IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Vi se pare normal?
Diana.
post Jan 11 2006, 07:05 PM
Post #31

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Reveniti ontopic, va rog.  ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
blondina
post Jan 12 2006, 12:32 AM
Post #32

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

nu mi se pare normal deloc, dar poate femeia aia a avut un contact acum 6 luni sa zicem si apoi deloc si in tot acest timp a avut probleme (sangerari, na). cum sa se gandeasca la sarcina?  :-
anyway.. naspa :) nu as dori nimanui.. mai ales cuiva nervos ca mine..ca iese plodu' sac de draci  :hohote:

Meg, a avut contacte sexuale in fiecare zi. :fluierat:

+Quote Post
VisNetic
post Jan 12 2006, 08:57 AM
Post #33

Musafir

"eu tot nu am inteles DE CE e culmea nesimtirii sa nu stie??  ??? " spune Meg

cand vei fi insarcinata vei stii de la prima luna. O sarcina nu presupune numai lipsa/prezenta menstrei, in organismul tau se produc atatea schimbari incat numai cineva total nesimtit (scuze daca insist cu acest cuvant, dar chiar este cel mai potrivit) nu le poate.. simti.
Si nu vorbesc de "mariera burtii" ca efect vizibil pt ca e posibil ca nesimtita in cauza sa fie vreo dolofana by default....

sunt cazuri cand o femeie nu-si da seama ca este insarcinata si se trezeste la 40/50 de ani cu copilul in wc, din pacate, ei bine sunt mai scuzabile se pare pt ca menopauza cica este foarte dificila si foarte inselatoare. Personal n-am ajuns la menopazua dar si femeile care o patesc asa mi se par la fel ignorante si nesimtite, de fapt mai mlt pt ca se presupune ca au trait o viata si daca omul cat traieste invata... au trait cam degeaba, nu mai au scuza ca sunt mici si proaste.

ca sa nu mai vorbim de rusinea cu care saracul copil va povesti ca mami lui l-a nascut in wc! asta cand sunt mame care fac tot posibilul sa aiba un bond maternal cu acel bebelus inca de la primele luni de sarcina, ii pun muzica, il simt cum se misca in functie de orele zilei,  de lumina, de sunetele din jur.... comon, gata ca m-am enervat si cine stie ce mai zic!

+Quote Post
Xela
post Jan 12 2006, 12:07 PM
Post #34

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 145

Ciao tuturor,

Situatia in cauza o pot asocia general vorbind cu lipsa de cultura, influentata intr-o anumita masura de: lipsa interesului parintilor in a educa copii d.p.d.v. sexual, lipsa de suficiente informatii de la scoala si desigur lipsa ei de interes in a se cunoaste mai bine pe ea si ce inseamna de fapt o sarcina(semne, sfaturi, etc).

Sarcina se manifesta diferit la persoane diferite: poate fi o sarcina usoara(fara varsaturi, cu 10 kg puse doar pe tine sau chiar mai putin) sau grea si desigur o gramada de alte tipuri intermediare. Se poate intampla de asemenea sa ai menstruatie pe toata perioada sarcinii, la fel cum este posibil sa ramai insarcinata cand folosesti anticonceptionale..se intampla.

Poate intr-adevar ea nu a simtit acele stari evidente, clare de sarcina... Nu o condamn pt prima sarcina, dar trebuia sa mearga regulat la doctor si sa vada ce se intampla cu corpul ei (avand in vedere antecendenta sarcina), ce poate face...mai ales ca stia(si sunt sigura) ca sunt sanse sa ramana insarcinata.

+Quote Post
Pufu
post Jan 12 2006, 12:31 PM
Post #35

Tratabil
**

Member No.: 59

Chiar nu stiu de ce va surprinde asa de tare.... Sunt atatea persoane care nu se intereseaza deloc de problemele astea, din lipsa de cultura si ignoranta - clar - si tot atat de adevarat este ca sunt cazuri in care femeia are un ciclu total neregulat (menstruatia lipsind 5-6 luni de zile), situatii in care se spune ca ramai foarte greu insarcinata. Daca sarcina este una din cele usoare, daca mai are "norocul" unui uter retrovers si sarcina este vizibila abia mai tarziu....consecintele sunt cele din prima postare. Bineinteles, dupa doi copii, susnumita nu mai prea are scuze, dar...exista aceasta posibilitate.

+Quote Post
raly
post Feb 19 2006, 08:04 PM
Post #36

Tratabil
**

From: la comp
Member No.: 223

mmm..am shi io o vecina cu facultate femeia ::)
la vro 40 de ani asa cu doi copii mari care tocmai a fost la spital ca.o durea burta si a venit cu unu mic...na ignoranta si nesimtire!!!
chiar, acu serios mi se pare chiar nesimtire sa nu simti pe bebe cum da din picioruse vro 5 luni asa.. :o

dar na' never say never :fluierat: :-* :-X

+Quote Post
Alma
post Mar 8 2006, 12:48 AM
Post #37

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Fetelor, cateodata nici doctorii nu isi dau seama, culmea !
Eu cunosc o femeie de 45 ani care era in luna a 5-a si un doctor din America i-a spus ca a intrat in menopauza si ca din cauza asta s-a ingrasat....s-a trezit la 6 luni ca misca ceva in burta, iar dupa 3 luni a nascut copil cu handicap, e un caz trist, dar uneori se mai intampla.
nu doresc la nimeni... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:59 PM