![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar cam ce-ar trebui sa faca veilul asta???
vezi ca e Mihail si Gavril acu sambata...eh? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eh!
hahaha ce crezi c-am uitat? las ca-mi shade bine cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) veilul fixeaza machiajul si ca atare rezista mai mult. E o pudra transparenta daca vrei, deci nu acopera eventualele probleme ale tenului. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa mine veilul de la bare functioneaza excelent peste foundation si coloru lor. peste altceva nu am incercat. Eu asa iti spusesem de la inceput ca numa cu veil nu stiu daca faci mare lucru (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tu mi-ai spus, dar eu dadusem send la comada si n-am mai apucat s-o anulez. M-am gandit ca poate am vreo revelatie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
am veil deja si-mi place, deci eu zic ca nu trebuie combinate musai produsele de la acelasi brand. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica are si MAC acum o pudra minerala misto (au si compacta, si de-aia imprastiata). Cum in Cehia n-au bare minerals la sephora, probabil mi-o voi lua pe cea de la MAC pentru culoarea de iarna.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am si eu o intrebare, voi care nuanta aveti, Mineral Veil? (nuanta mijlocie) Pentru ca va trebui sa-mi dau comanda de pe net, si nu-mi dau seama cat de deschisa sau inchisa este cularea. Tenul meu este un creol mai deschis, deobicei folosesc ceva beige (golden beige, warm beige), si imi este putin frica sa nu ma faca f alba/palida...
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns sa folosesc in sfarsit pudra minerala Bare Escentuals. Cred ca am avut eu asteptari prea mari, pentru ca nu ma da pe spate deloc. Nuanta am nimerit-o bine, insa parca se ''aseaza'' in pori si ii face sa arate mai mari ca de obicei, parca ies in evidenta nu stiu cum.
Mai perseverez, insa cred ca tot mai mult imi place pudra compacta de la Paula's Choice. |
|
|
![]()
|
|
janis dintre fete eu am veil-ul si cred ca am cea mai deschisa culoare 42941, cutia are 12g e micuta dar cu siguranta tine mult insa eu prefer Veil-ul de la Make up forever
happy dupa ce te pudrezi incearca sa faci trucul cu palmele umezite, le apesi pe obraji, si aceeasi figura pe frunte si barbie Pe nas excesul de sebum o absoarbe destul de repede. acum, tot eu am si pudra minerala de la MAC (imprastiata), am scris la topicul MAC mai demult, este pudra fdt cu SPF 15 Eu am folosit ani de zile pudra compacta + fdt MAC deci nu mai e nevoie de fdt separat, la cearcane trebuie lucrat putin insa in rest e o pudra ok. M-am pudrat cu ea azi sa vedem peste cateva ore ce comentez. Nu prea am avut cand s-o folosesc, important era s-o am! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Boala grea si asta |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolici, pe asta o ai (mie asta-mi face cu ochiul)?
(IMG:http://org84.zorpia.com/0/4594/29406114.6ca6e4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:59 AM |
|