![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
E ok si vrei sa incerci altul...asta asta ca nu esti foarte multumita de el, nu?
Apropo, s-au vazut ceva rezultate dupa tratamentul cu uleiul de ricin? Dupa ce ca sunt cum sunt, au inceput si sa imi pice, probabil se regenereaza sau habar nu am, dar ma frustreaza cand mai vad dimineata pe obraz cate una, doua, trei picate! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mie personal nu mi se pare asa mare fas permanentul genelor, dupa ce le dai si cu un pic de rimel deja imi par artificiale, iar machiajul teatral nu e nici pe departe in lista mea de must have (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
mie personal nu mi se pare asa mare fas permanentul genelor, dupa ce le dai si cu un pic de rimel deja imi par artificiale, iar machiajul teatral nu e nici pe departe in lista mea de must have (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ti s-ar parea daca ai fi avut gene cum am eu. Fara rimel arata bine, nici nu se vede ca e cu permanent, si pe poza cealalta am si specificat ca este mult exagerat rimelul, ca sa se vada mai bine efectul. Un pic de rimel nu cred ca tine de machiajul teatral...Dar fiecare cu gusturile lui. Sweet, la mine a functionat uleiul de ricin, ma dadeam aproape pt fiecare noapte pe gene si sprancene, si nici nu m-am machiat in aceste 3 saptamani, numai rar, si ma demachiam cat de repede posibil. Incearca-l, rau nu-ti face:) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sweet, si eu am probat uleiul de ricin si CHIAR se vede diferenta. Vreo luna l-am folosit seara de seara si chiar s-au lungit si indesit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu le-am si tuns ca mi s-a parut ca am varfurile arse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place machiajul dramatic sau teatral, cum ii spune Chinte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Desi nu cred ca este chiar cazul aici.
Atunci o sa incerc si eu uleiul de ricin, desi ma cam enerveaza consistenta lui. Solutia aia de la Mavala nu m-a ajutat deloc. Poke, si eu mi le-am tuns o data si tind sa cred ca am exagerat putin, aratam beyond ridicol! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 7 2008, 11:39 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu paream cam neterminata, dar in scurt timp s-au vazut schimbarile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum m-a apucat o lene (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am renuntat la ulei, dar o sa reiau din octombrie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
De ce din octombrie? In loc sa faci acum, cand esti in vacanta si ai mai mult timp liber...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine nu cred ca s-au vazut schimbari, in urma taiatului. Acum ma tenteaza rau Hypnose, cred ca mi s-ar potrivi mie. Sa vad daca incumet acum sa dau atatia bani pe el.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uleiul de ricin e f bun. Eu incep sa dau hypnose-ul deoparte in favoarea lui Faux cils, YSL, e mai natural efectul si mi se si curbeaza. Insa tu, sweet, ai avut din asta, deci stii f bine.
|
|
|
![]()
|
|
Deci ti se pare mai bun YSL Faux Cils decat Hypnose? Intr-adevar am avut 2 tuburi YSL, de aceea eram curioasa si de Hypnose.
Walpu, spuneai tu intr-un timp de o cunostinta care aduce tot felul de cosmetice...mai e cumva valabil? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 9 2008, 01:09 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai am legaturi cu persoanele respective, pentru ca nu au mai adus de mult timp nimic. Creioane si din astea mi-am luat din Flavia, de la cineva pe care cunosc tot asa de mult, insa fdt, mascara ce mi-am luat tot de prin free shopuri, fie ce-am mai gasit aici la noi spre unguri, fie cu plecaciuni pe la cine a mai calatorit.
Mai, hypnose mie mi-a placut mult timp, am avut vreo 5; asta ultimul mi se pare prea lipicios, poate o fi lotul sau de la caldura. De placut inca imi mai place, insa YSL-ul mi le separa mai bine si le incarca mai putin. Oricum, amandoua raman pe toplist la mine. Inca mai zic ca volume couture de la max factor m-a surprins pozitiv, ca cel mai ok rimel de drugstore, insa e clar de zi, ca e f natural. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:21 AM |
|