![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
intrebare de neavizat si ca sa fie informatia completa de ce nu va dati voi cu apa de la robinet? ce apa termala e aia si de ce-i grozava?
eu dupa ce-mi pun pudra imi umezesc palmele si le apas o secunda lunga pe obraji si gata. cute as a flower (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu folosesc aceeasi metoda. Numai ca nu-s cute as a flower (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu personal n-am folosit nici un fel de apa ever peste pudra. Dar consider ca omul cat traieste invata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca ar fi timpul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apa de-aici e foarte calcaroasa, asta-mi mai trebuie la tenul meu oricum uscat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Iar cand ma dau cu fdt si pudra transparenta nu ma mai dau cu nicio apa, nimic. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
M ati facut curioasa cu pudra asta, neaparat o sa mi iau si eu (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Kalua ce apa termala folosesti? This post has been edited by LostWhispers: Oct 14 2008, 10:12 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tanti profesoara Kalua,
Am fost cuminte si m-am prezentat la Sephora conform planului. M-a bibilit o frumoasa fata de origine filipino cred ca. Cu apa termala nu m-a dat fiindca a zis ca nu e nevoie. I-am explicat ca prietena mea a insistat de-a dreptul si ca va fi tare suparata cand ii voi relata lipsa apei termale de pe fata mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu s-a induplecat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Facusem planul de-acasa sa cumpar foundation spf15 si o perie (cea pe care o folosesc am cumparat-o din Germania in anul 1992 si mi-am zis ca totusi...rusinica) Treaba este ca pretul kitului care contine: 2 feluri de foundation- culoarea mea si una mai light (ma aranjeaza iarna mai bine), o pudra de-aia veil, 3 perii variate, un moisturizer plus un blush si DVD cu instructiuni ce si cum sa aplici, costa cu 10 lei mai mult decat foundation + perie. Asa ca mi-am zis ca e mai inteligenta miscarea cu kitu. Acu' ma simt posesoare autorizata de bare minerals. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si io vreau, si io vreau...dar in Romanica ce pudre minerale bune gasim? Scria cineva de Maybelline.. dar nu prea m-a incantat Maybelline`ul la celelalte produse folosite.
Am un fond de ten care nu mi-a placut de la inceput, L`oreal Accord Parfait...nici n`am nimerit culoare si mi se pare comedogen...asa ca m-as da pe pudra minerala...o sa ies si eu la vanatoare...produse Sephora se gasesc in Sibiu/Romania? stiti cumva? Multumesc. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, trebuie sa ajungi la un magazin Sephora. Sunt multe prin Bucuresti, dar nu stiu daca mai sunt in alte orase. Ce nu-mi place cuvantul asta 'Romanica'...tara noastra-i Romania, de ce s-o pocim asa?
M-ati innebunit cu pudra asta minerala, e musai s-o testez si eu. Bulina, good choice (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bubulina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vazusem si eu kitul ala si chiar m-am uitat mai intens la el, dar nu stiam cum ma voi impaca cu pudra (ca-mi trebuie sa ma dau de cateva ori cu ceva ca sa-mi dau verdictul), asa c-am zis s-o iau numai pe dumneaei prima data. Placeri maxime cu kitul, bubu! La inceputul lui noiembrie mergem la Praga si pe drum intr-acolo este un shopping center cu Sephora in el, cre' ca-mi mai iau o pudra ceva mai deschisa la culoare, tot pentru iarna. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedem cum o fi pe termen lung. Ce-mi place este ca arata foarte natural intr-adevar si face fata luminoasa cumva. De exemplu acuma mi se pare ca puteam sa dau cu niste "sanatate" mai multa in obraji. Pana imi intru in mana cu aplicatul.
Peria aia de concealer este dementiala!!! Dar sa stii Kalua ca foarte m-au imbolnavit si alea de ochi, m-am jucat un pic pe mana cu cateva...Poate la anul daca sunt cuminte...De curiozitate, cat costa kitul acolo? Sa speram ca fata mea nu se va razvrati de la ele ca altfel imi plac major!!! Empty mie chiar mi-a placut accord parfait si iti spun sigur ca nu e comedogen. maybeline nu place mie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:10 AM |
|