IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Doamna - definitie
Dore
post Jan 10 2006, 08:52 PM
Post #1

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Care este definitia unei doamne?
Avem in jur multe femei, pe care le cunoastem mai mult sau mai putin.
Cum recunoastem o doamna - ce calitati trebuie sa aiba o femeie si ce defecte trebuie sa-i lipseasca pentru a putea fi catalogata drept doamna?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 10 2006, 09:05 PM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Dore ti-o dau exemplu pe draga mea mama: desteapta, frumoasa (asta nu neaparat pt definitie), diplomata si sincera, intotdeauna vede ce-i bun in oameni, curata si frumos (nu luxos) imbracata este genul care iti inspira respect fara a trebui sa deschida gura .... imi place sa cred ca intr-o buna zi fetita mea va vorbi la fel despre mine.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 09:05 PM
Post #3

Musafir

Buna intrebare si destul de dificila?
As vrea sa incerc ceva insa mi-e frica sa nu dau cu batul in balta!
In primul rind este femeia de linga mine, femeia care mi-a dat viata, si femeia care va pleca de linga mine!!! :floricele:
O Doamna este acea femeie care copilul cu grija si-l creste,o Doamna este femeia care cu dragoste sotul si-l iubeste, o Doamna este femeia care pe barbat nu-l pizmuieste!!!
La Multi Ani  DOAMNELOR!!! :floricele:

+Quote Post
angeldust
post Jan 10 2006, 09:45 PM
Post #4

Musafir

Pentru mine "doamna" este o femeie care impune respect prin tot ce face ( nu il pretinde ,il impune instinctiv ) , stie cand sa taca si cand sa vorbeasca , stie sa fie obiectiva cand se cere , stie sa glumeasca cand e cazul.
Si ar mai fi multe.... eu una recunosc o Doamna imediat asa cum recunosc si faptul ca eu nu am fost si nu o sa fiu vreodata o "doamna" pentru ca nu simt nevoia si nu se potriveste cu firea mea complicata  :P

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 06:51 PM
Post #5

Dependent

Group: Membru
Member No.: 65

eu stiti cum recunosc o doamna. domana e femeia in jurul careia nu prea imi arde mie sa mai zic si cate o marlanie. ma rog...eu prin doamna oricum vad ceva peste 35 oricum. da e genul ala fata de care nu vrei sa scotii injuraturi pe gura.

+Quote Post
Diana.
post Jan 11 2006, 07:11 PM
Post #6

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O doamna... Femei sint multe, insa prea putine dintre ele se pot numi doamne.
Tine de educatie, de auto-control, de bun-simt, de nivel (si nu obligatoriu de studii)...

Cite dintre femeile de linga noi mai au aceste calitati?!

Cite vor sa le aibe in conditiile in care peste tot e promovata imaginea femeii care numai doamna nu e?!

Cum poti numi "doamna" o parvenita care isi inchipuie ca daca e imbracata dupa ultimul racet si asculta manele la maxim din masina `a scumpa in timp ce isi numara paralele si molfaie ciunga e mare "doamna"?

Fahnelle, eu mai am vreo 2-3 anisori pina la 35...  ;)

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 07:36 PM
Post #7

Dependent

mah doamna era o profa de a mea in fata careia imi era cam jena sa ma duc si sa nu stiu nimic atunci cand ma intreba ceva..sau sa fi luat 3-4 la examen. era profesoara pt care invatam asa de jena. era de treaba, nu era satrap etc etc.
eu oricum cred ca una la 25 nu are cum sa fie doamna ..pt ca nu..a trecut prini viata. nu a fost marcata de ea...etc etc. cum nici barbati nu prea se gasesc la 25-35 de ani.

+Quote Post
ella
post Jan 11 2006, 07:49 PM
Post #8

Incurabil

Member No.: 11

eu cred ca te nasti cu aceasta "calitate".
esti sau nu esti.
foarte rar reusesti sa devii. daca n-ai samanta-n tine.

dar aceasta "calitate" iti este recunoscuta doar dupa o anumita varsta!  :hohote: ma amuza ideea...cand esti tanara iti doresti sa fii respectata, parerile tale sa conteze, nu sa-ti fie admirat doar "look-ul" si fluturi ca un steag lozinca "spune-mi ca sunt inteligenta nu numai sexi" iar timpul trece si te trezesti ca  lucrurile se schimba...ajungi  la momentul in care poti impune respect dar, ce te faci? s-ar putea ca atunci totul in tine sa strige:"spune-mi ca sunt sexi, nu inteligenta!"  uff :P

+Quote Post
angeldust
post Jan 11 2006, 07:54 PM
Post #9

Musafir

Da ,cam asa e ... majoritatea barbatiilor au impresia asta ca o "doamna" e o femeie fatza de care nutresti un respect profund dar careia nu prea iti vine sa i-o tragi .
Sau ma insel? nush...sa zica barbatii
Dar am vazut ca majoritatea o dau exemplu la capitolul "doamna " pe mama , matusa , profesoara ,etc ( ma rog  , Fahnel ma gandesc ca totusi a avut macar o data o fantezie cat de mica cu "doamna profesoara"  :P )

+Quote Post
Fahnell
post Jan 11 2006, 07:59 PM
Post #10

Dependent

s-a si concretizat de altfel acea fantezie.

+Quote Post

9 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:31 AM