![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
offtopic: S. , cred ca suntem din aceeasi generatie, ca si noi faceam schimb de timbre la bloc! Asta o uitasem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
offtopic: Eu faceam schimb de surprize de la gumele de mestecat. Mama, mama, ce ne-am bucurat ca au aparut si la noi gume moi si nu din alea tari, comuniste cu aroma, cica, de portocale.
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Absolut offtopic: Maat, dacă scoţi vreodată produse promoţionale eLady, vreau un kilogram ca să le īmpart cunoscutelor mele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
După mintea mea, īntr-o lume perfectă tristeţea ar trebui să fie ilegală după 2 zile. Ni se duc zilele şi duse rămān, păcat de fiecare clipă tristă. Nu cunosc personal vreun adolescent emo, i-am văzut prin Bucureşti şi par a fi din ce īn ce mai mulţi. Resemnare şi renunţare, asta īmi inspiră. Maşinuţe de tārāt ditamai gentoaie goale. Unde este bucuria lor de a trăi? Le-aş da o hlizeală de la mine, de-aş şti cum să fac. Poate că şi voi vreţi să ajutaţi un copil trist să-şi regăsească vitalitatea. Data viitoare cānd mai văz une emo de-ăsta mic īn tramvai am să-i zāmbesc. Iete aşa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropos de 12 ani: aveam o oareşcare implicare emoţională cu Răzvănel, celălalt comandant de grupă cu care făceam generoase schimburi de scatoalce. Odată ne-am jumulit şnururile roşii aşa de rău, că păreau franjurii de la cuvertura din sufragerie. Ehe, avem deja 16 ani cānd apăruseră gumele alea roz cu surprize "love is ..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ofer recompensă babană cui ştie cum se numeau gumele alea. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hai c-am deviat de tot, dar nu pot sa ma abtin sa nu intreb: "Cumva guma care stergea cuvantul sida de pe ecran?" Eram mica si inocenta pe atunci. M-am chinuit o gramada sa aflu ce naiba e produsul din reclama aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Voi nu cumva va referiti la gumitele Turbo cu surprize? Eu cred ca mai am pe la parinti citeva mii de masinute de-alea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Alea cu "love is" in mod sigur vor fi stiute de fetele mai tinerele, babele ca mine au ramas la Turbo... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zau, Dore, ca nu inteleg la ce produse promotionale te referi, (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) lumineaza-ma! |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Orice chestii pe care să scrie eLady bre, ştii tu. Dau linkul adesea, dar nu primesc feedback. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, pai si eu am prins guma Turbo! Si ce mai mestecam eu prostii de-alea! Si Hubba buba cu diverse arome, bineinteles! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ahh chiar si guma cu aroma de cola! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si ce ne mai placea sa facem schimburi de surprize pt albume, aveam o groaza: cu animale, Sailor Moon, apoi cu fotbalisti (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Mda, dar majoritatea nu isi mai traiesc copilaria asa acum. Monica Tatoiu, despre care eu credeam ca este o femeie inteligenta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , a spus in tot felul de emisiuni, reproduc: copiii din ziua de azi isi incep viata sexuala la 10-12 ani, si care e problema, foarte bine, sa experimenteze! What? am pierdut eu ceva? Daca spui chestia asta pe posturi publice, copiii care te iau drept un model si sunt influentabili, ce sa mai creada? Cat despre emo, nu stiu daca am vazut asa ceva sau nu, insa am vazut aparenti emo (dpdv al aspectului exterior, really really freaky honestly). Nu stiu daca aveau ei drame interioare, dimpotriva se manifestau foarte sugestiv cu partenerii, copii care erau jumatate cat mine! Eu sunt o persoana foarte foarte open-minded, dar totusi...parintii astia chiar nu ii vad, nu se ocupa deloc de ei?! Cum naiba sa arati in halul ala, care o parere total obiectiva nu mi se pare deloc nonconformist, ci chiar respingator!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
De curiozitate m-am uitat si eu pe forumul unor emo kids si am citit un pic. Sincer, copii de de pe forumul acela mi se pareau doar deghizati in emo. Am dat si peste o povestioara naiva rau, dar la copilasi e scuzabil. Temele abordate: sentimentul ca esti neinteles de cei din jur, dragostea neimpartasita si sensibilitatea/vulnerabilitatea - teme specifice oricarui adolescent. Finalul: happy si aplaudat de majoritatea!
Cunoasteti vreun adolescent care sa nu fie asa? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am citit mai pe sarite insa as spune si eu ceva.
emo sau nu, adolescentii din ziua de azi au alte preocupari decat cele pe care le-am avut noi, anormale (pt noi cei din alta generatie) si foarte firesti (de cele mai multe ori) pt ei Hai sa va ingrozesc putin cu exemple: sexul anal pe banchetele din spate ale autobuzelor scolare, anal pt a pastra o pseudo-virginitate pt ochi iscoditori de parinte sau pt a evita o sarcina nedorita. Marijuana si suratele ei: hashish, pot, cannabis etc sint ceva foarte acceptat si FOARTE des folosit, eu lucrez in asigurari si desi-s ilegale ii acceptam cu tarif standard si pe fumatorii ocazionali de ierburi. Angel care ma surprinde de foarte multe ori cu posturile ei, nu pt ca n-as sti cat de desteapta e ci pt cat de matur si clar gandeste in situatii unde deocamdata e totul teorie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Socoteala de-acasa cu aia din targ nu se potriveste de foarte multe ori. Ce-avem noi in minte pt copii nostri cu ce-o sa iasa nu se muleaza 100% niciodata. Educatia pe care le-o dam este esentiala in ce va sa vie pt ei insa e FOARTE greu sa pastrezi linia dintre cat e permis ca sa nu-i stirbesti personalitatea si ce trebuie restrictionat. De dat din gura poate oricine s-o faca, realitatea e cu totul alta. Am un copil bun insa 10 ore din zi e intr-un anturaj ce provine din toate mediile sociale si de multe ori din cele de jos, cu interese si preocupari care de multe ori ma lasa cu gura cascata in mod neplacut. Eu am w-endurile si cateva ore pe zi sa lupt impotriva proastei influente. O avea iz de bocet ce spun dar nu este, e doar realitatea careia trebuie sa-i fac fatza zilnic pt ca imi pasa. O suna ca un soi de pleonasm "parinte caruia ii pasa" insa sint ingrijorator de mult cei care-si lasa copii sa zburde liber sa-si modeleze ei singuri, fara pic de indrumare, personalitatea Splendora mi se pare foarte negandita (ca sa fiu blanda) fraza "se sinucid din teribilism". se fac multe din teribilism insa se fac cu scopul de a vedea efectul teribilismului asupra celor vizati. Daca se sinucid pt a impresiona cum "profita" ei de efectele impresionarii? Cazurile de depresie sint foarte frecvente in ziua de azi. Foarte! Si un psihic bolnav e mult mult mai periculos, de multe ori, decat cancerul sau alta boala hai sa spunem incurabila. Aici la 16 ani se iau permisele de conducere si un mare procentaj din accidentele mortale sint cu tineri la volan care nu-i de-ajuns ca nu au experienta de sofat dar zboara pe roti si asta sub efectul drogurilor si alcoolului. Cu alte cuvinte si societatea are o mare vina pt efectele negative din viata unui adolescent (emo sau nu) pt ca le furnizeaza generos "instrumentele" distrugerii |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sunt de acord cu tine, adolescentii din zilele noastre au alte preocupari fata de cele pe care le aveam noi la varsta lor, la fel cum probabil si ale noastre au fost diferite fata de ale parintilor nostri. Si, asa cum am mai spus, si ai spus si tu, sunt multi parinti care nu prea sunt preocupati de copiii lor.
Adevarul este ca si eu sunt cam ingrijorata cand ma gandesc la anii care urmeaza, noi intram in adolescenta acum (cel mare implineste 13 ani), stiu ca ma asteapta vremuri grele. L-am intrebat si eu pe-al meu daca stie despre emo-kids, daca exista pe-aici si care e diferenta fata de goths, auzise el ceva, dar nu stia prea multe detalii si nici nu pare a fi prea interesat de vreun curent dintr-asta. Sper s-o tina tot asa. This post has been edited by pescarush: May 18 2008, 09:25 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:32 AM |
|