![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cum adica este nesimtita? :o
si sincer.. am auzit de fete care aveau menstr. dar erau insarcinate. cum naiba, una peste alta? :-X |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu,cu riscul de a fi rautacioasa,pot spune ca fata asta despre care v-am scris este nesimtita.. :( daca era-n coma? tot nesimtita era caci nu simtea nimica |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pai cum sa nu simti cand esti insarcinata? Afli ca esti insarcinata cand incepe copilul sa dea cu picioarele in uterul tau? Nu simti nici o modificare a organismului? Nu folosesti metode contraceptive,nu observi ca nu ai menstruatie,nu bagi in seama durerile de burta,durerile de sani,nu bagi in seama faptul ca burta ta inceapa sa creasca? :fluierat:
Hai o data..ai comis-o..ai nascut..dar a doua oara? a treia oara? :-X Meg,nu cred ca era menstruatie aia,cred ca era o simpla sangerare,care a durat o zi doua,si oricum daca era fata desteapta trebuia sa ii dea de gandit asta.. Am auzit si eu de fete,care in prima luna de sarcina au avut o sangerare,cu un 'debit' si o durata mult mai mici decat are o menstruatie,dar asta doar in prima,maxim a doua luna de sarcina. |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Vi se pare normal ca o fata sa fie insarcinata si sa isi dea seama abia dupa 5,6 luni? :o Nu, si sincer consider asta culmea nesimtirii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ori e nesimtita ori e prosta de-a dreptul! :- :-
Bai...lasa-o-ncolo de treaba...e vorba aici de 5-6 luni...copilul ala nu e cat un pisic, organismul are nevoi mai mari (deh, cat pentru doi). Inteleg sa aiba menstruatie peste sarcina timp de 2-3 luni maximi dar 6 luni?? :o :o |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Am mai auzit si eu cazuri in care a continuat sa apara menstruatia peste sarcina astea sunt mai rare. Si cazuri in care fetele nici macar nu stiu care sunt simptomele de sarcina , aici mamele lor sunt principalele vinovate , pentru neinformarea lor si am vazut caz in care o fata la 13 ani s-a aruncat de la etajul 5 cand i-a venit prima data menstruatia , din cauza ca a crezut ca are vreo boala si nu a vrut sa fie o povara pentru familie .
Si am mai vazut cazuri in care la 27 de ani avea deja 6 copii , din cauza ca nu a stiut ca exista metode contraceptive , pentru ca in familia lor orice subiect legat de sex era tabu . Dar sincer sa ramai insarcinata si sa nu sti pana in a 6-a lunaaaaa :o si de doua ori :o :o Asta sincer nu pot sa cred ca e adevarat . :trozneala: trebuie sa fii chiar tampita sa nu iti dai seama. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Am mai auzit si eu unele chestii de genul asta dar sincer femeile astea mi se par de-a dreptul..........nu am cuvinte! Am intalnit si eu tipa care nu stia nimic de contraceptie si daca incercai sa-i explici se uita la tine de parca tu ai fi nebuna! :o Doamne ajuta! :'(
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
elly nu sunt ele vinovate de asta ci mamele lor si cei care participa la educatia lor .
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
QUOTE elly nu sunt ele vinovate de asta ci mamele lor si cei care participa la educatia lor . Ai si tu dreptate! dar nici pe mine nu m-a invatat mama mare lucru dar sunt destul de receptiva la ce pot invata pentru binele meu, al nostru! :-* :-* :-* te pup |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Se face educatie sexuala in scoala? Cand eram eu in generala au venit astia de la allways si ne-au dat tampoane :o :D, cu prezervative nu a venit nimeni.
La cat de mult a scazut varsta pentru primul contact, cred ca trebuie sa se inceapa din generala cu educatia. Ca de parinti nu mai zic, ei ar trebui sa fie primii, dar in functie de cum au fost ei crescuti, alte vremuri :fluierat:, poate nu considera necesara o discutie atat de timpuriu. Stiu si eu :fluierat: Pup si protectie :P :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:58 PM |
|