![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu sper sa nu se descurajeze, si am sa spun de ce facind citeva comentarii la cele mai prolifice autoare. Szi- condei de realist vesnit in cearta cu lumea, acida, "je m`en fich-ista" cu penita ascutita; Teo- stil aparent facil , plin de umor, dar plina de miez si de un "ceva" care te pune pe ginduri; Kary- stil profund, o bogatie interioara, un dar de a scormoni lucrurile si de a trece de "fatada", un dar de a te invita la meditatie special; Aratati-mi cite "redactorite" care scriu pe la revistele de femei au un "ceva" special in scriitura. Va spun de acum cite: PREA PUTINE. In afara de: Aurora Liiceanu, Simona Catrina, Alice Nastase, Floriana Jucan... e LINISTE SI PACE! LA CAM ATIT se reduce lista celor care scriu BINE! In conditiile in care piata PUTE de reviste de femei! Parerea mea e ca ar trebui sa fim MINDRE ca le avem printre noi pe toate fetele care au curaj sa scrie. Si sint convinse ca mai sint multe altele care au talent, dar nu si-au luat INCA inima-n dinti sa scrie... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cine zice ca nu suntem mandre?
Eu le citesc cu drag pe toate. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca mai am de lucrat la modul de a scrie, mai am multe de invatat, si cred ca ai timp sa inveti la orice varsta. Eu sunt mica, totusi, nu pot sustine ca am experienta si ca sunt grozava, alta mai buna ca mine nu e, pentru ca m-as minti in primul rand pe mine. Stiu ca pot mai mult, stiu ca am de invatat si mai stiu ca in timp, o sa faca articole frumoase, pe care le fac, in primul rand pentru mine, nu neaparat pentru a fi publicate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu citesc cu placere toate articolele "redactoritelor" noastre si, chiar daca unele articole sunt mai bune decat altele, apreciez ca-si fac timp sa astearna gandurile pe hartie si le impartaseasca cu ceilalti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu am o nedumerire... criticam stilul lu Lexie sau continutul articolului?
Ea a vrut sa atraga atentia asupra lucrurilor care se pot intampla daca pustii astia NU sunt tinuti sub control! Si a reusit sa atraga atentia, daca ne uitam la reactii! Aceeasi treaba am facut-o si cu "Masura zero" si nimeni nu s-a suparat! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Iar fetele care au urmarit ieri seara emisiunea lui Capatos pe aceasta tema, emisiune in care nu se zicea mai nimic interesant ci numai balarii, pot confirma ca articolul lui Lexie e mult mai bun decit emisiunea aia fara cap si fara coada, din care nu s-a inteles absolut nimic, daramite sa mai stirneasca si reactii, indiferent care ar fi putit fi acelea...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi cer scuze pentru tot. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bai, bine ca ne-am linistit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eu chiar sper sa aiba parintii grija de puii lor, fie ei rockeri, emo sau orice altceva. Important e ca toti sunt copii si toti sunt usor-inflentabili. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
interesant.
am mai aflat ceva nou azi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg de unde problema cu rock'ul, punk'ul si alte genuri muzicale... Nu am nimic nici cu emo kids, fiecare cu alegerile lui, chiar si de turma. In fond tot noi alegem turma din care vrem sa facem parte, nu ne impinge nici scoala, nici parintii, nici filmele, nici sinucigasii, care sunt de toate felurile nu numai emo. Din intamplare chiar citisem si eu despre fata care s-a sinucis, inainte sa citesc articolul tau Lxn, si nu era nimic de emo, era mentionat ceva ca suferea din dragoste si nu mai voia "sa fie o povara" pentru mama ei.
Ca sa fii o parte dintr-un grup(lucru care e absolut normal, suntem fiinte sociale) faci de cele mai multe ori compromisuri, dar nu cred ca te poti schimba radical. Mai ales ca adolescent cand stii ca doar tu ai dreptate si nimeni altcineva nu te intelege. Ca idee eu ma imbrac in negru... dar nicidecum in vre-un stil anume, asa imi place mie sa ma imbrac in negru si atat... Mie si prietenului meu ni se zice mereu ca suntem "roackeri" doar pentru ca ne imbracam mai mult in negru sau culori inchise. Suntem mereu gata sa judecam pe oricine, incepand cu mine, ca doar fiecare detine adevarul lui absolut. Emo sunt in marea majoritate "fake", si toti au nevoie de atentie, pentru ca daca ai suferi pe cat spun ei ca sufera, chiar nu ti-ar mai pasa sa-ti iei tricoul roz sa se asorteze cu suvita din par. Cred ca mai mult decat orice, copii emo sunt copii zilelor noastre cu probleme psihice din cauza ca parintii nu mai au timp sa se ocupe de ei, sau nu stiu sa se ocupe sau vor pentru copii lor o viata libera si cu posibilitatea de a alege cum presupun eu, ei nu au avut. Am o prietena care mi-a spus ca ea pur si simplu nu vrea sa fie ca parintii ei. Bineinteles ca asta nu inseamna ca frumusetea ei de fetita o sa iasa neaparat un copil sinucigas, sau rasfatat sau mai stiu eu cum. Si pentru fetele care dau vina numai pe parinti, din experienta proprie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) zic eu ca degeaba s-au straduit ai mei cu mine, eu sunt un gica contra al familiei, zic eu in bine. Dar, asta e alta discutie, si deja m-am intins cam mult, doar ca am citit tot topicul de la un capat la altul si mi-au rabufnit parerile. |
|
|
![]()
|
|
No, acum sa va spun pararea mea legata de subiect, punctual , ca sa se elimine din start orice posibilitate d einterpretare
1. Curentul emo in muzica e aproape inexistent drept curent in sens propriu; muzica e de influenta goth cu punk si ceva tinguieli de balade rock, ceva influente minore de dark; nu exista nici o trupa atit de puternica ca sa putem vorbi de un curent in sensul propriu al cuvintului; spun asta pe baza melodiilor ascultate de mine, nu pe ce zic altii. 2. Subcultura emo devine periculoasa in cazurile copiilor cu probleme : - familii dezorganizate - familii cu probleme de comunicare parinte/copil - copii lipsiti dei educatie facuta pina la adolescenta; educatia nu incepe atunci, ci inca din momentul in care bebe incepe sa mearga de-a busilea - copii cu parinti "moi" care nu sint in stare sa isi struneasca copilul ( si nu ma refer la pedepse fizice sau psihice, la urma-urmei, adultul il poate manipula mult mai eficient pe copil decit copilul pe adult) - copii din familii cu antecedente in violenta: un copil abuzat sau care traieste intr-un mediu abuziv se poate transforma in grupul de copii intr-un lider abuziv si manipulator cu ceilalti, urmind instinctiv si inconstient modelul vazut acasa - copii labili psihic nedescoperiti sau ignorati de catre parinti, familie, scoala 3. Orice copil care intra in categoriile de mai sus poate deveni o victima, si nu neaparat a curentulului emo, ci aproape a oricarui grup. "Ghinionul" lui EMO e ca acum e la moda, ca pustii il considera cool. Si da, in conditiile de la punctul 2, emo poate fi periculos. Am fost si eu zbanghie inadolescenta, eram "punk" inca din 1987-1988, pe vremea cind nici nu se stia prea bine ce e aia "punk"; ca orice copchill de 15 ani am fost atrasa de tunsoarea cu codita (da, am avut asa ceva si a iesit scandal la scoala, insa facut parte din elita elevilor, nu mi s-a intimplat absolut nimic!), mi=am facut cite 3 gauri in fiecare ureche, imi faceam freza ciufulita si ma machiam cu negru. Pentru ca NU mai era nimeni ca mine. Chestiile astea le vazsem la mare, la turistii straini adolescenti si mi se parea super ca asa POT IESI in evidenta. Negru am purtat si port si acum, la 35, pentru ca sint blonda si imi place cum imi sta. Insa una e sa porti negru si alta e s aporti haine negre nespalate si lalii, care stau ca pe gard, doar ca vrei sa fii "cul". 4.EMO e trendy penru ca ii face sa simta ca apartin unui grup care socheaza si astfel se simt bagati in seama si spera sa fie luati si in serios. Pentru unii e un strigat mut de ajutor, pentru altii e normala zbangheala adolescentina, cind te iei cu toata lumea la trinta si te crezi buricu` pamintului, desi esti un mocos. Cert e ca parintii trebuie sa fie cu ochii pe copiii-adolescenti ca pe butelie, pentru ca e perioada cea mai periculoasa din viata lor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:29 AM |
|