi ca nu ma pot hotari pe care s-o utilizez, imi plac amandoua, cel putin deocamdata. Cred ca la Revlon sunt mai putine nuante si nu prea am ce alege.
Mie cea de la l'Oreal mi-a fost buna si vara si iarna (n-am mai folosit fdt decat rareori de cand a aparut pudra asta). Pe sub ea dau cu crema Bioderma matifianta colorata si o sa incerc si cu apa termala la sfarsit.

This post has been edited by ioannaraluka: Jun 8 2008, 10:13 AM

+Quote Post
janis
post Jun 8 2008, 10:35 AM
Post #36

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu.
hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti?

+Quote Post
Altheea
post Jun 9 2008, 12:52 PM
Post #37

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Janis, vichy e ok. Gasesti aici un topic intreg despre apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post Jun 9 2008, 11:06 PM
Post #38

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(Altheea @ Jun 9 2008, 01:52 PM) *
Janis, vichy e ok. Gasesti aici un topic intreg despre apa termala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Multumesc frumos, o sa studiez acum pagina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dahnah
post Jul 7 2008, 10:39 AM
Post #39

Contaminat
*

Member No.: 4,187

QUOTE(Magnolia @ May 14 2008, 06:08 PM) *
Kalua, pudra de care zici tu este i.d. bareMinerals, produsa de Bare Esscentuals si se vinde in magazinele Sephora (si se mai poate cumpara si de pe unele site-uri de specialitate). M-am uitat la compozitie si pare foarte faina, simpla, adica are numarul cel mai mic de ingrediente din cele pe care le-am vazut pana acum la alte pudre minerale, doar 5:
* Titanium Dioxide
* Zinc Oxide
* Mica
* Iron Oxide
* Bismuth Oxychloride.

Eu nu stiam de faza ca daca are multe ingrediente e ceva rau, ca deh toate in naturale si fiecare isi are rolul lui (am o lista cu fiecare ingredient si ce face). Atentie insa ca Bismuth poate crea reactie alergica. BE e cea mai renumita marca de mineral makeup, dar nu si cea mai buna, multe femei au avut iritatii tocmai de la acest ingredient.

Faza ca sa nu contina talc e mai mult de zvon (ca poate fi cancerigen), dar neconfirmat.
Vedeti ca unele ingrediente nu pot fi folosite pt. buze, cum ar fi Ultramarine (nu mai stiu daca doar cel albastru sau toate)

Nu e problema daca nu se vand la noi, fetelor... Ebay sa traiasca, preturi mult mai mici, chiar si platind posta. Nu ezitati sa cumparati de acolo.

QUOTE(janis @ Jun 8 2008, 10:35 AM) *
apa termala de care folositi la sfarsit? as vrea si eu sa-mi cumpar...dar sa pun peste pudra? am citit pe forum ca multa lume il foloseste asa, o sa incerc si eu.
hm...ma gandeam sa-mi iau de la vichy. ce credeti?

Buna si apa termala, dar garantat: solositi simpla apa purificata (eu ii adaug 2 picturi de lamaie pt ten gras), are acelasi efect. To set the powder. Alternative pentru cei care nu vor sa arunce cu banii in vant.

Cat costa la noi pudra minerala de la Maybelline? Stiu ca cea de la L'oreal e vreo 550 mii, nu? A incercat-o cineva?

+Quote Post
Dejerine
post Jul 17 2008, 03:50 PM
Post #40

Contaminat
*

Member No.: 4,279

eu am L'oreal, dar nu prea ma descurc cu ea

+Quote Post

12 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 09:21 AM