![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ai de ce sa iti ceri scuze, pink, nu tu ai calcat in strachini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
... asa ca la revedere ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) you made my day (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Pink in sfaturile tale de departe mai pertinente se citeste si bunul simt intr-un final discutiile astea se vor o sursa de inspiratie pt un rezultat frumos. Aerele de "numai eu stiu ce-i frumos" nu-si au locul aici. ayleda distractie placuta la banchet. discutam des in contradictoriu fara sa devenim "soprane" explicatia fiind simpla: ne respectam partenerele de discutie tinand minte si ipoteza ca s-ar putea sa aflam ceva nou |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
e normal sa nu avem toate aceleasi pareri ca doar suntem oameni, si eu am patit sa am alte gusturi , am stat , reflectat si am zis "da asa e au dreptate" , acum depinde cat de maleabil esti la schimbare si la a accepta sugestii , unele pers nu le accepta
toata viata avem de invatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa va rog sa revenim pe subiect, ca nu are nici un sens sa incarcam tema cu altceva. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
creatza |
![]()
|
Musafir ![]() |
vreau sa stiu si eu cum asi putea sa ma machiez la banchetul pentru clasa a 8a.am o rochita negru cu roz.si tenul meu este foarte uscat.am tenul alb,parul saten si ochii caprui.Va multumesc!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi.
Iubita, la vistra ta, un pic de mascara (rimel) si un gloss fructat este de-ajuns. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa nu uitam o crema foarte hidratanta, chiar antirid, daca ai tenul foarte uscat. Aceasta trebuie sa devina o obisnuinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Di, eu zic ca ii merge si un fond de ten hidratant sau mai bine o lotiune sidefata pentru ten. In rest, nu stiu, si mie mi se pare ca e prea mica pentru un machiaj elaborat. |
|
|
![]()
|
|
Isi incarca fata degeaba, doar daca are imperfectiuni de genul acnee juvenila... Altfel, nu cred ca e cazul, Parerea mea, copila face ce vrea.
Pfui, unde nu mai am eu 14 ani, sa scap de toate mizgiliciurile in zilele cind vreau sa ma dau gagica ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
A venit toamna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Schimbam paleta cromatica. ! Revin cu machiaje de inspiratie toamna-iarna facute pe sister si pe o... prietena - doua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (P.S. Am gasit fotograf care sa ma ajute la pozulici)
|
|
|
![]()
|
|
Daca nu imi dai pozele, de omor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:48 PM |
|