![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Mersi mult de opinii si daca a mai patit cineva ceva asemanator sau daca mai aveti de impartasit impresii as fi mai mult decat incantata sa aud...va tin la curent...daca vreti sa mai aflati ce se va mai pterece.
In legatura cu egoismul...e clar ca amandoi avem doza noastra, insa nu incape indoiala un moment ca ne iubim...cred ca am ajuns sa il iubesc dupa ce ne-am despartit mai mult decat il iubeam inainte...si asta nu neaparat pe plan amoros, cat il iubesc pentru omul care este... dupa discutia noastra de 7 ore...in care am lamurit f multe lucruri, mi-a spus ca a ajuns si el sa ma iubeasca mai mult decat ma iubea inainte.... Pot parea ca ma contrazic, reamintesc, problema mea e ca simt ca spatiul nostru intim a fost distrus...in ceea ce ma priveste. Unele prietene imi spun ca se va reface dupa ceva timp... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ei hai ca pe mine chiar ma 'nerveaza problema asta.cum mama masii timp de 2 ani de zile nu-si da seam ce are langa el,si brusc dupa despartire navaleste iubirea?poi 2 ani de zile ce a facuuut?mie chestia asta mi se pare cam in felu' urmator.....cand te desparti,vrei pers respectiva inapoi pt ca:ti-e f greu singur,nu mai vrei sa treci prin chinul de a face o relatie rezistenta(ma refer la toata treaba cu increderea,fugareala si suspiciunile),si ti-e frica ca s-ar putea sa nu gasesti ceva mai bun. deci nu pt ca iubesti f mult pers.,ci pt ca s-ar putea sa fie the best you can get
coerenta? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy imi place cum gandesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nici eu nu o puteam zice mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Sincer, eu nu inteleg care e problema la urma urmei: titlul zice una, posturile alta, sorry, prea multa imbirligatura si incurcaceala de mate...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
L4rr4 - cam asa mi-a facut si mie. S-a despartit de mine brusc si din senin dupa o relatie suficieeeeent de lunga, a stat o luna pe craca, nu a fost cu nimeni si apoi s-a intors la mine. Eu am zis da, ca deh... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...si dupa 3luni m-a lasat din nou (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) fara nicio problema, uitand de promisiunile si conditiile impuse cand ne-am impacat....
Acum, faci ce vrei, nu e scris nicaieri ca o fi si al tau vreun (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) . Poti sa treci peste si sa aveti o relatie faina dupa, sau poti sa risti sa ti-o furi din nou in scurt timp. Daca a facut o data o tampenie, o poate repeta cu usurinta in stil mare si a 2a oara... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi nu avem un raspuns pentru tine pentru ca in viata este bine sa iei hotararile singura, mai ales alea ce tin de ''corason'' (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tu stii cel mai bine daca esti sau nu dispusa sa-l primesti inapoi dar un lucru nu uita: ''lupul isi schimba parul dar naravul ba!'' Iar trecutul greu se poate sterge cu buretele si uneori chiar deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
l4rr4...da fetele au dreptate nimeni nu are un raspuns pentru tine..trebuie sa il gasesti singura...sa iti dai seama daca vrei sa mai fi cu el, chiar daca zici ca il iubesti....ar fi bine sa stai sa te gandesti daca merita sau nu, daca merita sa treci peste aceasta escapada a lui, daca nu cumva o sa o faca din nou, tu il cunosti dupa atata timp si trebuie sa stii ce ai langa tine.....
eu cred ca el face parte din categoria barbatilor care realizeaza ca au pierdut cum zic ei..vremea cu o singura fata cand puteau sa se distreze fara obligatii, fara sa dea raportul, fara sa fie nevoit sa sune, etc, si acum impins sau nu de altii a vrut sa vada ceea ce ar fi putut avea daca relatia asta nu ar mai fi fost si poate chiar nu ii place si isi da seama ca ceea ce cauta are de mult langa el.... asa ca poate ar trebui sa ii mai acorzi o sansa si daca o face a doua oara atunci sa nu te mai uiti inapoi niciodata.....succese si sper sa revi cu vesti bune! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
" Lucrurile intre noi nu mai erau f ok, ce-i drept si eu tot mereu puneam problema despartirii...insa iubindu-ne atat de mult ne-am gandit k vom suferi... "
Eu aici m-am pierdut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai fa o pauza, mai intalneste-te si tu cu altii ... apoi vedeti-va din nou la o discutie de 7 ore sa vedeti ce iese. Eu pariez ca o sa-ti treaca pana atunci. S. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
deci....
eu zic sa pui punct. nu stie ce vrea, iar daca parintii lui au intervenit eu nu dau sanse. probabil ca sunt persoane care nu agreaza relatia voastra si vor pune continuu piedici. el a pierdut zidul de rezistenta si va cadea a doua oara mai lat. cealalta tipa este un subiect insignifiant. nu stii daca s-au vazut de mai mult de doua ori. o alta interpretare ar fi faptul ca tu l-ai sufocat un timp si a vrut sa isi castige libertatea. chiar luna trecuta voiam sa pun capat relatiei mele de 4 ani si ceva datorita faptului ca partenera a dat iama in mailul meu si a inceput sa se delecteze cu subiectele. asta se numeste sufocare. si poate fi si la voi valabil. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
"Mai fa o pauza, mai intalneste-te si tu cu altii"
Daca fac asta nu ma mai intorc cu siguranta, nu am vrut sa incep o noua etapa pana nu termin definitiv cu cea veche...nu imi place sa amestec lucrurile...tocmai asta incerc sa ma decid: merg mai departe sau mai raman sa vad daca mai merge relatia. leo, in ceea ce priveste parintii lui, sunt foarte protectori si cred ca s-au cam speriat vazand ca ne merge asa bine...sa nu cumva sa se insoare baiatul lor...asa cum au alte exemple in familie si de care se tem(nu ca s-ar fi pus vreodata problema asta...dar cine stie cum gandesc parintii...) Si in legatura cu sufocarea...sunt de acord ca ne-am sufocat reciproc, el este foarte gelos si am alunecat implicit pe panta asta, el facandu-ma si pe mine suspicioasa, vazandu-l pe el ca se lega de toate lucrurile (si iti spun cu mana pe inima ca nu a avut niciodata motive...nici nu va avea, pur si simplu nu ma intereseaza sa il insel)... Care este leacul? Ce simte un baiat dupa ce scapa de "sufocare"? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:47 AM |
|