IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pudra minerala, Mai buna decat fondul de ten sau pudrele normale?
kalua
post Oct 15 2008, 02:12 PM
Post #71

Musafir

Noi n-avem sephora aici, eu mi-am luat chestii de la ei in Honolulu, deci preturi de USA. Nu le mai stiu de pe rost, dar la vanzarile online zice ca-i $ 60.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Oct 15 2008, 04:40 PM
Post #72

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bulina sa te smacuiesti fericita.
Pe site fix pe kit m-am dus insa nu livrau in Canada asa ca m-am procopsit cu un veil si am deja unul ( **** aici incape un cuvant de-ala 'fain' ) deci pe-asta il dau cadou la anul

alta chestie pe care vroiam s-o mentionez si-o fac aici, pesemne o stiti deja

am aflat in vara asta privind la o emisiune de profil cum ca intai punem FDT-ul apoi concealer-ul apoi illuminator-ul. Eu puneam anti-cearcan apoi FDT apoi illum insa de cele mai multe ori anti-cearcan nu mai puneam ca oricum nu vedeam vreo diferenta

Acum procedez in ordinea care trebuie si se cunoaste diferenta.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 15 2008, 08:29 PM
Post #73

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Romania, Romanica tot aia-i, Rox..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu mi-s patrioata...nu vreau sa starnesc discutii aci ca as deveni "ilegala", adica off-topic.
Ma rog, maine plec in cautare de pudra minerala...merg pe la Mall, ca acolo pot sa testez ce vrea muschiu` meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) numai tenu` sa ma tzina..ca ma cam irit daca incerc mai multe chestii deodata..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo fetele, am vazut ca a aparut si la Faberlic pudra minerala...e recent aparuta..vad ca incep toate firmele sa scoata pudra d-asta...pana o deveni o adevarata "facatura" .. si le transforma toate in pudra minerala, da` fara minerale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca asa se intampla. Asta de la Faberlic era 33 lei. Ati incercat`o cumva, indraznesc sa intreb??

+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 08:42 PM
Post #74

Musafir

Nu stiu eu cum sta treaba cu cea de la Faberlic sau Maybelline, dar am vazut-o aplicata (foarte bine si cu grija) pe cea de la L'Oreal, pe fata unei prietene. Nici nu suporta comparatie cu cea de la bare minerals, cel putin din punctul de vedere al faptului cum arata pe fata.

+Quote Post
Cindy
post Oct 16 2008, 09:43 PM
Post #75

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo, am vazut azi si la Revlon pudra minerala.
Eu mi-as lua meteoriti de la Guerlain.

+Quote Post
ToothFairy
post Oct 17 2008, 05:06 PM
Post #76

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Dragutelor, imi luai pudra...dar is in dubii : scrie asa pe ea:
Rimmel , Stay matte (pressed powder/poudre compacte)
+ NATURAL MINERALS (mineraux naturels)..fuse 23 lei...
Cum e? Eu zic ca firma Rimmel e rezonabila...ca momentan n-am sa dau 50 lei pe una mai ...fitoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ati incercat`o?
M-am dat pe fata cu ea, e ok, o simt totusi pe fata ( cel putin in primu` minut, apoi ma obisnuiesc cu ea cred) ..si nu prea-s obisnuita sa ma dau cu pudra...adica nu m`am dat cu nici un fel de pudra pana acu`.
Daca ati vazut-o, incercat`o, auzit despre ea una-alta, dati un semn.mersi

+Quote Post
angeldust
post Oct 18 2008, 11:35 PM
Post #77

Musafir

Imi zicea walpu ca s-ar fi deschis Sephora si la Arad, musai am zis ca ma duc pana acolo cand mai merg in vizita la neamuri. Dar tot Walpu imi zicea ca nu au atatea produse ca la Bucuresti de exemplu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
happyCat
post Oct 19 2008, 11:51 AM
Post #78

Musafir

Hmm, ma tenteaza si pe mine pudra Bare Minerals (am mai zis asta, cred). A aparut intr-un magazin la noi, dar nu am vazut-o pe raft, ci numai in magazinul online, deci cum o sa aleg eu nuanta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pudra costa vreo 18 lire, iar kitul de care zicea bulina costa 45.

Asa, sa o intreb pe Kalua: are putere de acoperire pudra asta, asa, cat de cat? Ca roseata mea din obraji isi face de cap. By the way, am fost la tipa care face tratament cu IPL si ea m-a trimis la medicul de familie, mi-a zis ca ce am eu seamana cu 'acne rosacea' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si ca trebuie sa urmez ceva tratament. Ufff, sper sa nu imi dea antibiotice ca eu de alea nu iau, stomacul meu e si asa zapacit. Asa ca merg sa vad ce zice madam doctor.

+Quote Post
kalua
post Oct 19 2008, 12:58 PM
Post #79

Musafir

Minimal, happy. Eu folosesc corectorul pe dedesubt daca am ceva de acoperit.

+Quote Post
happyCat
post Oct 19 2008, 01:46 PM
Post #80

Musafir

Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:38 PM