IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Permanent pentru gene, , Totul despre gene
Philia
post Jul 9 2008, 07:33 AM
Post #31

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Sweet, pai din octombrie ca o sa traga colega de mine (si eu de ea) sa ne dam.
Aci uit, imi e lene si tot asa. Acolo insa n-am scapare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jul 10 2008, 03:03 AM
Post #32

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, atunci pe tine te cred pe cuvant cu Hypnose. Ce nu mi-a placut la YSL, as far as I remember, a fost doar ca s-a terminat cam repede, uscat in tub, si era parfumat, ceea ce nu stiu cat de bine este pentru ochii nostri sensibili.
Volume Couture asta nu se gaseste la noi, nu?

Phili, foarte dragut ca va intelegeti asa bine! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
janis
post Apr 13 2009, 02:03 PM
Post #33

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

M-a tinut aproapte 2 luni permanentul de gene. Vara asta sigur repet permanentul, a fost atat de comod, mai ales la mare sau la piscina, nici nu trebuia sa ma dau cu rimel, ma dadeam foarte rar. Pentru mine, avand gene foarte subtiri si drepte, a fost solutia perfecta. Anul trecut am facut un tratament de 3 saptamani cu ulei de ricin (in fiecare noapte) inainte de permanent, anul acesta o sa incerc de pe acuma, sper sa ma tina pana la inceputul verii entuziasmul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu mi s-au degradat genele dupa permanent si nici nu-mi cadeau, e drept ca le dadeam cateodata cu ulei de ricin...

Cate probleme cu genele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cu tenul n-am probleme, defapt cu nimic, dar geneleeeeee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ....cred ca sunt singura mea obsesie.

Edit: Sweet, am incercat si L'Extreme dupa Virtuose, si imi place mult mai mult, mi se pare ca incarca mai putin genele.

Am gasit o chestie interesanta si relativ noua: http://www.latisse.com/, nu cred ca as recurge la asemenea metode, dar is foarte curioasa, peste 2 saptamani incep modulul de oftalmologie, si am s-o intreb pe conferentiara de la clinica ce parere are.

Ah, si inca ceva, ma scuzati ca tot dau edit, nu se poate sa schimbam titlul topicului? In "totul despre gene", sau pur si simplu "permanent de gene", ca altfel sunt foarte off topic.

+Quote Post
Cleo
post Apr 13 2009, 04:20 PM
Post #34

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

deci vesnicia tine numai 2 luni!?
sa pui o poza data viitoare sa vedem indeaproapre ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 13 2009, 04:59 PM
Post #35

Musafir

Cleo, da o pagina in urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A pus.

+Quote Post
janis
post Apr 13 2009, 05:05 PM
Post #36

Obsedat

Dar sa nu va uitati la poza aia super rimelata...Niciodata nu dau cu atat de mult rimel, nici macar cu un sfert din cantitatea de acolo, am dat numai pt poza sa se vada mai bine, dar chiar acuma ma uitam ce urat a iesit, se vede si arata mult mai bine pe poza fara rimel.

Multumesc pentru schimbarea de titlu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2009, 08:07 PM
Post #37

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(janis @ Apr 13 2009, 03:03 PM) *
Cate probleme cu genele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cu tenul n-am probleme, defapt cu nimic, dar geneleeeeee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ....cred ca sunt singura mea obsesie.

Janis, te invidiez daca asta e singura problema. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am o infinitate de probleme: fizice, psihice, existentiale...Fiecare zi este o provocare pentru mine in halul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deci tu spui ca ai fost incantata de rezultate? De fapt chiar sunt vizibile in poza... As incerca si eu, macar de curiozitate. Scapi astfel si de 'totura' clestisorului de gene, nu ca eu l-as fi folosit vreodata.

+Quote Post
janis
post Apr 13 2009, 08:59 PM
Post #38

Obsedat

sa nu ne bagam la probleme existentiale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu vorbeam de corp, daca as avea genele dese si frumoasa si volum la par as fi tare fericita, si as putea dormi cu jumatate de ora mai mult in fiecare dimineata, nu ca as fi eu perfecta, nici pe de parte, dar cu celelalte chestii m-am impacat deja, dar cu genele astea...

eu n-am folosit niciodata clestisorul, mi frica de ea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

daca vrei sa-ti pui permanent sa te duci la cineva la care ai si vazut cum lucreaza, ca poate iesi si foarte nasol, chiar in acest topic vorbea cineva de genele in forma de tub...

sa te uiti pe site-ul la care am pus link (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:10 AM